Sweet bar - výběr zákusků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24995
15.9.23 18:09
@Mar__tanka1983 píše:
Mimochodem, nase svatebni koláčky byly tak boží, ze uz vymýšlím, na jakou příležitost si jich treba stovku necham od te pani zase upect. At se jdou vycpat celý minizakusky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

my slavíme narozky v práci, oslavenec přinese snídani a uděláme si hezky dopoledne. No od té doby co tam jsem, jsem je naučila na koláčky z naší cukrárny, taky mi bylo blbé si je objednavat jen tak, tak teď je mám tak 1 za měsíc, lepší než nic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
15.9.23 18:19
@Maddellinne píše:
Tohle určitě vhodné není. Nejlevnější varianta je dort + koláčky - tohle by mělo být sladké minimum. Určitě bych radši volila variantu nerozvážet koláče před svatbou a servírovat je přímo na hostině, pokud by na svatbu neměly zbýt. A 100% by měli mít všichni přístup ke všemu, zákusky jen pro někoho se fakt nehodí.

Jako promiň, u vás není zvyk rozvážet koláče před svatbou? U nás se to teda drží, sousedi, známí, do práce…
U nás teda frgály, koláče a zákusky plus svatební oznámení…
Hosté si pak ještě ze svatby odváží krabičku se sladkým…

• Citovat
  • Upravit
3056
15.9.23 18:21

To už radši tomu obětujte s ženskýma z rodiny den a upečte na plech bublaninu, perník, bábovku, punčák a nějaké řezy…udělat miniaturní panna cotty do plastových pidimisek a do dalších stříknout pudink, šlehačku a hodit trochu ovoce taky vyjde na nula nula prd.
I low cost se dá udělat důstojně-což váš plán s VIP zákusky není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
15.9.23 18:25
@Anais Brno píše:
Jako promiň, u vás není zvyk rozvážet koláče před svatbou? U nás se to teda drží, sousedi, známí, do práce…

u nas to před svatbou zvyk není, vyslužky jsme davali při odchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.9.23 18:26

U nás se rozváží před svatbou lidem, kteří nejsou pozvaní. Ještě u nevěsty rodičů se roznáší na tácech a hostí se, kdo přijel. Protože u nevěsty rodičů je před obřadem ten různý proces. Kdo je pozvaný, tak dostává sladkou výslužku domů. Ale to se drží spíš na Moravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
15.9.23 18:32
@debra.morgan píše:
u nas to před svatbou zvyk není, vyslužky jsme davali při odchodu.

Jiný kraj, jiný mrav, no jo, chudé Valašsko.
Já jsem si tu výslužku na frgalech prosadila, tchýně moc pro nebyla. Nakonec to mělo takový úspěch…
Jsem koukala, že se tu na jihu dávají jen krabičky, taky před svatbou.

• Citovat
  • Upravit
31292
15.9.23 18:34
@Anais Brno píše:

U nas treba ne. Nasla jsem o tom zminku nekde na netu, ze se to dělává, se svatebním oznámením, ale tady, co vím, to zvykem není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859
15.9.23 18:36
@Anais Brno píše:

Jasně, ale ne na úkor koláčků na svatbě - prostě se počítá s koláčky před, při svatbě a s výslužkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
15.9.23 18:36
@Mar__tanka1983 píše:
U nas treba ne. Nasla jsem o tom zminku nekde na netu, ze se to dělává, se svatebním oznámením, ale tady, co vím, to zvykem není

Vypadá to asi takto, frgalu dáváš podle toho, jak velká je rodina. Zabalené v celofánu, vonicka a svatební oznámení.

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
15.9.23 18:40
@Havlova píše:
Jasně, ale ne na úkor koláčků na svatbě - prostě se počítá s koláčky před, při svatbě a s výslužkou.

No právě, naší jeli s jednou dávkou frgalu a koláčků do Brna a druhá byla na svatbu. Po frgalech se zaprasilo…
Sladké řešila tchýně, bylo toho tolik, že jsme si mohli otevřít cukrárnu…měla jsem poskládané krabičky a plne si je hosté odnášeli ze svatby…
To co tu zakladatelka předvádí, to bude fakt navoněná bída…
Všichni byli pozváni na celý den… 40 lidí klasický oběd, dort, sladké, studené mísy, teplé mísy, doobjednavaki jsme, když bylo potřeba…nevymysleli jsme ho foto, ale jídla, které lidi mají rádi a jsou zvyklí jíst. Že bych jim nabídka chleba se sádlem a utopence, to je fakt odvaz…

• Citovat
  • Upravit
42859
15.9.23 18:46
@Anais Brno píše:
No právě, naší jeli s jednou dávkou frgalu a koláčků do Brna a druhá byla na svatbu. Po frgalech se zaprasilo…
Sladké řešila tchýně, bylo toho tolik, že jsme si mohli otevřít cukrárnu…měla jsem poskládané krabičky a plne si je hosté odnášeli ze svatby…
To co tu zakladatelka předvádí, to bude fakt navoněná bída…
Všichni byli pozváni na celý den… 40 lidí klasický oběd, dort, sladké, studené mísy, teplé mísy, doobjednavaki jsme, když bylo potřeba…nevymysleli jsme ho foto, ale jídla, které lidi mají rádi a jsou zvyklí jíst. Že bych jim nabídka chleba se sádlem a utopence, to je fakt odvaz…

Utopence na večerní zábavu klidně, chlapi to docela rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5182
15.9.23 18:47
@Anonymní píše: Řeším výběr sweet baru. Slaného bude na svatbě opravdu hodně. Proto chci sweet bar jen symbolický. Uvažuji buď jen o kremrolích nebo v kombinaci s menšími věnečky. Ale moc maminka a sestra rádi ochutnávají, tak jsem si říkala, že v rámci „dárku pro rodinu,“, bych jim speciálně na stůl připravila tác s minizákusky různých druhů. Myslíte, že to ostantní hosté pochopí? Nechci objednávat zas x druhů zákusků, když nevím, jestli se to sní/zda nebudou hosté přejedení nebo zda jsou na sladké. Děkuji za názor.

Nepochopi. Fakt bych nepochopila proc matka nevesty ma ma stole tac s minizakusky, a nikdo ostatni ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
15.9.23 18:49
@Havlova píše:
Utopence na večerní zábavu klidně, chlapi to docela rádi.

Ja nad utopenci na nocni rautik nebo na rano na kocovinu taky přemýšlela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42859

Já bych pozvala prostě tolik lidí, kolik jsem schopná pohostit. Ostatním bych poslala oznámení a koláčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249

Už tu někdo napsal, že to je troll? :lol: To jinak není možné. Ale super vymyšlené trollí téma to je. :D Bavím se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný