Dárek na rozlučku se svobodou jako svědkyně nevěsty

10
9.9.23 12:40

Dárek na rozlučku se svobodou jako svědkyně nevěsty

Zdravím. Moje sestra bude mít společnou rozlučku se svobodou. Já jí jdu za svědka. Máte nějaké tipy, co jí dát za dárek?
Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
9.9.23 12:52

Zaplatit útratu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
9.9.23 13:10
@stansa píše:
Zdravím. Moje sestra bude mít společnou rozlučku se svobodou. Já jí jdu za svědka. Máte nějaké tipy, co jí dát za dárek?
Děkuju moc

Dárek budeš dávat jen za sebe nebo se budete skládat všechny z rozlučky?

Ideálně něco osobního a na památku.

Já dostala na rozlučce dárky společné od všech kamarádek dohromady..stříbrný náramek, podvazek a župánek ( na svatbu) a poukázku do obchodu se spodním prádlem. Holky mi potom i udělaly fotoknihu s fotkama z rozlučky a každá do ní napsala vzkaz, z toho jsme měla asi největší radost 😊 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
9.9.23 13:16

Já dostala modrý podvazek s našimi jmény a datem svatby - to byl asi nejvíc dárek, protože byl osobní. Hrály jsme kalhotkovou hru: každá musela koupit 1 kalhotky a já pak hádala od koho jsou, když jsem neuhodla, musela jsem si je dát na hlavu, potom mi všechny samozřejmě zůstaly. Fotky od holek co tam byly se vzkazy na památku a taky zaplacený program a občerstvení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.9.23 13:18

No to je společná rozlučka, takže tam bude i ženich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
9.9.23 21:46
@stansa píše:
No to je společná rozlučka, takže tam bude i ženich…

A smyls takove rozlucky?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2239
9.9.23 22:26

@stansa
Tak tam je těžko radit :nevim:
Těžko říct, jak se sloučí zábava v tomto duchu. Rozlučku společnou jsem nezažila ani neslyšela.
Pak snad jedině nějaký společný dárek, který si užijí oba, záleží jací jsou, třeba nějaký masážní olej, hračku, prádlo :nevim:
A nebo jen zařídit program a uhradit společně s ostatními hosty celý program pro oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný