Bezdětná svatba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.10.23 11:44

Bezdětná svatba

Dámy, žádám o radu…budeme se s přítelem brát a vzájemně jsme se shodli že chceme svatbu bez dětí…no jenomže když jsem tchýni předala pozvánku na které si hned přečetla : bez dětí tak se zhrozila ( tchyně má 2 kluky ve věku 4 a 6 let, přítelovi vlastní sourozenci ) no a snad to nevyzní jako bych ji chtěla soudit, já nemám děti tak nevím, ale jsou to tedy parchanti rozmazlený, když jsme u tchýně na návštěvě tak to že po sobě kluci hází vším i jídlem je na denním pořádku ( ten 6 letý mě jednou hodil dřevěnou kostku do oka ) neumí se chovat nikde, ani doma ani na veřejnosti, všude dělají scény když není po jejich. No a tchýně mi začala nadávat že proč by tam nemohli jít, že je to přeci rodina a přeci je nepřipraví o svatbu jejich bratra no a že tam kluci budou ať se mi to líbí nebo ne ( ano takhle to řekla slovo od slova ) no tuto reakci sem od ni nečekala a tak sem na ni jen pokročila rameny a zdrhla do auta kde sem si pobrečela nad představou jak mi jeden z těch malejch bazilišků hodí kus dortu na svatební šaty..
Svatbu nemáme pro děti vůbec uzpůsobenou, žádný program pro děti, hřiště ani jiné děti..nic takového tam nebude, což znamená že se začnou nudit a tím pádem budou dělat blbosti…tak nevím jak to mám tchýni vysvětlit aby se neurazila, samozřejmě vyhrožuje že když nemůžou přijít její malé děti tak ona taky nepřijde..přítel je při mě a taky je tam nechce, ale mámu tam samozřejmě chce…no napadá vás jak to tchýni vysvětlit aby ona přišla a děti nechala doma? Osobně je mi fuk jestli tam bude nebo ne, je to naše svatba ne její tak si ji udělám jak chci já a přítel, jde spis o to že přítelovi záleží na tom aby tam byla, ale sám ji to vysvětlit neumí 🤦🏼‍♀️
Měli jste také svatbu bez dětí? Jestli ano tak jak na to reagovalo vaše okolí? 😄 třeba mě vaše zkušenosti uklidní

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
9642
17.10.23 11:47

Tak pokud bych tam nechtěla její děti, žák bych i respektovala, že tam nebude ona. Máš možnost volby.

• načítám...
1680
17.10.23 11:48

Jsou to sourozenci tveho nastavajiciho a vy je tam nechcete. Tchyni se nedivim :nevim:

• načítám...
9642
17.10.23 11:51
No a psát o vlastních sourozencích svého nastávajícího jako o parchantech je docela silné kafe. Tak aspoň, že ta hrozná tchyně zvládla vychovat tveho přítele lépe
@Anonymní píše:
Dámy, žádám o radu…budeme se s přítelem brát a vzájemně jsme se shodli že chceme svatbu bez dětí…no jenomže když jsem tchýni předala pozvánku na které si hned přečetla : bez dětí tak se zhrozila ( tchyně má 2 kluky ve věku 4 a 6 let, přítelovi vlastní sourozenci ) no a snad to nevyzní jako bych ji chtěla soudit, já nemám děti tak nevím, ale jsou to tedy parchanti rozmazlený, když jsme u tchýně na návštěvě tak to že po sobě kluci hází vším i jídlem je na denním pořádku ( ten 6 letý mě jednou hodil dřevěnou kostku do oka ) neumí se chovat nikde, ani doma ani na veřejnosti, všude dělají scény když není po jejich. No a tchýně mi začala nadávat že proč by tam nemohli jít, že je to přeci rodina a přeci je nepřipraví o svatbu jejich bratra no a že tam kluci budou ať se mi to líbí nebo ne ( ano takhle to řekla slovo od slova ) no tuto reakci sem od ni nečekala a tak sem na ni jen pokročila rameny a zdrhla do auta kde sem si pobrečela nad představou jak mi jeden z těch malejch bazilišků hodí kus dortu na svatební šaty..
Svatbu nemáme pro děti vůbec uzpůsobenou, žádný program pro děti, hřiště ani jiné děti..nic takového tam nebude, což znamená že se začnou nudit a tím pádem budou dělat blbosti…tak nevím jak to mám tchýni vysvětlit aby se neurazila, samozřejmě vyhrožuje že když nemůžou přijít její malé děti tak ona taky nepřijde..přítel je při mě a taky je tam nechce, ale mámu tam samozřejmě chce…no napadá vás jak to tchýni vysvětlit aby ona přišla a děti nechala doma? Osobně je mi fuk jestli tam bude nebo ne, je to naše svatba ne její tak si ji udělám jak chci já a přítel, jde spis o to že přítelovi záleží na tom aby tam byla, ale sám ji to vysvětlit neumí 🤦🏼‍♀️
Měli jste také svatbu bez dětí? Jestli ano tak jak na to reagovalo vaše okolí? 😄 třeba mě vaše zkušenosti uklidní
  • načítám...
4121
17.10.23 11:53

Že tam nechcete děti kamarádů atd., tak ok, ale vždyť jsou to proboha sourozenci ženicha. Je to na vás, jakou si uděláte svatbu, ale tchýni se nedivím.

• načítám...
3790
17.10.23 11:55

Pokud chceš dělat bezdětnou svatbu, když má tvůj nastávající dva malé sourozence, tak je třeba ji udělat jen úplně komorní, vy dva a svědkové. Pokud tam pozvete rodiče z obou stran, tak je jasné, že tam patří i bratři ženicha. Tchýni bych řekla, že z toho žádnou radost nemám, je tam zvát, tak ať si je usměrní a když začnou zlobit nebo se nudit, tak ať se s nimi odebere domů. Tohle by jí ale měl říci přímo tvůj budoucí manžel.

• načítám...
37121
17.10.23 11:56
@Anonymní píše:

Byt to cizi děti, třeba kamarádky apod, tak to chápu, ale promiň, jsou to sourozenci tvého muže, já bych je tam pozvala. A chápu tchýni, taky bych na svatbu bez dětí nešla :nevim: stojí ti to za to udělat zle v cele rodině?

• načítám...
Pitaya1
17.10.23 11:57

Udělejte si svatbu podle sebe. A doufám, že tchyně a její synové uvidí, co jste za úžasný páreček a nedá vám na svatbu ani korunu a následně bude všude pomlouvat vaše děti a zakáže jim vstup k sobě :pankac:

• Upravit
35718
17.10.23 12:02

Kolik vám je proboha? Nepozvat na svojí svatbu vlastní sourozence?

• načítám...
35530
17.10.23 12:05

Vždyť to jsou sourozenci 8o Chápu cizí děti. A mimochodem, oni za to nemůžou jak se chovají, to je odraz rodičů.

• načítám...
10643
17.10.23 12:05

Jsi sebestředná blbka ;). Sourozenci nebudou na svatbě bratra jen proto, že jsou to děti. Pokud tam nebudou, tak počítej, že se na Vaší svatbě pár lidí ožere a zkazí ti svatbičku ;).

• načítám...
35718
17.10.23 12:07
@JancaS84 píše:
Vždyť to jsou sourozenci 8o Chápu cizí děti. A mimochodem, oni za to nemůžou jak se chovají, to je odraz rodičů.

No evidentně ani ten jejich třetí syn, musí poslouchat slečnu a nepozvat vlastní rodinu :mrgreen:

• načítám...
35530
17.10.23 12:08
@pikola píše:
No evidentně ani ten jejich třetí syn, musí poslouchat slečnu a nepozvat vlastní rodinu :mrgreen:

Si pomohl no :nevim: :dance: :lol:

• načítám...
9642
17.10.23 12:10
@JancaS84 píše:

Kdo ví, jestli se děti nechovají normálně a chybka není spíš na straně slečny :nevim:

• načítám...
6180
17.10.23 12:11

A to je zajímavý, že ti ta samá tchyně vychovala chlapa který je dost dobrý, abys s ním byla celej život :think: Chováš se hloupě, no, ale jestli ti insta fancy svatba připadá důležitější než rodina, tak budiž, každej svýho štěstí strůjcem.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný