Do čeho zapíchat 34 svíček?

7
23.9.23 19:01

Do čeho zapíchat 34 svíček?

Ahoj všem,

za chvíli bude mít kolega v práci 34. narozeniny a já bych mu chtěla něčím udělat radost. Nejdřív mě napadl klasika dort, ale to mi přijde nudné… tak mě napadlo o něčeho zapíchat 34 dortových svíček, ale absolutně nevím do čeho nebo jak to pojmout. Nemáte nějaké tipy? Stačí mi jen mu vykouzlit úsměv na tváři :)

Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3139
23.9.23 19:08

Do ničeho, máte tam nejspíš detektory kouře a ten by se spustil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17330
23.9.23 19:16

Buď kup čísla 3 a 4 nebo takové ty tenké dortové… a dort bude, nebo chceš jen do něčeho svíčky? já jednou z legrace dala manželovi jednu svíčku do koblihy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2336
23.9.23 19:18

Něco, co má rád? Ovoce, pečivo, nějaké jídlo v krabičce? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6221
23.9.23 19:21
@apri0ri píše:
Ahoj všem,

za chvíli bude mít kolega v práci 34. narozeniny a já bych mu chtěla něčím udělat radost. Nejdřív mě napadl klasika dort, ale to mi přijde nudné… tak mě napadlo o něčeho zapíchat 34 dortových svíček, ale absolutně nevím do čeho nebo jak to pojmout. Nemáte nějaké tipy? Stačí mi jen mu vykouzlit úsměv na tváři :)

Děkuju moc

Tak mu je zapíchej do salámu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3788
23.9.23 19:36

Stačí jedna svíčka do anusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
23.9.23 19:57

My v práci udělali masový/sýrový talíř, pečené maso, uzené, klobásky, uherák, hermelín, a tvrdé sýry, napíchali tam párátky okolo papričky, rajčátka, okurky, olivy a svíček bylo 42, těch malých dortových s držátkem. K tomu pečivo, hořčice, křen a jak se mu rozsvítili očíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
23.9.23 19:58

Co upéct 34 muffinů?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie