Sweet bar - výběr zákusků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smajlik345
15.9.23 21:39
@Anonymní píše: Řeším výběr sweet baru. Slaného bude na svatbě opravdu hodně. Proto chci sweet bar jen symbolický. Uvažuji buď jen o kremrolích nebo v kombinaci s menšími věnečky. Ale moc maminka a sestra rádi ochutnávají, tak jsem si říkala, že v rámci „dárku pro rodinu,“, bych jim speciálně na stůl připravila tác s minizákusky různých druhů. Myslíte, že to ostantní hosté pochopí? Nechci objednávat zas x druhů zákusků, když nevím, jestli se to sní/zda nebudou hosté přejedení nebo zda jsou na sladké. Děkuji za názor.

Ubohé a trapné. :roll:
Jak můžeš vědět, že ostatní jsou na slané, když píšeš, že slaného bude dost, tak osekáš sladké.
Co když mají radši sladké?
Ono mít jen koláče a kremrole, nemít dort a jen dvěma lidem dát výběr zákusku… Je velmi trapné

• Citovat
  • Upravit
17974
15.9.23 22:15
@Havlova píše:
My taky neměli dort. Nikdo, s výjimkou tchýně a mého otce, by ho nejedl. Měli jsme 5 druhů svatebních koláčků a spoustu různých minizákusků. Prostě jsme dort nekrájeli. :nevim:

My taky ne, koláčků se chtěla ujmout mamka, tak dovezli klasické svatební malé a střední…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78492
15.9.23 22:27
@broskvová zmrzlina píše:
Třeba se plácnou přes kapsu a plebs bude mít k dispozici vodu dokonce i s citronem. :palec:

a k tomu sádlo, studený smažák a utopence :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78492
15.9.23 22:28
@smajlik345 píše:
Ubohé a trapné. :roll:
Jak můžeš vědět, že ostatní jsou na slané, když píšeš, že slaného bude dost, tak osekáš sladké.
Co když mají radši sladké?
Ono mít jen koláče a kremrole, nemít dort a jen dvěma lidem dát výběr zákusku… Je velmi trapné
četlas její jinou diskusi? o svatebním menu se sádlem a herinkama? Celá tahle svatba bude trapná až na půdu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78492
15.9.23 22:34
@Pitaya1 píše:
Myslíš, že tam budou vůbec mít kafe? :think:

to určitě ne, víš jak je kafe drahé, cikorka to jistí, Poláci určitě nějakou pilinovou břečku prodávaj, kafe bude jenom pro maminku a sestru k těm minizákuskům, :palec:
no tohle bude svatba jako řemen, hosté nezapomenou do smrti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
15.9.23 23:20
@svistitko píše:
Dort nemáme. Jen ty zákusky bychom měli a zbytek koláčků, co se před obřadem nesní. Ovoce bude v rámci rautu.

hele když nemáte peníze na to udělat tu veselku pořádně tak si udělejte jen pro rodinu, protože tohle zavání trapasem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78492
15.9.23 23:25
@ka2ka píše:
hele když nemáte peníze na to udělat tu veselku pořádně tak si udělejte jen pro rodinu, protože tohle zavání trapasem

a ještě je vůbec vtipný název diskuse - Sweet bar - výběr zákusků - kremrole, to je výběr jako noha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
16.9.23 06:34
@smile_xxx píše: Čti pořádně..kremrole, věnečky a možná koláčky, když zbudou. Uprostřed stolu bude tác s výběrem mini zákusků pro mlsalky matku a sestru s nápisem 'pozor, nesahat, neujídat", a po stranách budou ty kremrole s nápisem " pro hosty". Zvlášť těch 20 dětí to samozřejmě pochopí a vůbec jim to nebude líto.

Tak jestli nazvou kremrole a věnečky sweet bar, tak to bude jedna z vtipných historek ala svatba Slunce, seno… :lol: Hlavně, abychom byli světoví. :mrgreen:
Pokud tam mají tolik dětí, tak ty zrovna většinou mají rády sladké a jen se po tom zapráší. Naopak nebudou jíst tolik maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.9.23 06:46
@marin píše:
Tak jestli nazvou kremrole a věnečky sweet bar, tak to bude jedna z vtipných historek ala svatba Slunce, seno… :lol: Hlavně, abychom byli světoví. :mrgreen:
Pokud tam mají tolik dětí, tak ty zrovna většinou mají rády sladké a jen se po tom zapráší. Naopak nebudou jíst tolik maso.

Jsem stará. No starší. Taky mám ráda sladké. Jako nepohrdla bych ani tou kremrolí. U nás se jim říká trubičky. Toto je takový chudinský výběr a ne sweet bar.
Kde dala tahle slečna rozum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
16.9.23 06:54

Trochu OT: Já tedy obecně nechápu, proč se svatební cukroví musí vůbec nazyvati nějak jinak než cukroví. A už vůbec nechápu, proč se to musí nazývat anglicky na echt české ( polské?) svatbě.

• Citovat
  • Upravit
24995
16.9.23 07:15

@Aleriga protože si tu někdo plete pojmy a dojmy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.9.23 07:18

Aby to bylo víc světové? :mrgreen:
My taky říkáme jen svatební koláčky a zákusky. Ještě bych pochopila, že to někdo nazve po našem sladký raut. Dcera kolegyně měla dva rauty loni na svatbě. Měla svatbu v kulturním domě na vesnici. Tam to šlo udělat, že v jedné místnosti byl slaný raut a vedle sladký. V další fotokoutek. Mají to tam tak prostě rozložené, prostorné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
16.9.23 07:31
@Jana1515 píše:
To zni dobre ne?

Jo, já s tím vůbec nemám problém. Záleží samozřejmě i na provedení a servírování, ale zakladatelka v minulé diskuzi psala, že by tam měli vařit dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
16.9.23 07:37
@Aleriga píše:
Trochu OT: Já tedy obecně nechápu, proč se svatební cukroví musí vůbec nazyvati nějak jinak než cukroví. A už vůbec nechápu, proč se to musí nazývat anglicky na echt české ( polské?) svatbě.

Taky mi to připadá vtipné. My měli na svatbě cukroví, minizákusky adt. Až teď z diskuze jsem se dozvěděla, že to vlastně byl Sweet bar. Super! A přitom za tento pojem, jak je vidět, se dá schovat leccos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný