První příkrmy
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
První příkrmy
Ahoj holky,
vím, že o prvních příkrmech už tady proběhlo mnoho diskuzí, ale ráda bych jen přidala do placu, že na www.nestle.cz - výživa kojenců je krásně popsáno, jak začít s prvníma příkrmama, co nejdříve a podávat a je tam i pár receptů, jak co připravit a hlavně od kolikátého měsíce.
Tak třeba se to některé z vás bude hodit.
Ahoj a mějte se pěkně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jaké jsou nové trendy v příkrmech?
Ahoj holky, o příkrmech je tady toho mraky, nemám čas vše pročítat a protože tady se ví vše, jdu se rovnou zeptat. Jsou za posledních 10.- 5. let nějaké změny? Jaký používáte tuk? Pořád je to kvalitní olivový olej? Poprosila bych o značku, ať nemusím pročítat testy…A co třeba dýně Hokaido? Dáváte jako první příkrm? Klasicky se asi začíná s mrkví, bramborem a brokolicí? Díky za postřehy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olej kvalitní olivový, nebo řepkový, nebo máslo… a jo, dýně byla jako jedna z prvních co jsme zkoušely, předtím mrkev, pak květák, jsem kupovala ty jednodruhové sklničky, tak po dvou a pak jsme je začli míchat… a třeba i tu dýní jsem jí dávala trochu s mléčnou hruškovou kaší a jelo jí to…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Začínala jsem dýní hokaido. Pozor mrkev může stavit. A jako tuk používám farmářské máslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi zacinali, brambor, mrkev. Misto oleje pouzivam kvalitni maslo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky. U prvorozeného tvrdili jen oliv. olej u dcery mi nejmenovaná výž. poradkyně, specializující se na děti, tvrdila, že mám dávat margarín
- no poslala jsem ji někam. To máslo bude asi stejně pro děti nejlepší, přece jen je to přírodní, dá se vyrobit „na koleně“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Soutěžte s Hami!
Milé maminky,
soutěžte s Hami o balíček produktů! Vyberte si Váš nejoblíbenější Hami produkt, podělte se na těchto stránkách o Váš názor, proč jej máte rádi a výhra je Vaše! Čím více maminek, tím větší šance vyhrát!
Pěkné odpoledne ![]()
Tým eMimino.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit