Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A ten tchynin třetí parchant na té svatbě být může? Co když ti hodí kus dortu na svatební šaty?
@Cullenova píše:
A kolik je tvemu budoucimu manzelovi, ze ma tak male sourozence? To tchyne rodila tesne pred padesatkou? To jen tak okrajove, abych odvedla rec od toho, ze ty jsi totalni pipa.
Tak pokud jeho měla brzy a je dva před 40 tak přeci vůbec žádný problém, že má chlap ve věku na ženění dva bratry předškoláky
Já měla svatbu když bylo mému bráchovi 8 a rozhodně nás ani jednoho neměli naši v nějakém extrémním brzkém nebo pozdním věku ![]()
No tak já to chápu v tom smyslu, že pokud to jsou nevychované děti, tak je na svatbě nechce, protože se přihodit může ledacos…a že všechny rodiny spolu ukázkově nevychází je taky jasné, tak není třeba jí hned nadávat…
…já bych udělala svatbu jen se svědky a byl by klid…
Svatbu bez deti klidne ano, svatbu bez sourozencu zenicha nebo nevesty ne.
A kam má tchýně ty děti dát, do babyboxu?
Jako nepozvat na svatbu vlastní sourozence manžela, to je tedy materiál.
Ty budeš koukám manželka a snacha k pohledání
. Jsem zvědavá, koho budeš prosit o hlídání, až budete mít vlastní parchanty, jak sama říkáš. ![]()
@Lil Kitkatt ona bude mít vzorně vychované andílky kteří na potkani líbají ruce a recitují Shakespeara přece…😁
@Vladusxx píše:
@Lil Kitkatt ona bude mít vzorně vychované andílky kteří na potkani líbají ruce a recitují Shakespeara přece…😁
Já teda hledím na tu čočku cos tu dostala. Pokud oba chcete svatbu bez dětí, tak si za tím stůjte. I za cenu napučené tchyně.
Ono pokud třeba tchýně měla prvního syna brzy a další dva mnohem později (třeba i s jiným otcem), tak je klidně možné, že styl výchovy mohl být úplně jiný a chování tří sourozenců je naprosto odlišné. Pokud víte, že kluci opravdu takto vyvádí a rodiče je neumí/nechtějí usměrnit (a že takové dárečky, se kterými je třeba radost se potkat v restauraci, v okolí taky mám), tak chápu, že se toho bojíte. Ale tohle měl především s matkou řešit už dlouho dopředu partner. Dát rovnou tvrdý zákaz je u sourozenců dost drsné.
EDIT: I když její reakce, že si je tam přivede, ať se vám to líbí nebo ne, je taky dost za hranou a tak nějak to napovídá o její povaze. Kdyby řekla, že tedy nepůjde ani ona, tak by to bylo pochopitelnější.
@Semtex píše:
A ten tchynin třetí parchant na té svatbě být může? Co když ti hodí kus dortu na svatební šaty?
A nebo jí je pobleje ![]()
@Bellino píše:
Ale no tak. Já jsem třeba měla na svatbě neteře mého teď už manžela. Holky 4 a 10 let. Trochu strach byl, protože u nich doma, věčně v sobě, blbosti nad blbosti, barák vzhůru nohama. A na svatbě? Já nevěděla, že je tam mám. A to byl obřad víc jak hodinu v kostele, ty holky tam vydržely, i na fotkách se hezky usmívají, ta menší občas dělala grimasy, ale ta starší se vždy hezky usmála a zapózovala jako modelka, oživili celou svatbu, i když byla malá, ale i kdyby byla velká, nebyl by problém. Asi měsíc před naší svatbou byli ještě na jedné velké a prý taky nebyl problém. Bojíte se, že zrovna když si budete dávat slib, tak něco vyvede? stát se může, tak možno někoho poprosit, aby je něčím zabavili, aby nezlobili, nevím jestli je obřad v kostele nebo na úřadě. To jsi tak zatížená na tom, že budeš mít ty své vysněné šaty a závoj? Já byla na mnoha svatbách, kde bylo dost dětí a řeknu ti, že nikdy ale opravdu nikdy žádné dítě svatbu nepokazilo. A že tam bylo i pár opravdu raubířu. Spíš svatbu pokazili dospělí, kteří se opili, pohádali nebo když jedna panička z naší strany začala okatě balit tatínka od ženicha před jeho ženou. Takže klid. Já jako dítě jsem třeba jedná sestřenici na svatbě zatančila a druhé zazpívala sólo. Nebo možná jim tam dát nějaký úkol at se cítí důležití?
Mně třeba jedno dítě svatbu mírně otrávilo (samozřejmostí vinou rodičů, kluk za to sám o sobě asi až tak nemohl), byl to kluk asi deset let, kterého jsem nikdy předtím neviděla, a který mi dělal HODINY v kuse ocásek a chtěl neustále zabavovat, i když jsem ho několikrát osobně odvedla k rodičům (kteří se dementně uculovali a měli průpovídky o tom, že je holt na nevěsty
). Fakt nevím, jak jsem se ho už měla zbavit, aniž by z toho byla scéna ![]()
@Nowuka2 píše:
Já teda hledím na tu čočku cos tu dostala. Pokud oba chcete svatbu bez dětí, tak si za tím stůjte. I za cenu napučené tchyně.
Jo, to se vyplati ![]()
Jsi sobecka nana. Nepozvat ani sourozence manzela to je teda na me silna kava.
@Liberalissima píše:
Mně třeba jedno dítě svatbu mírně otrávilo (samozřejmostí vinou rodičů, kluk za to sám o sobě asi až tak nemohl), byl to kluk asi deset let, kterého jsem nikdy předtím neviděla, a který mi dělal HODINY v kuse ocásek a chtěl neustále zabavovat, i když jsem ho několikrát osobně odvedla k rodičům (kteří se dementně uculovali a měli průpovídky o tom, že je holt na nevěsty). Fakt nevím, jak jsem se ho už měla zbavit, aniž by z toho byla scéna
Třeba já když jsem měla 8 let, jsem byla poprvé na svatbě a dost mě zaujaly nevěsty šaty. Tak jsem chodila jednu dobu za ní a pořád jí ty šaty chytala, z čeho jsou, materiál se mi zdal zajímavý, ale zase ne hodiny, to ne. Pak situaci zachránil ženich, že se mnou šel tancovat a bylo pro problému. Třeba improvizovat, někdy se na svatbě hodí, pokud je tam starejší a dělá zábavu, svatební hry, kde zatáhne i děti, protože svatba, kde se jen tančí a jí a tančí a jí, sem tam nějaký zvyk nebo tradice, co já nesnáším osobně a jako na potvoru byla za svobodna vždy do toho zainteresována, to je nuda nad nudu, ted nechci ŕíct, že taková svatba byla i vaše. Každý si může udělat takou svatbu, jako on chce, ale hosté pak můžou zhodnotit. Pro někoho byla také naše svatba propadák, ale nám to tak vyhovovalo.
Kamoooo všechny ty toxicky pipiny tady xddd kvůli tomuhle sem se prostě musela zaregistrovat i když sem normálně chodím jen číst jak se tu lidi navzájem nasíraj, je to její věc, nechce je tam? Nechce, žádala o radu. Já bych nevychovaný spratky na svoji svatbě taky nechtěla. MyG lidi jsou schopný se sežrat kvůli takový blbosti xd legit se běžte radši projít ven a serte na tyhle on-line diskuze.
Naštvaný komentáře od toxických matek za 3. 2. 1….
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat