Výběr menu na svatbu

617
10.9.23 14:14

Výběr menu na svatbu

Stále přemýšlím, jaké menu na svatbu zvolit…

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
10.9.23 14:23

Dort mít nebudete? Tiramisu je psané jen na druhém menu proč? Oběd se mi líbí u menu č.1, jen nevím proč tam není psané tiramisu.. Vepřové sádlo s okurkou a pak ani ten smažený sýr bych nevolila. Více se mi líbí menu č.1, ale bez toho sádla a smaženého sýra :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
10.9.23 14:28

No záleží jakou máš skladbu hostů, babičkám a dědečkům se zavděčiš něčím jiným, než mladým s dětmi.
Já bych nevolila ani jedno, ale ryby jsou všeobecně dost problematické, hodně lidí je její. Taky záleží jestli bude jídlo venku nebo uvnitř.
Ryby na raut bez obsluhy určitě ne, bude se to tam sušit nevím jak dlouho a akorát se z toho někdo po…
Houby jakbysnet, hromada lidí to nejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35864
10.9.23 14:29

Na oběd výběr ze tří mas? To budete jak dávat dohromady kdo si co dá? Nebo si máte vybrat jedno z toho pro všechny.
Na raut chleba se sádlem, smažák to jako fakt? A na raut polívku bych taky vůbec nedávala.
Chybí mi tam nějaký řízečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8527
10.9.23 14:31

Za mě na svatbu sádlo, smažák nebo aspik/želé fakt nee. A proč je na jednom menu dezert a ve druhem ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
10.9.23 14:32

Popravdě nelíbí se mi. Oč ani jedno menu. Chybí tam ovoce, zelenina. Něco lehkého, všechno mi přijde jako těžká jídla. Chybí mi tam něco normálního pro vegetariány.

• Citovat
  • Upravit
20899
10.9.23 14:38

Ani jedno. I třeba ten roastbeef byl na poslední svatbě prakticky netknutý. Stačil bohatě „syrový“ tataták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
10.9.23 14:39

Nějaký candy bar plánujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
10.9.23 14:40

Jen tak pro info, tyhle „hogo gogo“ rauty a jídla nejsou mezi hosty vůbec populární, je to finančně zajímavé pro provozovatele, chleba se sádlem, aspik = náklady nula nula prd, želé na raut je totální blbost a smažák na svatbě taky.
Víte jak hnusně vypadá a chutná oschlý roastbeef?
U hostů se nejvíc zavděčite klasikou, řízky, masové rolady, guláš, koleno, zelenina, těstovinové saláty, ovoce, uzeniny, sýry, koláče, pečivo. To úplně stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
10.9.23 14:46

Obě mi přijdou blbě sestavená :nevim: to budete u kazdeho předem zjistovat co za maso chce? ryby, krevety, aspik, houby…fakt blbě vše. chybi lehčí jídlo, salát, zelenina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
10.9.23 14:49

Já jsem milovník ryb takže asi 2.
Hele já budu zla, nechápu proč nestačí normální názvy a obyčejné, hezky nazdobené jednohubky. Tácy s ovocem a zeleninou.
Není to osobní mi přijde. :roll: neumím to ocenit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.9.23 14:52

Místo kuřecího udělat slepičí vývar. Nám v restauraci dovolili, že jsme jim dodali vlastní slepice od babi a její domácí nudle na vývar.
Jinak bych si v každém menu něco vybrala. Ale ryby nejím. Chybí mi tam nabídka sladkého pultu nebo rautu. Jsem na zákusky a sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24831
10.9.23 14:52

S tím by si moje rodina i přátelé mysleli, že jsme se asi pomátli :mrgreen:
ježíš, dej tam hovězí vývar s knedlíčky, koláče, dort, svíčkovou, řízky kuřecí a vepřové, br. salát, šopský salát, ovocný salát, (jo, tak musí tam být i knedlík a trochu rýže), pokud něco hogo-fogo, tak klidně nějaký ten kousek lososa, ALE hlavně ne sádlo a houby a smažák :lol: to ti sestavovali v rauši někde po litru tvrdého a pár brcích trávy, ne?
na takové svatbě bychom se asi moc nenajedli a celkem se divili :mrgreen:

PS : hodně se vždy snědly sýry, jednohubky různých druhů a ovoce na kousky.. pro děcka, pokud je jich tam víc, třeba čokoládová fontánka, si do toho máčely ovoce..
výběr z paštik a uzenin je taky ok :potlesk:
ale jinak holt jsem stará a spíš pro tradici, bez hov. vývaru a dortu není svatba :lol:

Příspěvek upraven 10.09.23 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.9.23 14:55

Moje rodina třeba nejí svíčkovou. Pro nás to není sváteční jídlo. Takže my jsme to na svatbě museli rozdělit oběd. Slepičí vývar byl stejný. Dál moje rodina měla minutku kuřecí a vepřové maso, opékané brambory atd., jak se to dělá. A muže rodina si chtěla svíčkovou, že bez toho není svatba. To chtěli tcháni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
10.9.23 14:58
@Lucy75 píše:
S tím by si moje rodina i přátelé mysleli, že jsme se asi pomátli :mrgreen:
ježíš, dej tam hovězí vývar s knedlíčky, koláče, dort, svíčkovou, řízky kuřecí a vepřové, br. salát, šopský salát, ovocný salát, (jo, tak musí tam být i knedlík a trochu rýže), pokud něco hogo-fogo, tak klidně nějaký ten kousek lososa, ALE hlavně ne sádlo a houby a smažák :lol: to ti sestavovali v rauši někde po litru tvrdého a pár brcích trávy, ne?
na takové svatbě bychom se asi moc nenajedli a celkem se divili :mrgreen:

ja to třeba chapu, že nekdo nechce tuto klasiku, ale něco lepšího, ne tak obyčejneho, jineho…ale to teda neni ani jedno z menu v prispevku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný