První příkrmy

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
7.1.06 17:20

První příkrmy

Ahoj holky,

vím, že o prvních příkrmech už tady proběhlo mnoho diskuzí, ale ráda bych jen přidala do placu, že na www.nestle.cz - výživa kojenců je krásně popsáno, jak začít s prvníma příkrmama, co nejdříve a podávat a je tam i pár receptů, jak co připravit a hlavně od kolikátého měsíce.

Tak třeba se to některé z vás bude hodit.

Ahoj a mějte se pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
986
7.1.06 19:20

Díky, to se vždycky hodí :wink: Ivča_K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.13 19:06
@Ivca_K píše:
Díky, to se vždycky hodí :wink: Ivča_K
;) ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
30.1.16 11:22

Jaké jsou nové trendy v příkrmech?

Ahoj holky, o příkrmech je tady toho mraky, nemám čas vše pročítat a protože tady se ví vše, jdu se rovnou zeptat. Jsou za posledních 10.- 5. let nějaké změny? Jaký používáte tuk? Pořád je to kvalitní olivový olej? Poprosila bych o značku, ať nemusím pročítat testy…A co třeba dýně Hokaido? Dáváte jako první příkrm? Klasicky se asi začíná s mrkví, bramborem a brokolicí? Díky za postřehy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
30.1.16 11:26

Olej kvalitní olivový, nebo řepkový, nebo máslo… a jo, dýně byla jako jedna z prvních co jsme zkoušely, předtím mrkev, pak květák, jsem kupovala ty jednodruhové sklničky, tak po dvou a pak jsme je začli míchat… a třeba i tu dýní jsem jí dávala trochu s mléčnou hruškovou kaší a jelo jí to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
30.1.16 11:40

Začínala jsem dýní hokaido. Pozor mrkev může stavit. A jako tuk používám farmářské máslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
30.1.16 14:00

Mi zacinali, brambor, mrkev. Misto oleje pouzivam kvalitni maslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
30.1.16 14:26

Holky, díky. U prvorozeného tvrdili jen oliv. olej u dcery mi nejmenovaná výž. poradkyně, specializující se na děti, tvrdila, že mám dávat margarín 8o - no poslala jsem ji někam. To máslo bude asi stejně pro děti nejlepší, přece jen je to přírodní, dá se vyrobit „na koleně“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20785
7.12.16 16:42

Soutěžte s Hami!

Milé maminky,

soutěžte s Hami o balíček produktů! Vyberte si Váš nejoblíbenější Hami produkt, podělte se na těchto stránkách o Váš názor, proč jej máte rádi a výhra je Vaše! Čím více maminek, tím větší šance vyhrát!

Pěkné odpoledne :kytka:
Tým eMimino.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat