Vánoce 2023 dárky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15298
12.10.23 22:44

@Scholzova Na darky je ještě čas a děti jiste budou vedet co by se jim hodilo. Moje 9leta dcera dostane určitě knihy a lego harry poter, možná 3d pero, nějakou stolní hru, něco na sebe. Další napady se objeví do Vánoc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.10.23 22:46
@Kriss Tina píše:
Ano pod stromek, mame to domluvené aby tam na ne cekal :) s darkama pro pejska počítáme, i kdyby to mělo byt jen něco na zub, u nás se davaji dárky i psům v širší rodině :mrgreen:

To je krásný! To bude zážitek! Co když ale bude předčasně štěkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
12.10.23 23:22
@Kelsey píše:
Dneska jsem letěla do Jysku pro něco. Tam výzdoba na prosinec. Vtipné na tom bylo, že kolem toho chodíme v kraťasích skoro v půlce října. Jsem si říkala, jestli jsem snad v Austrálii nebo kde to.

Aspoň už je říjen. Kik má Vánoce od posledního týdne v srpnu :roll: já tam šla synovi pro plavky a místo nich jsem narazila na sněhuláky a stromečky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7450
13.10.23 08:10
@Alušáček píše:
@Scholzova Na darky je ještě čas a děti jiste budou vedet co by se jim hodilo. Moje 9leta dcera dostane určitě knihy a lego harry poter, možná 3d pero, nějakou stolní hru, něco na sebe. Další napady se objeví do Vánoc..

to vypadá dobře… to si píšu :) Dcera včera že se těší na Ježíška…říkám a co si budeš přát? „to nevím… letos se nechám překvapit “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
13.10.23 11:21

Takovým dětem na prvním stupni se nakupuje úplně samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
13.10.23 14:19

Synové 10 a 6 nevím.. nevím.. říkám si, ještě je čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.10.23 15:03

9 let syn - peníze, karta do KFC, youtuberska mikina, dres, Sparta kratasy, chytré hodinky, nějaké snesl youtubrtske pití, stupny.
Holka 5 let- parfém, trpytky, nějaké oblečení, helma s Elsou, zazehlovacky, deka s jednorožcem, plyšák, copánky elsa, velké kinder vejce, nějaká kreativní hra
Holka 2 roky - taky nějaká helma, šatičky, hráči tablet, střední kinder vejce, modelina sada

Asi ještě něco málo vymyslím časem

:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5081
13.10.23 15:42

Jak to bude letos s vánočními dárky v ateistických rodinách? Myslíte, že ruský Děda Mráz bude nosit dárky českým dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76926
13.10.23 16:06
@Luboš P píše:
Jak to bude letos s vánočními dárky v ateistických rodinách? Myslíte, že ruský Děda Mráz bude nosit dárky českým dětem?

v ateistických rodinách v Česku to bude úplně stejné, jako minulých 20, 50 nebo nevímkolik let,
a když už, tak americký Santa Claus žádný výpadek nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.23 13:03

Prosím, potřebuju poradit se společným dárkem pro 3 bratry ve věku 10, 12 a 13 let. Strop 800 Kč. Napadá mě poukaz do kina, jenže jsou na malém městě, kde tuto formu předplatného nenabízí.

Deskovými hrami už jsou zásobeni.

• Citovat
  • Upravit
41282
7.12.23 13:14
@Anonymní píše:
Prosím, potřebuju poradit se společným dárkem pro 3 bratry ve věku 10, 12 a 13 let. Strop 800 Kč. Napadá mě poukaz do kina, jenže jsou na malém městě, kde tuto formu předplatného nenabízí.Deskovými hrami už jsou zásobeni.

Návštěva Lasergame? vstupenky do Zoo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13766
7.12.23 13:16

Vstupenky do Mirakula nebo něčeho podobného ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14643
7.12.23 14:48
@Anonymní píše:
Prosím, potřebuju poradit se společným dárkem pro 3 bratry ve věku 10, 12 a 13 let. Strop 800 Kč. Napadá mě poukaz do kina, jenže jsou na malém městě, kde tuto formu předplatného nenabízí.Deskovými hrami už jsou zásobeni.

Velka zásoba nábojů do nerfek nebo xshotek nebo co mají, gastrobalení oblíbeného musli nebo kukuřičných lupínků nebo něčeho jiného, popcornovac nebo mixer na smoothie (syna 12 let třeba baví dělat a také pít smoothie, proto doporučuji), nějaká ucelená rada knížek, komiksu. Návody na Lego. Velké puzzle, které by mohli spolecne stavět, třeba 2000 dilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
7.12.23 18:05

Mám syna podobného věku a u něj vede buď jerky nebo teď na Vánoce dostane ochutnávací sadu červů a cvrčků (různé příchutě, slané, sladké). S poštovným to bylo necelých 800,– a ochutnávání je pak zábava pro celou rodinu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.12.23 21:17

Dobrý den, pokud hledáte něco nového, tak můžu doporučit království papoušků. Byli jsme v létě s dcerou a manželem a opravdu nevím, kdo z nás si odnesl ten největší zážitek, jestli dcera, protože se papoušek zamiloval do jejich tkaniček nebo manžel, který obvykle kontaktní zvířata zvlášť nemusí. Kupovala jsem na vánoce poukaz pro známé a mají tam teď akci na 3 a 4 osobu zdarma, což je fajn pro čtyřčlennou rodinu. Nevím jak dlouho ta akce trvá, ale tímto zážitkem určitě uděláte dětem obrovskou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný