Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Havlova píše:
My taky neměli dort. Nikdo, s výjimkou tchýně a mého otce, by ho nejedl. Měli jsme 5 druhů svatebních koláčků a spoustu různých minizákusků. Prostě jsme dort nekrájeli.
My taky ne, koláčků se chtěla ujmout mamka, tak dovezli klasické svatební malé a střední…
@broskvová zmrzlina píše:
Třeba se plácnou přes kapsu a plebs bude mít k dispozici vodu dokonce i s citronem.
a k tomu sádlo, studený smažák a utopence ![]()
@smajlik345 píše:četlas její jinou diskusi? o svatebním menu se sádlem a herinkama? Celá tahle svatba bude trapná až na půdu
Ubohé a trapné.
Jak můžeš vědět, že ostatní jsou na slané, když píšeš, že slaného bude dost, tak osekáš sladké.
Co když mají radši sladké?
Ono mít jen koláče a kremrole, nemít dort a jen dvěma lidem dát výběr zákusku… Je velmi trapné
@Pitaya1 píše:
Myslíš, že tam budou vůbec mít kafe?
to určitě ne, víš jak je kafe drahé, cikorka to jistí, Poláci určitě nějakou pilinovou břečku prodávaj, kafe bude jenom pro maminku a sestru k těm minizákuskům, ![]()
no tohle bude svatba jako řemen, hosté nezapomenou do smrti
@svistitko píše:
Dort nemáme. Jen ty zákusky bychom měli a zbytek koláčků, co se před obřadem nesní. Ovoce bude v rámci rautu.
hele když nemáte peníze na to udělat tu veselku pořádně tak si udělejte jen pro rodinu, protože tohle zavání trapasem
@ka2ka píše:
hele když nemáte peníze na to udělat tu veselku pořádně tak si udělejte jen pro rodinu, protože tohle zavání trapasem
a ještě je vůbec vtipný název diskuse - Sweet bar - výběr zákusků - kremrole, to je výběr jako noha
@smile_xxx píše: Čti pořádně..kremrole, věnečky a možná koláčky, když zbudou. Uprostřed stolu bude tác s výběrem mini zákusků pro mlsalky matku a sestru s nápisem 'pozor, nesahat, neujídat", a po stranách budou ty kremrole s nápisem " pro hosty". Zvlášť těch 20 dětí to samozřejmě pochopí a vůbec jim to nebude líto.
Tak jestli nazvou kremrole a věnečky sweet bar, tak to bude jedna z vtipných historek ala svatba Slunce, seno…
Hlavně, abychom byli světoví. ![]()
Pokud tam mají tolik dětí, tak ty zrovna většinou mají rády sladké a jen se po tom zapráší. Naopak nebudou jíst tolik maso.
@marin píše:
Tak jestli nazvou kremrole a věnečky sweet bar, tak to bude jedna z vtipných historek ala svatba Slunce, seno…Hlavně, abychom byli světoví.
Pokud tam mají tolik dětí, tak ty zrovna většinou mají rády sladké a jen se po tom zapráší. Naopak nebudou jíst tolik maso.
Jsem stará. No starší. Taky mám ráda sladké. Jako nepohrdla bych ani tou kremrolí. U nás se jim říká trubičky. Toto je takový chudinský výběr a ne sweet bar.
Kde dala tahle slečna rozum?
Trochu OT: Já tedy obecně nechápu, proč se svatební cukroví musí vůbec nazyvati nějak jinak než cukroví. A už vůbec nechápu, proč se to musí nazývat anglicky na echt české ( polské?) svatbě.
Aby to bylo víc světové? ![]()
My taky říkáme jen svatební koláčky a zákusky. Ještě bych pochopila, že to někdo nazve po našem sladký raut. Dcera kolegyně měla dva rauty loni na svatbě. Měla svatbu v kulturním domě na vesnici. Tam to šlo udělat, že v jedné místnosti byl slaný raut a vedle sladký. V další fotokoutek. Mají to tam tak prostě rozložené, prostorné.
@Jana1515 píše:
To zni dobre ne?
Jo, já s tím vůbec nemám problém. Záleží samozřejmě i na provedení a servírování, ale zakladatelka v minulé diskuzi psala, že by tam měli vařit dobře.
@Aleriga píše:
Trochu OT: Já tedy obecně nechápu, proč se svatební cukroví musí vůbec nazyvati nějak jinak než cukroví. A už vůbec nechápu, proč se to musí nazývat anglicky na echt české ( polské?) svatbě.
Taky mi to připadá vtipné. My měli na svatbě cukroví, minizákusky adt. Až teď z diskuze jsem se dozvěděla, že to vlastně byl Sweet bar. Super! A přitom za tento pojem, jak je vidět, se dá schovat leccos…
Ubohé a trapné.
Jak můžeš vědět, že ostatní jsou na slané, když píšeš, že slaného bude dost, tak osekáš sladké.
Co když mají radši sladké?
Ono mít jen koláče a kremrole, nemít dort a jen dvěma lidem dát výběr zákusku… Je velmi trapné