Dárek z peněz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
139
7.1.06 21:10

Dárek z peněz

Ahojky, vdává se mi švagrová a chceme jim dát nějaký vtipný dárek z peněz, poradíte? (Několik diskusí na tohle téma už tu proběhlo, ale nedaří se mi je dohledat. Nemáte někdo odkaz?)

Děkuju Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
7.1.06 21:17

Ahoj,

tady je něco:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Je to diskuse se jménem „Jak zabalit originálně dárek“ v sekci předškoláček.
Snad to najdeš.
Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
7.1.06 21:20

Ahoj Zagy, my sme dostali kasicku strasne peknu taka ako zirafa, fakt velka a pekna a bola plna desatkorunacok a petkorunacok, bolo tam asi 2000sk, pacilo sa mi, ze to asi dlho zbierali a celkovo ma ten dar najviac potesil, bol taky originalny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
7.1.06 21:59

Pobavila jsem se při vzpomínání na náš peněžní dáreček: dostali jsme „oslíka Otřesse“ - plyšový osel a do něj nám kamarádi zašili penízky.Byly tam hl. bankovky, nastrkány do všech možných (i nemožných:) míst.
K němu jsme dostali inj.stříkačku (v ní zelenou a museli jsme ji vypít jako anestetikum místo oslíka), nůžky,gázu, jehlu+nit a ještě možná něco a museli jsme si zahrát na sestřičku a pana doktora:)). Bylo to super a ještě několik měsíců po svatbě jsme náhodně objevili tuším pětistovku (takže radím buď opravdu řádně prohledat nebo vědět přesnou sumu a zkontrolovat, či sedí). Přeji ať se dárek líbí.
 CH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2619
7.1.06 22:52

Ahojky,

my jsme taky dostali ke svatbe penizky, v mnoha ruznych podobach. Nejvic se mi asi libila varianta bankovek v lahvi od sampanskeho (museli jsme ji nakonec rozbit ;-)) a pytlik plny hrachu, cocky a fazoli s mincemi.

Mata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.1.06 21:28

to ja sice nedostala ke svatbe, ale k narozeninam kytku - byly to krasne orchideje a penizky byly nastrkane v tech kytkach-zobackach. Na prvni pohled jsem si toho vubec nevsimla, protoze ta kytka byla opravdu krasna, ale o to vic me pak potesila…
Ja jsem davala kamaradce ke svatbe takove ty svatebni medvidky jestli jste videli - jsou to plysaci v krabicce, nevesta se zavojem a zenich s cylindrem. K tomu jsem ji koupila stejne prani, balonky a sklenice. Kazdemu medovi jsem pak zastrcila bankovku. Moc se to libilo, protoze shodou okolnosti kamaradka se svym tehdy jeste pritelem si posilali prani prave s temahle medvedama…

• Citovat
  • Upravit
132
27.1.06 21:33

Ahoj,
my dostali ke svatbě obrázek z bankovek.
Do rámečku na fotku se dle vkusu naskládají bankovky. Je to krásné, ale já byla v šestém měsíci, tak jsme ho ani nikde nepověsili, ale vykuchali. :oops:
 Sabik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
21.2.06 19:26

iiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
21.2.06 19:35

ahoj my dostali jako svatebni darek pruhlenou sklenici-dost velkou- a byly v ni 10 A 20KC pak se tipovalo kolik v tom je penez nakonec 8000kc to nikdo neodhadl!!navrchu byla zabalena takovou cervenou latkou a obtazena lykem,jakoby jak zavarovacka ale vysoka tak 25cm-30cm.kazdy host odhadoval tak 1000kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1719
21.2.06 19:38

Ahoj, moje kamarádka, když se vdávala, tak dostali pytlík bonbónů, akorát místo bobónků byly v těch papírkách od nich zabalené různé bankovky složené na čtverečky :-)
 Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.2.06 11:48

Já kdysi dala našim peníze na dovču. Koupila jsem album na fotky, do něj místo fotek nakreslila (levou rukou, aby to vypadalo jako od blbce) „fotky“ s příslušnými komentáři a na konec zasunula peníze na nové, lepší fotky. Naši to mají schovaný dodnes, docela se pobavili (a já při výrobě taky).
Nepřihlášená iwa

• Citovat
  • Upravit
3596
28.2.06 12:15

Ahoj,

my jsme namalovali obrázek, kde bylo vystřižené místo pro hlavu a tam právě vykukovala bankovky, která bylo skrytá pod obrázkem.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat