Sweet bar - výběr zákusků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.9.23 18:54
@Mar__tanka1983 píše:
Mimochodem, nase svatebni koláčky byly tak boží, ze uz vymýšlím, na jakou příležitost si jich treba stovku necham od te pani zase upect. At se jdou vycpat celý minizakusky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

“Jen tak” je za mě velmi dobrý důvod pro koláčky. :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9086
15.9.23 19:36
@Anais Brno píše:
Jako promiň, u vás není zvyk rozvážet koláče před svatbou? U nás se to teda drží, sousedi, známí, do práce…
U nás teda frgály, koláče a zákusky plus svatební oznámení…
Hosté si pak ještě ze svatby odváží krabičku se sladkým…

Jiný kraj, jiný mrav. U nás se dává výslužka až po svatbě svatebčanům+do práce. Pripadně třeba babičkám, které na svatbu např ze zdravotních důvodu nešly. Ne známým nebo vzdáleným příbuzným, sousedům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9086
15.9.23 19:39
@Kryptozoo píše:
To už radši tomu obětujte s ženskýma z rodiny den a upečte na plech bublaninu, perník, bábovku, punčák a nějaké řezy…udělat miniaturní panna cotty do plastových pidimisek a do dalších stříknout pudink, šlehačku a hodit trochu ovoce taky vyjde na nula nula prd.
I low cost se dá udělat důstojně-což váš plán s VIP zákusky není.

Stokrát lepší než navoněná bída s táckem dortíků pro mámu a ségru, případně dusivé kremrole.
Chce to přemýšlet, ale tady spíš myslím, že zakladatelka by vše jako na luxusní svatbě, ale protože na to nemá si myslí, ze to takhle obejde.
Radši bych si je kafi dala Míša řezy nebo perník než kremroli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
15.9.23 20:25

Jakože žádné sladké na svatbě, jen kremrole? 8o Nooo podle mně by tam alespoň 3-4 druhy měly být. Nemusí to být vše krémové zákusky, au nás měly úspěch i třeba linecké nebo medové řezy, co jsme si s mamkou upekli samodomo.
Dávat výběr jen pro někoho je teda úplně uhozený nápad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
15.9.23 20:45

Co bude to slane, kdyz honosny nazev „sweet bar“ skryva kremrole, venecky a zbytky kolacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
15.9.23 20:46

Kremrole jsou nic moc. Dost lidí je nemá rádo. Sladké je potřeba, hlavně když už nebude ten dort. Základ jsou podle mě svatební koláčky a svatební dort. K tomu jsme měli drobné cukroví, minizákusky, šlehačkové rolády a menší dorty. Náklady na to nebyly tak velké, protože drobné cukroví jsem si dělala sama, nechce se mi to teď hledat, ale minimálně 7 druhů toho bylo. Koláčky a minizákusky pekla paní, je jich plno, co pečou za rozumné ceny. Hodně jsme ušetřili na dortu, dělala jsem sama, aby byl dle mých představ a chuti. Měl 3 patra a ozdobený byl květinami. Jednoduché, ale velice efektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
15.9.23 20:47
@malákráličice píše:
Co bude to slane, kdyz honosny nazev „sweet bar“ skryva kremrole, venecky a zbytky kolacku?

Smažák a chleba se sádlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
15.9.23 20:49
@JancaS84 píše:
Smažák a chleba se sádlem.
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
@malákráličice píše:

Níže cituji z diskuze zakladatelky, kde se toto probíralo:

Nakonec bude:

Kuřecí vývar
Kachna/Vepřová panenky/Hovězí rumpsteak
Vařené brambory/Pečené brambory/Knuski
Salát z čersvé zeleniny/Zelené fazolky/Červené zelí

Sweet bar

Studený raut: čočkový salát
zeleninová terina
toasty se sýrovou pomazánkou
výběr sýrů, uzenin a paštik
celer s uzeným sýrem
utopenek v těstíčku
marinovaný sleď
hovězí tatarák na toastu
sádlo s kyselou okurkou

Teplý raut:
vepřová líška
hovězí guláš
smažený sýr
pečené brambory
zelný salát
bramborový salát
pečené brambory
směs čerstvé zeleniny s hořčičným dresinkem
knedlíky
drůbeží a vepřové řízky
Moravská zelňačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@puzzlesTB píše:
Už tu někdo napsal, že to je troll? :lol: To jinak není možné. Ale super vymyšlené trollí téma to je. :D Bavím se :mrgreen:

Myslím si, že je to buď troll nebo nějak podhozená diskuse. Několik dní zpět totiž byla zmínka ve zprávách o levných svatbách v Polsku. Je mi velmi podivné. Co ona o té restauraci napsala. I to prosazování nesmyslů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1182
15.9.23 20:58
@Kelsey píše:
Myslím si, že je to buď troll nebo nějak podhozená diskuse. Několik dní zpět totiž byla zmínka ve zprávách o levných svatbách v Polsku. Je mi velmi podivné. Co ona o té restauraci napsala. I to prosazování nesmyslů.

Obávám se, že to troll nebude. Zkus si projet zakladatelčiny diskuze. Nejprve zakládala diskuze ohledně místa svatby, pak oddávající, šaty, harmonogram na svatbě atd. Na trolla s trochu dost velkým odstupem, takže se mi to zdá spíše reálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
15.9.23 21:01
@Enitka píše:
Níže cituji z diskuze zakladatelky, kde se toto probíralo:

Nakonec bude:

Kuřecí vývar
Kachna/Vepřová panenky/Hovězí rumpsteak
Vařené brambory/Pečené brambory/Knuski
Salát z čersvé zeleniny/Zelené fazolky/Červené zelí

Sweet bar

Studený raut: čočkový salát
zeleninová terina
toasty se sýrovou pomazánkou
výběr sýrů, uzenin a paštik
celer s uzeným sýrem
utopenek v těstíčku
marinovaný sleď
hovězí tatarák na toastu
sádlo s kyselou okurkou

Teplý raut:
vepřová líška
hovězí guláš
smažený sýr
pečené brambory
zelný salát
bramborový salát
pečené brambory
směs čerstvé zeleniny s hořčičným dresinkem
knedlíky
drůbeží a vepřové řízky
Moravská zelňačka

To zni dobre ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
15.9.23 21:26
@svistitko píše:
A kolik minizakusku na osobu mam vzit, kdyz nemame ani dort. Obed je v 13hod, 16:30 studeny raut a 19:40 teply.

My jsme to řešili tak, že koláčky s různými náplněmi a zmrzlina se podávaly v průběhu obřadu. Zákusky a další koláčky pak byly servírovány po obědě ke kávě a hosté na ně přesně v tu chvíli měli chuť. Pak kolem 4.byl dort a kveceru už jen zmrzlina a ovoce v rautu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný