Vánoce 2023 dárky

214
12.10.23 21:25

Vánoce 2023 dárky

Ahoj. Už máte tip na nějaké dárky? Mám 9let dceru a 7let syna.. Ale vůbec nevím co jim koupit… Někdo něco? 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
12.10.23 21:30

Já bych u nás věděla ale nemůžu se rozhodnout. Pro zbytek rodiny nemám vůbec ponětí :? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76433
12.10.23 21:34
@Scholzova píše:
Ahoj. Už máte tip na nějaké dárky? Mám 9let dceru a 7let syna.. Ale vůbec nevím co jim koupit… Někdo něco? 🙂

tohle úplně nechápu, snad mají děti nějaká přání, ne?
bavíte se přece s nimi celý rok, víš, co je baví, co se jim líbí, po čem touží,
myslíš, že když to nevíš ty, že cizí lidi na internetu to vědí? :zed:
já jsem dceři vždy dala katalog Sparkys nebo Pompo a ona zakroužkovala, co by chtěla, většinou přece děti píší Ježíškovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.10.23 21:39

Taky jsem dřív dětem donesla katalogy hraček. Běžně se u nás chystal dopis pro Ježíška klidně v září.

Teď je vše jednodušší, jak jsou větší. Tak holkám vyberu oblečení, drogerii, kosmetiku, poukazy a třeba elektroniku nějakou. Nějakou složitější hru nebo lego pro starší mládež a je vyřešeno. Ještě tradice je pro nás všechny pyžamo a tématické povlečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.10.23 21:42

Řeším to průběžně celý rok. Takže k dnešku vymyšleno, zakoupeno a už jen zabalit.Je to úleva. Nesnáším to davové šílenství a obchodní masírku před ŠD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
12.10.23 22:08

Proboha co řešíte dárky 8o To řeší Ježíšek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
12.10.23 22:09
@Burj Chalifa píše: Řeším to průběžně celý rok. Takže k dnešku vymyšleno, zakoupeno a už jen zabalit.Je to úleva. Nesnáším to davové šílenství a obchodní masírku před ŠD.

Už to začíná. Fuj, zasilkovna měla třeba frontu až ven z krámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.10.23 22:17

Dneska jsem letěla do Jysku pro něco. Tam výzdoba na prosinec. Vtipné na tom bylo, že kolem toho chodíme v kraťasích skoro v půlce října. Jsem si říkala, jestli jsem snad v Austrálii nebo kde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.10.23 22:19
@Kelsey píše:
Dneska jsem letěla do Jysku pro něco. Tam výzdoba na prosinec. Vtipné na tom bylo, že kolem toho chodíme v kraťasích skoro v půlce října. Jsem si říkala, jestli jsem snad v Austrálii nebo kde to.

Nikoli, jsme v komerčním Blbákově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.10.23 22:20

Synové (8 a 4) dostanou jako každý rok hromadu lega, puzzle, starší dres na fotbal, mladší něco s tlapkovou patrolou a společně dostanou psa o kterého nás prosí už 2 roky :mrgreen: nejmladší dcera nějakou panenku a doplňky k ni :D
@stinga náš 4 lety psal jeziskovi a jeho prani byla letokruhy (podle písničky co si furt zpívá, ale fakt nevím jak to hmotne prezentovat), pak tam namaloval hovinko a pindika, tím je poslední dobou fascinovany :mrgreen: někdy je to s nim fakt těžký :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.10.23 22:23
@Kriss Tina píše:
Synové (8 a 4) dostanou jako každý rok hromadu lega, puzzle, starší dres na fotbal, mladší něco s tlapkovou patrolou a společně dostanou psa o kterého nás prosí už 2 roky :mrgreen: nejmladší dcera nějakou panenku a doplňky k ni :D
@stinga náš 4 lety psal jeziskovi a jeho prani byla letokruhy (podle písničky co si furt zpívá, ale fakt nevím jak to hmotne prezentovat), pak tam namaloval hovinko a pindika, tím je poslední dobou fascinovany :mrgreen: někdy je to s nim fakt těžký :lol:

Pejska dostanou přímo pod stromek? Tak ještě dárek pro hafana, neboť Ježíšek nosí dárky i němým tvářím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.10.23 22:24
@Burj Chalifa píše:
Nikoli, jsme v komerčním Blbákově.

Tak ta výzdoba a doplňky mi k říjnu do obchodů prostě patří. Už to není zas tolik času do svátků. Se to přehoupne a je tu prosinec. My třeba zdobíme na první prosinec. To musí být. Tehdy nám dává smysl mít vyzdobeno. Takže kupujeme teď a v listopadu, když něco vidím. Někdo zdobí těsně na svátky a má to do února. To my dávno vyhlížíme jaro.
Počasí je jiné, než bylo zvykem před lety. Mi teda vyhovuje, že je stále kraťasová móda. Ale někdo to nese špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
12.10.23 22:25
@Burj Chalifa píše:
Pejska dostanou přímo pod stromek? Tak ještě dárek pro hafana, neboť Ježíšek nosí dárky i němým tvářím.

Ano pod stromek, mame to domluvené aby tam na ne cekal :) s darkama pro pejska počítáme, i kdyby to mělo byt jen něco na zub, u nás se davaji dárky i psům v širší rodině :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.10.23 22:26

Letos jsem pozadu oproti minulym letum. Mam k tomu teda duvod, ne ze bych najednou zapomnela :lol: Ale uz mam vyhlidnute 2 darky a jsem ted takova obezretnejsi, abych koupila co se bude libit. Ale teda neteri netusim co, ale na to prijdu. Zrovna pro deti to neni az tak tezke :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22431
12.10.23 22:35

Vanoce pro deti mam nakoupene. Predskolak dostane minecraft sadu do skoly-taska, penal, lahev, krabicka na svacinu, pytlik, minecraft teplaky, pyzamo, rucnik. Osmilety minecraft tricka, teplaky, hrnicek, trenyrky, rucnik, prosteradlo, mikina, box na svacinu, miska, batuzek. Oba nejakou knihu. Jsou to proste minecraftaci a cokoliv s timto motivem ma nejvetsi uspech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný