Bezdětná svatba

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
8302
17.10.23 12:11

A kam ty děti má tchýně asi tak dát?

Ta musí skákat štěstím do stropu, koho si její syn bere.

A netvrď, že přítel je při tobě. Tohle je tvůj nápad a on jen kýve hlavou.

• načítám...
22051
17.10.23 12:13
@Anonymní píše:
Dámy, žádám o radu…budeme se s přítelem brát a vzájemně jsme se shodli že chceme svatbu bez dětí…no jenomže když jsem tchýni předala pozvánku na které si hned přečetla : bez dětí tak se zhrozila ( tchyně má 2 kluky ve věku 4 a 6 let, přítelovi vlastní sourozenci ) no a snad to nevyzní jako bych ji chtěla soudit, já nemám děti tak nevím, ale jsou to tedy parchanti rozmazlený, když jsme u tchýně na návštěvě tak to že po sobě kluci hází vším i jídlem je na denním pořádku ( ten 6 letý mě jednou hodil dřevěnou kostku do oka ) neumí se chovat nikde, ani doma ani na veřejnosti, všude dělají scény když není po jejich. No a tchýně mi začala nadávat že proč by tam nemohli jít, že je to přeci rodina a přeci je nepřipraví o svatbu jejich bratra no a že tam kluci budou ať se mi to líbí nebo ne ( ano takhle to řekla slovo od slova ) no tuto reakci sem od ni nečekala a tak sem na ni jen pokročila rameny a zdrhla do auta kde sem si pobrečela nad představou jak mi jeden z těch malejch bazilišků hodí kus dortu na svatební šaty..
Svatbu nemáme pro děti vůbec uzpůsobenou, žádný program pro děti, hřiště ani jiné děti..nic takového tam nebude, což znamená že se začnou nudit a tím pádem budou dělat blbosti…tak nevím jak to mám tchýni vysvětlit aby se neurazila, samozřejmě vyhrožuje že když nemůžou přijít její malé děti tak ona taky nepřijde..přítel je při mě a taky je tam nechce, ale mámu tam samozřejmě chce…no napadá vás jak to tchýni vysvětlit aby ona přišla a děti nechala doma? Osobně je mi fuk jestli tam bude nebo ne, je to naše svatba ne její tak si ji udělám jak chci já a přítel, jde spis o to že přítelovi záleží na tom aby tam byla, ale sám ji to vysvětlit neumí 🤦🏼‍♀️
Měli jste také svatbu bez dětí? Jestli ano tak jak na to reagovalo vaše okolí? 😄 třeba mě vaše zkušenosti uklidní

Tvoje chování je bezohlednost, drzost a hulvátství nejtěžšího kalibru.

Trvat na tom, že se svatby nesmějí účastnit ženichovi malí sourozenci, to je hodně drsné… chudák tchyně, dostat něco tobě podobného do rodiny :roll:

• načítám...
74217
17.10.23 12:15

Vážně někomu tolik dětí vadí, že nesmí na svatbu?
Takové nekompromisní řešení je smutné. A neuctivé od syna ke své matce, když ví, že ona má malé děti.

• načítám...
21926
17.10.23 12:15

To zase bude nějaký článeček na OnaDnes?

• načítám...
8302
17.10.23 12:16
@Da12 píše:
Pokud chceš dělat bezdětnou svatbu, když má tvůj nastávající dva malé sourozence, tak je třeba ji udělat jen úplně komorní, vy dva a svědkové. Pokud tam pozvete rodiče z obou stran, tak je jasné, že tam patří i bratři ženicha. Tchýni bych řekla, že z toho žádnou radost nemám, je tam zvát, tak ať si je usměrní a když začnou zlobit nebo se nudit, tak ať se s nimi odebere domů. Tohle by jí ale měl říci přímo tvůj budoucí manžel.

Ale vždyť ty děti stoprocentně žádní nevychovanci nejsou. To je jako s diskuzemi, jak je dítě přítele nevychovaný, hloupý, drzý, špinavý a já nevím co ještě. Stejný tohle.

• načítám...
35799
17.10.23 12:16

A kde je otec těch dětí, tedy i ženicha?

• načítám...
11844
17.10.23 12:21

Hele byla sem už na pár svatbách…na všech byly děti a na žádné nebyl žádný speciální program pro děti..jakože hřiště, skákací hrad, a pod..prostě normální svatba..byly tam děti od kojenců přes batolata a školáky až po puberťaky…když mimina brecely tak s nimi sli s kočárem pryč, batolata většinou trdlovaly na parketu stejně jako předškoláci…a školáci a starší si pak většinou někam zalezli s telefonama, tabletama apod…
Jinak se nedivím že tchýně řekla že nepůjde když nepůjdou jeji děti…však jsou to sourozenci ženicha… Kdyby to byly děti bratrance že třetího kolene tak s nimi taky asi úplně počítat nebudu…ale sourozence ano…mmch kdyz se někdo u nás v rodině zval na svatbu tak se zvala celá rodina, na svatby bratranců a sestřenic se i počítalo že si třeba provedu partnera… ale tak to máme my…nicmene pokud chcete svatbu bez dětí musíte počítat s tím že tam nebudou nejspíš ani jejich rodiče…já bych bez nich taky nesla pokud by to byla svatba v rodině…pokud by to byla kamarádka domluvila bych se s ní…že bych třeba byla.jen na obřad a hostinu a pak by se vidělo…

• načítám...
10890
17.10.23 12:23

Hlavně mi svatby, kde je zákaz dětí, přijdou jako naprostá neúcta ke svým blízkým. V životě by mě to ani nenapadlo, nechápu, kde se vzal tento trend :nevim: (no jo, na eMiminu :lol: ).

• načítám...
2112
17.10.23 12:24

Ale no tak. Já jsem třeba měla na svatbě neteře mého teď už manžela. Holky 4 a 10 let. Trochu strach byl, protože u nich doma, věčně v sobě, blbosti nad blbosti, barák vzhůru nohama. A na svatbě? Já nevěděla, že je tam mám. A to byl obřad víc jak hodinu v kostele, ty holky tam vydržely, i na fotkách se hezky usmívají, ta menší občas dělala grimasy, ale ta starší se vždy hezky usmála a zapózovala jako modelka, oživili celou svatbu, i když byla malá, ale i kdyby byla velká, nebyl by problém. Asi měsíc před naší svatbou byli ještě na jedné velké a prý taky nebyl problém. Bojíte se, že zrovna když si budete dávat slib, tak něco vyvede? stát se může, tak možno někoho poprosit, aby je něčím zabavili, aby nezlobili, nevím jestli je obřad v kostele nebo na úřadě. To jsi tak zatížená na tom, že budeš mít ty své vysněné šaty a závoj? Já byla na mnoha svatbách, kde bylo dost dětí a řeknu ti, že nikdy ale opravdu nikdy žádné dítě svatbu nepokazilo. A že tam bylo i pár opravdu raubířu. Spíš svatbu pokazili dospělí, kteří se opili, pohádali nebo když jedna panička z naší strany začala okatě balit tatínka od ženicha před jeho ženou. Takže klid. Já jako dítě jsem třeba jedná sestřenici na svatbě zatančila a druhé zazpívala sólo. Nebo možná jim tam dát nějaký úkol at se cítí důležití?

• načítám...
8302
17.10.23 12:24

Za chvíli to admin smaže. Páč pravda bolí.

• načítám...
437
17.10.23 12:25

A kdo by ji je treba měl v ten den hlidat, jste premysleli? Upichnout dvě děti nebývá jen tak, natož když většina dospělých z rodiny bude předpokládám na svatbě.

• načítám...
56505
17.10.23 12:26

To je zase nějaká provokace nebo trollovina. :lol:

• načítám...
4789
17.10.23 12:28

Jako je to vaše rozhodnutí a měli by ho všichni respektovat, ale když má ženich dva malé bráchy, tak to prostě ošemetné je. Jinak pro děti přece nemusíš zajišťovat extra program ani prostředí. Ty máš svatbu v prostředí podle svých představ a je na pozvaných rodičích, aby zvážili, jestli to jejich děti zvládnou a zajistili si buď hlídání a nebo tedy děti vzali. Kamarád taky dostal pozvání na svatbu bez dětí, ale protože měli tříletá dvojčátka, tak účast odmítli. A neurazili se.

• načítám...
4349
17.10.23 12:31

A pro kolik lidi je ta svatba? tohle bych chapala u uredni svatby typu zenich+nevesta, svedci, rodice, konec… (nebo jeste lip, jen vy dva+svedci na Hawai)

• načítám...
5657
17.10.23 12:31

A kolik je tvemu budoucimu manzelovi, ze ma tak male sourozence? To tchyne rodila tesne pred padesatkou? To jen tak okrajove, abych odvedla rec od toho, ze ty jsi totalni pipa.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný