Sweet bar - výběr zákusků

Anonymní
15.9.23 15:02

Sweet bar - výběr zákusků

Řeším výběr sweet baru. Slaného bude na svatbě opravdu hodně. Proto chci sweet bar jen symbolický. Uvažuji buď jen o kremrolích nebo v kombinaci s menšími věnečky. Ale moc maminka a sestra rádi ochutnávají, tak jsem si říkala, že v rámci „dárku pro rodinu,“, bych jim speciálně na stůl připravila tác s minizákusky různých druhů. Myslíte, že to ostantní hosté pochopí? Nechci objednávat zas x druhů zákusků, když nevím, jestli se to sní/zda nebudou hosté přejedení nebo zda jsou na sladké. Děkuji za názor.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anais Brno
15.9.23 15:09

Jediné sladké, co se na svatbě jedlo, byl dort jako desert, svatební koláčky a pak frgály, pocházím z Valašska, takže frgály nesměly chybět.
Sweet bar svatební koláčky, ovoce a pak nějaké mini zákusky, namixovala bych víc druhů, ať si každý vybere

• Citovat
  • Upravit
7028
15.9.23 15:15

Dát výběr minizákusků jen na stůl pro rodinu mi přijde hloupé. Vymyslela bych to jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
15.9.23 15:17
@Anonymní píše: Řeším výběr sweet baru. Slaného bude na svatbě opravdu hodně. Proto chci sweet bar jen symbolický. Uvažuji buď jen o kremrolích nebo v kombinaci s menšími věnečky. Ale moc maminka a sestra rádi ochutnávají, tak jsem si říkala, že v rámci „dárku pro rodinu,“, bych jim speciálně na stůl připravila tác s minizákusky různých druhů. Myslíte, že to ostantní hosté pochopí? Nechci objednávat zas x druhů zákusků, když nevím, jestli se to sní/zda nebudou hosté přejedení nebo zda jsou na sladké. Děkuji za názor.

Aby nějaké občerstvení na svatbě bylo jen pro některé hosty, je divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
15.9.23 15:17

Dát někomu něco navíc mi přijde trapný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9083
15.9.23 15:18
@Anonymní píše: Řeším výběr sweet baru. Slaného bude na svatbě opravdu hodně. Proto chci sweet bar jen symbolický. Uvažuji buď jen o kremrolích nebo v kombinaci s menšími věnečky. Ale moc maminka a sestra rádi ochutnávají, tak jsem si říkala, že v rámci „dárku pro rodinu,“, bych jim speciálně na stůl připravila tác s minizákusky různých druhů. Myslíte, že to ostantní hosté pochopí? Nechci objednávat zas x druhů zákusků, když nevím, jestli se to sní/zda nebudou hosté přejedení nebo zda jsou na sladké. Děkuji za názor.

Mít extra zákusky jen pro někoho, pokud nemá třeba cukrovku nebo celiakii je trapné. Buď všem nebo nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
15.9.23 15:20

Ostatní hosté třeba taky rádi ochutnávají :lol: Objednala bych minizakusky pro všechny, a když se to nesni, rozdá se jako výslužka. Mít tácek pro rodinu je nevkusné, to je radši vezmi jiný den do vyhlášené cukrárny a pohosti je tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
15.9.23 15:23

Jak vis, ze ostatni radi neochutnavaji? Je to hloupe. Kdyz uz dala bych jim to jako vysluzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
15.9.23 15:27

Tak to je neskutečně trapný nápad ….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
15.9.23 15:28
@Anais Brno píše:
Jediné sladké, co se na svatbě jedlo, byl dort jako desert, svatební koláčky a pak frgály, pocházím z Valašska, takže frgály nesměly chybět.
Sweet bar svatební koláčky, ovoce a pak nějaké mini zákusky, namixovala bych víc druhů, ať si každý vybere

Dort nemáme. Jen ty zákusky bychom měli a zbytek koláčků, co se před obřadem nesní. Ovoce bude v rámci rautu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
15.9.23 15:37
@svistitko píše:
Dort nemáme. Jen ty zákusky bychom měli a zbytek koláčků, co se před obřadem nesní. Ovoce bude v rámci rautu.

To zní jakože dám na svatbu jen zbytky a to mi tedy přijde trapné. Zákusky buď všem nebo nikomu. Maminka se sestřičkou jsou snad dospělé a zákusky si můžou dát jindy. Mě jako svatebčana by to urazilo. U nás všichni měli to stejné a bylo jedno, jestli to byli rodiče, sourozenci nebo kolegové a kamarádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
15.9.23 15:40

Ne, to je fakt trapný. Ale jelikož máte celý menu zvláštní tak se to možná ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2694
15.9.23 15:42

Upřímně mi přijde úsměvné říkat tomu honosně sweet bar, když tam chci mít jen kremrole. Jinak hloupé mi to přijde. Proč nedat na sweet bar větší mix a ať si každý může alespoň trochu vybrat podle preferencí? To by to bylo fakt o tolik dražší? A má smysl dělat svatbu pro tolik lidí, když pak vymýšlím psí kusy, abych ušetřil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.9.23 15:44

U nás bývají samozřejmě koláčky svatební. Dělají se výběr tvaroh, ořech, povidla. Mák taky. Ale ten každý nechce. Pak různé klasické zákusky výběr. Ale takové krásné mini. Nevím, kdo se s tím chce hrát. Ale umí to cukrářky. A dort/dorty. Pak bývá hodně oblíbená fontána a průběžně doplněné ovoce. K tomu nejvíc chodí děti a namáčí si. Nejím to, ale líbí se mi takové sladké kanapky na lžičkách. A v průhledných sklenících nebo miskách takové ty šlehané dezerty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.9.23 15:47
Je to divné.
@svistitko píše:
Dort nemáme. Jen ty zákusky bychom měli a zbytek koláčků, co se před obřadem nesní. Ovoce bude v rámci rautu.

To jsi zas ty s tou podivnou restaurací v Polsku? Se v tom plácáš víc a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný