Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@svistitko píše:
Dort nemáme. Jen ty zákusky bychom měli a zbytek koláčků, co se před obřadem nesní. Ovoce bude v rámci rautu.
Slaného máte hodně – dort žádný a jako sladké kremrole a pár zbylých koláčků.
Takže hosté, kteří jsou spíše na sladké, mají smůlu…. a při troše štěstí se můžou koukat na tác s minizákusky, ze kterého bude smět ochutnávat tvoje maminka a tvoje sestra.
Zvaž to celé znovu a nech si poradit někým příčetnějším, ve vašem vlastním zájmu… jinak budete opravdu za burany. Jestli na to nemáte peníze, tak raději omezte počet lidí, tohle by bylo velmi trapné.
Za mě osobně, když bych byla hostem na svatbě, kde není ani dort a jediné sladké by byly kremrole, tak bych ti ani to slané moc nepojedla. Já potřebuji slané střídat se sladkým.
A vidět, že nějaký stůl zákusky má a jiný ne, tak je to vůči těm co nedostanou neuctivé.
Proč nedat minizákusky všem? Skrze finance? Buď všem nebo nikomu, tvůj nápad mi přijde hloupej.. jako host bych si klepala na čelo.
@BohunkaP
Vedle psala, že budou mít 20 dětí. To je dost osekaný sladký raut.
@Kelsey píše:
@BohunkaP
Vedle psala, že budou mít 20 dětí. To je dost osekaný sladký raut.
A vysvětluj například dítěti proč holčičku vedle má zakusek a ona ne.
@ritterqa píše:
A vysvětluj například dítěti proč holčičku vedle má zakusek a ona ne.
Je to trapné a neuctivé k ostatním.
Ne ne a ne.. Co je to zase za nápad
samozřejmě si každý dá rád ke kávě něco sladkého.. Přijde mi jako kdy jste chystali velkou svatbu ale neměli na ni… Ono radši ubrat počet hostů než sidit ty které jste pozvali…
Souhlasím s holkama. Asi bych znovu zvážila ten dort; zastane sladkou tečku a navíc to společné krájení je milá tradice. ![]()
Já ty diskuze tady zbožňuju. Jaké kraviny někdo dokáže vymyslet, to by mě nikdy nenapadlo.
Na takové svatbě bych chtěla jen ze zvědavosti být. Tam se to může zajímavě vyvinout, až bude někdo rvát od huby béčkovým hostům zákusek, protože ten je přece jen pro áčkové hosty. Super….
@Jemako píše:
Ne ne a ne.. Co je to zase za nápadsamozřejmě si každý dá rád ke kávě něco sladkého.. Přijde mi jako kdy jste chystali velkou svatbu ale neměli na ni… Ono radši ubrat počet hostů než sidit ty které jste pozvali…
Myslím si to samé. Taková navoněná bída.
Dneska každá chce mít všechno, co kde viděla a slyšela i když na to nemá finance.Hele pokud nechcete dort a radši než talíř zákusků jen pro vyvolené, upečte něco doma. Dost lidí si dává ke kafi něco sladkého A opravdu pokud na to nemáte, snižte počet hostů nebo nároky.
@ivašot. píše:
Aby nějaké občerstvení na svatbě bylo jen pro některé hosty, je divné
Děkuji za názor.
@korn123 píše:
Proč nedat minizákusky všem? Skrze finance? Buď všem nebo nikomu, tvůj nápad mi přijde hloupej.. jako host bych si klepala na čelo.
Dobře, myslela jsem si to. Ano, kvůli financím také.
@korn123 píše:
Nápoje máte taky jen pro vyvolené?
Třeba se plácnou přes kapsu a plebs bude mít k dispozici vodu dokonce i s citronem. ![]()