Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem,
za chvíli bude mít kolega v práci 34. narozeniny a já bych mu chtěla něčím udělat radost. Nejdřív mě napadl klasika dort, ale to mi přijde nudné… tak mě napadlo o něčeho zapíchat 34 dortových svíček, ale absolutně nevím do čeho nebo jak to pojmout. Nemáte nějaké tipy? Stačí mi jen mu vykouzlit úsměv na tváři ![]()
Děkuju moc
Do ničeho, máte tam nejspíš detektory kouře a ten by se spustil
Buď kup čísla 3 a 4 nebo takové ty tenké dortové… a dort bude, nebo chceš jen do něčeho svíčky? já jednou z legrace dala manželovi jednu svíčku do koblihy ![]()
@apri0ri píše:
Ahoj všem,za chvíli bude mít kolega v práci 34. narozeniny a já bych mu chtěla něčím udělat radost. Nejdřív mě napadl klasika dort, ale to mi přijde nudné… tak mě napadlo o něčeho zapíchat 34 dortových svíček, ale absolutně nevím do čeho nebo jak to pojmout. Nemáte nějaké tipy? Stačí mi jen mu vykouzlit úsměv na tváři
Děkuju moc
Tak mu je zapíchej do salámu ![]()
My v práci udělali masový/sýrový talíř, pečené maso, uzené, klobásky, uherák, hermelín, a tvrdé sýry, napíchali tam párátky okolo papričky, rajčátka, okurky, olivy a svíček bylo 42, těch malých dortových s držátkem. K tomu pečivo, hořčice, křen a jak se mu rozsvítili očíčka ![]()