Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jediné sladké, co se na svatbě jedlo, byl dort jako desert, svatební koláčky a pak frgály, pocházím z Valašska, takže frgály nesměly chybět.
Sweet bar svatební koláčky, ovoce a pak nějaké mini zákusky, namixovala bych víc druhů, ať si každý vybere
Dát výběr minizákusků jen na stůl pro rodinu mi přijde hloupé. Vymyslela bych to jinak.
@Anonymní píše: Řeším výběr sweet baru. Slaného bude na svatbě opravdu hodně. Proto chci sweet bar jen symbolický. Uvažuji buď jen o kremrolích nebo v kombinaci s menšími věnečky. Ale moc maminka a sestra rádi ochutnávají, tak jsem si říkala, že v rámci „dárku pro rodinu,“, bych jim speciálně na stůl připravila tác s minizákusky různých druhů. Myslíte, že to ostantní hosté pochopí? Nechci objednávat zas x druhů zákusků, když nevím, jestli se to sní/zda nebudou hosté přejedení nebo zda jsou na sladké. Děkuji za názor.
Aby nějaké občerstvení na svatbě bylo jen pro některé hosty, je divné
@Anonymní píše: Řeším výběr sweet baru. Slaného bude na svatbě opravdu hodně. Proto chci sweet bar jen symbolický. Uvažuji buď jen o kremrolích nebo v kombinaci s menšími věnečky. Ale moc maminka a sestra rádi ochutnávají, tak jsem si říkala, že v rámci „dárku pro rodinu,“, bych jim speciálně na stůl připravila tác s minizákusky různých druhů. Myslíte, že to ostantní hosté pochopí? Nechci objednávat zas x druhů zákusků, když nevím, jestli se to sní/zda nebudou hosté přejedení nebo zda jsou na sladké. Děkuji za názor.
Mít extra zákusky jen pro někoho, pokud nemá třeba cukrovku nebo celiakii je trapné. Buď všem nebo nikomu.
Ostatní hosté třeba taky rádi ochutnávají
Objednala bych minizakusky pro všechny, a když se to nesni, rozdá se jako výslužka. Mít tácek pro rodinu je nevkusné, to je radši vezmi jiný den do vyhlášené cukrárny a pohosti je tam.
Jak vis, ze ostatni radi neochutnavaji? Je to hloupe. Kdyz uz dala bych jim to jako vysluzku.
@Anais Brno píše:
Jediné sladké, co se na svatbě jedlo, byl dort jako desert, svatební koláčky a pak frgály, pocházím z Valašska, takže frgály nesměly chybět.
Sweet bar svatební koláčky, ovoce a pak nějaké mini zákusky, namixovala bych víc druhů, ať si každý vybere
Dort nemáme. Jen ty zákusky bychom měli a zbytek koláčků, co se před obřadem nesní. Ovoce bude v rámci rautu.
@svistitko píše:
Dort nemáme. Jen ty zákusky bychom měli a zbytek koláčků, co se před obřadem nesní. Ovoce bude v rámci rautu.
To zní jakože dám na svatbu jen zbytky a to mi tedy přijde trapné. Zákusky buď všem nebo nikomu. Maminka se sestřičkou jsou snad dospělé a zákusky si můžou dát jindy. Mě jako svatebčana by to urazilo. U nás všichni měli to stejné a bylo jedno, jestli to byli rodiče, sourozenci nebo kolegové a kamarádi.
Ne, to je fakt trapný. Ale jelikož máte celý menu zvláštní tak se to možná ztratí.
Upřímně mi přijde úsměvné říkat tomu honosně sweet bar, když tam chci mít jen kremrole. Jinak hloupé mi to přijde. Proč nedat na sweet bar větší mix a ať si každý může alespoň trochu vybrat podle preferencí? To by to bylo fakt o tolik dražší? A má smysl dělat svatbu pro tolik lidí, když pak vymýšlím psí kusy, abych ušetřil?
U nás bývají samozřejmě koláčky svatební. Dělají se výběr tvaroh, ořech, povidla. Mák taky. Ale ten každý nechce. Pak různé klasické zákusky výběr. Ale takové krásné mini. Nevím, kdo se s tím chce hrát. Ale umí to cukrářky. A dort/dorty. Pak bývá hodně oblíbená fontána a průběžně doplněné ovoce. K tomu nejvíc chodí děti a namáčí si. Nejím to, ale líbí se mi takové sladké kanapky na lžičkách. A v průhledných sklenících nebo miskách takové ty šlehané dezerty.
@Anonymní píše: Řeším výběr sweet baru. Slaného bude na svatbě opravdu hodně. Proto chci sweet bar jen symbolický. Uvažuji buď jen o kremrolích nebo v kombinaci s menšími věnečky. Ale moc maminka a sestra rádi ochutnávají, tak jsem si říkala, že v rámci „dárku pro rodinu,“, bych jim speciálně na stůl připravila tác s minizákusky různých druhů. Myslíte, že to ostantní hosté pochopí? Nechci objednávat zas x druhů zákusků, když nevím, jestli se to sní/zda nebudou hosté přejedení nebo zda jsou na sladké. Děkuji za názor.Je to divné.
@svistitko píše:
To jsi zas ty s tou podivnou restaurací v Polsku? Se v tom plácáš víc a víc.
Řeším výběr sweet baru. Slaného bude na svatbě opravdu hodně. Proto chci sweet bar jen symbolický. Uvažuji buď jen o kremrolích nebo v kombinaci s menšími věnečky. Ale moc maminka a sestra rádi ochutnávají, tak jsem si říkala, že v rámci „dárku pro rodinu,“, bych jim speciálně na stůl připravila tác s minizákusky různých druhů. Myslíte, že to ostantní hosté pochopí? Nechci objednávat zas x druhů zákusků, když nevím, jestli se to sní/zda nebudou hosté přejedení nebo zda jsou na sladké. Děkuji za názor.