Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@svistitko píše:
Hladová svatba to určitě nebude - 6ks masa na oběd. Výběr z různých druhů masa, k tomu 3 druhy příloh, saláty k obědu i studenému rautu,… Sama jsem dost vybíravá, jím lehka jídla, ale z obou menu bych si něco na oběd i večeři vybrala.
Vždyť je toho jídla dost! Nechápu, jak může mít s menu 1 někdo problém?
![]()
Mě se taky jednička líbí. A myslím že domácí chleba a domácí sádlo se škvarkami si chlapi rádi dají.
@svistitko píše:
Ano, je to v Polsku, kde to tak mají. 3 druhy masa, 3 přílohy a 3 saláty budou servírované na tácech na stole, aby hosté nemuseli chodit po sále. Menu 1 je české menu, menu 2 je standardní (italská restaurace, proto tiramisu). Řízky jsou v menu 1.
Já to nechápu.
Toho masa tam bude dostatek pro každého z 12 lidí u stolu i kdyby si vybrali všichni stejný druh?
To znamená nejméně 12 kusu a ostatních 24 tam zustane? ![]()
Já hlasoval pro menü 1. A chápu to správně, že všichni, kteří jsme hlasovali, získáváme automaticky pozvání na svatbu?
@schnulla píše:
Já to nechápu.
Toho masa tam bude dostatek pro každého z 12 lidí u stolu i kdyby si vybrali všichni stejný druh?)
To znamená nejméně 12 kusu a ostatních 24 tam zustane?
U kazdeho stolu bude 6ks masa pro kazdeho (3druhyx2ks).
@Bytsamsebou píše:
Vždyť je toho jídla dost! Nechápu, jak může mít s menu 1 někdo problém?![]()
Představ si, že může. Za mě jsou to první taková typicky česká, masitá a vesměs dost těžká jídla, což by nevadilo, kdyby netvořila 99 % jídelníčku. Mezi mastnou kachnou, hovězím a vepřovým k obědu mi chybí nějaká alternativa lehčího masa. Asi bych závistivě koukala na talíř tomu vegetariánovi. Teplý raut večer stejný problém. Chybí mi tam zase nějaká lehčí/zdravější alternativa - ratatouille/krůtí/nesmažené kuřecí. V práci pořádáme větší akce a vždycky se snažíme v rautu nějakou takovou věc mít, vždy se po tom jen zapráší, protože všichni fakt řízky a guláš neocení. Každopádně to musí vědět zakladatelka, jaký typ strávníků tam má.
Příspěvek upraven 10.09.23 v 18:53
@svistitko píše:
Jako od oběda se to tam bude sušit celej den?
@svistitko píše:
a co se bude dělat s tím zbytkem? to přece snad nikdo nesní naraz
@Livi92 píše:
Představ si, že může. Za mě jsou to první taková typicky česká, masitá a vesměs dost těžká jídla, což by nevadilo, kdyby netvořili 99 % jídelníčku. Mezi mastnou kachnou, hovězím a vepřovým k obědu mi chybí nějaká alternativa lehčího masa. Asi bych závistivě koukala na talíř tomu vegetariánovy. Teplý raut večer stejný problém. Chybí mi tam zase nějaká lehčí/zdravější alternativa - ratatouille/krůtí/nesmažené kuřecí. V práci pořádáme větší akce a vždycky se snažíme v rautu nějakou takovou věc mít, vždy se po tom jen zapráší, protože všichni fakt řízky a guláš neocení. Každopádně to musí vědět zakladatelka, jaký typ strávníků tam má.
Souhlas.
@Livi92 sto lidí, sto chutí. Je to jejich svatba, ona si může diktovat co chce a ostatní se podřídí. Myslíš, že když má někdo na svatbě 100 lidí, obchází každého hosta a ptá se ho, zda by si dal k obědu svíčkovou, či knedlo-zelo-vepřo? ![]()
@Bytsamsebou píše:
@Livi92 sto lidí, sto chutí. Je to jejich svatba, ona si může diktovat co chce a ostatní se podřídí. Myslíš, že když má někdo na svatbě 100 lidí, obchází každého hosta a ptá se ho, zda by si dal k obědu svíčkovou, či knedlo-zelo-vepřo?
Chtěla slyšet názory? Chtěla.
@debra.morgan píše:
a co se bude dělat s tím zbytkem? to přece snad nikdo nesní naraz
To si muzeme zabalit s sebou.
@lucad77 píše:
Chtěla slyšet názory? Chtěla.
Ano, jsem ráda za všechny názory, které tady zazněly.
@svistitko píše:
Přesně. Dělá se to tak i u rautů, pokud zbyde.
@svistitko píše:
Já nevím i tak se mi to zdá hrozně moc. Navíc třeba steak zabalený na druhý den nebude nic moc. A teda ani technicky si to neumím moc představil, jak si to u toho stolu budou hosté nabírat, včetně příloh a salálů ![]()