Skvrny od vosku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Chce to sehnat pijak (jak byvali kdysi v sesitech … nevim zda se vyrabeji i dneska) a pres nej to pyzamo nekolikrat prezehlit at se ten vosk rozpusti a vpije se do toho pijaku a pak uz to bude normalni mastny flek a ten se rozpusti v prasku. A jeste mne napadlo, ze se pokus to nejdrive vydrolit a pak teda prezehlit pres ten pijak.
Tak at se naprava povede a pyzamko slouzi!
Sulanek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
stejne dobre funguje nahrat fenem a vysusit vosk kuchynskou papirovou uterkou nebo necim hodne savym. zachranovala jsem takhle koberec, kterej nesel zehlit ![]()
tak drzim palec, at se zadari
m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej to do mrazáku, pak vydrolit to co půjde a zbytek buď jarem - ale to v případě pyžama, které jsi ještě neprala bych neriskla. DOrazila bych to tím pijákem:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj holky, diky za rady. Vydrolit jsem to zkousela a vubec to nejde. Zkusim jak pijak, tak mrazak i fen a dam vedet jak jsem dopadla. Diky. Neprihlasena Hanka1
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
jestli nemas deti skolou povinne pijak asi nemas, ale ubrousky saji stejne-ne-li lepe nez pijak.
Tak uspesnou cistku:-)
Kac
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, tak pyzamo je o.k. Abych se priznala, tak jsem pyzamo strcila do kose s pradlem no a na ruzovou pracku prisla rada teprve vcera, takze jsem to samozrejme hodila do pracky a na nejake likvidovani skvrny jsem si nevzpomnela (ja vim jsem ostuda). A ono to pustilo! Je tam teda mensi svetle zluty flicek, ktery by clovek co o nem nevi nezaznamenal asi i diky tomu, ze je kostickovy vzor. Jo jeste vim, ze hned jak jsem ho sundala tak jsem ho polila nakym pripravkem na skvrny. Taky si myslim, ze velke + bylo to, ze ta svicka byla medova…normalni vosk by asi takhle dobre nepustil.
Kazdopadne diky moc za rady…
- Citovat
- Upravit
Díky za radu
Ahoj,musím moc p
oděkovat za radu.14 dní jsem koukala na mojí nejmilejší bundu,jak je pokapaná voskem a hle tu rada.Tak jsem to hned vyzkoušela,jen jsem místo pijáku vzala toaletní papír a za vteřinku byla ta hrozná skvrna z vosku fuč.Tak jsem si oddychla.Na bundě není nic vidět.
- Citovat
- Upravit
Moc moc moc dekuju
Ahojky, moc moc moc moc a 1000moc děkuju. Chtěla sem překvapit svého přítele, a tak sem dala všude svíčky(hlavně na zem). Pak sem do nich žduchla, a měla sem po novém koberci…ještě jednou moc děkuju-moooc mi to pomohlo… ![]()
- Citovat
- Upravit
diky moc funguje
fakt skvely diky moc funguje to jak zazrak nemel sem po ruse pijak tak sem vzal toaletni papir a prezehlil funguje perfektne ![]()
- Citovat
- Upravit
vše, co jste radili jsem vyzkoušela na skvrnu od vosku, kterou mám na nových riflích a nic nepomohlo :/
- Citovat
- Upravit
A do háje, já už se tak radovala, že mi to pustí, a ono to na jeany nepustí?..:(
- Citovat
- Upravit
Ahojky
vylila jsem si na mikinu vosk, takže jsem ho nechala ztuhnout a odloupala jsem ho
. Dala jsem Vanish a pak do pračky… Myslela jsem, že to pomůže, ale na mikine je světlejší flek
. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli někdo neví, jak jde skvrna odstranit i po vyprání ![]()
- Citovat
- Upravit
Vylila jsem si tekutý vosk ze svíčky na lepenou vinylovou podlahu. Vrstvu vosku se mi povedlo dát pryč, ale na podlaze jsou vidět proti světlu matné skvrny, které nejdou vůbec ničím odstranit, a podlaha v těch místech nejde vyleštit.
Poradíte, prosím?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, treba mi poradite. Na vanoce jsem dostala krasne pyzamo a hned na Bozi Hod jsem si na nej kapla voskem z medove svicky. Nevite cim to dostat dolu. Jeste jsem ho neprala, ale pochybuju, ze by to pranim pustilo.
Diky za vase tipy.