Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Každý rok je to těžší a těžší takže hlavní dárek si řekneme, co chceme a zbytek je překvapením. Tenhle rok chce chytré hodinky, na ty mu přidám a pak vycházím z jeho zájmů. Miluje kávu tak dostane poukaz do kavárny, kde praží jeho oblíbenou. Pak se rád stará o rostliny takže dostane bonsaj, rád relaxuje při hře takže Mafie 3 to jistí.
A jelikož je kutil tak držák s lampičkou, aby mohl bastlit. ![]()
Davame si zazitky. Koupila jsem nam letos pod stromecek listky na koncerty Chinaski a Xindla X. Plus jen manzelovi 1 listek na Noc s legendou (One man show s J. Jagrem). Loni dostal voucher do vzdusneho tunelu v Hurricane factory. Predloni pilotoval letadlo… Spotrebni veci si kupujem, kdyz je potrebujem, ne jako darky.
@dana.dv píše:
Davame si zazitky. Koupila jsem nam letos pod stromecek listky na koncerty Chinaski a Xindla X. Plus jen manzelovi 1 listek na Noc s legendou (One man show s J. Jagrem). Loni dostal voucher do vzdusneho tunelu v Hurricane factory. Predloni pilotoval letadlo… Spotrebni veci si kupujem, kdyz je potrebujem, ne jako darky.
A jak se mu v Hurricane factory líbilo? Já to právě letos pořídila pro bratra a švagrovou..
Manžel dnes projevil na nákupech nadšení nad kostkovanou košilí ve výloze a pak, když jsme vybírali dárek dědovi ( je pivař), tak jsme šli kolem výběrové kolekce Svijany a u té se taky zasnil. Takže zítra, až bude v práci, uskutečním zátah. 😁 Jinak sám si vybral obal na mobil. Toť vše, moc to nehrotíme.
@acimedaca To je krásné… ![]()
Můj dostane 2 nové mikiny ve své oblíbené černé barvě, 2 černočervené trika, pak klasicky jako každý rok diář A5 a stolní kalendář s technickými památkami a pak jsem mu ještě koupila na trzích 2 sklenky naloženého sýru, to ho potěší, miluje sýry.
Příspěvek upraven 08.12.19 v 22:09
Ahoj zakladatelko, jelikož jsem kadeřnice, tak udělám nějaké kadeřnické balíčky a jinak dávám i zážitky, těch není nikdy dost 😁
Tak mému muži letos dávám jen takové drobnosti. Dostane pásek pak poukaz na víno, jelikož pije sklenku každý večer a balíček zdravých věcí jako proteinové tyčinky, nějaké oříšky, tmavou čokoládu apod. Super jsou ale taky zážitky dávala jsem minule poukaz na wellness, do restaurace nebo na únikovou hru. ![]()
@Kaileee píše:
vyčůraná
Koupit dobrý dárek je vždycky těžké.. Nás potěšilo originální domovní číslo. Doporučuju. Sami jsme pak nějaké koupili pro další přátelé a byli nadšení. Na fleru maji profil NaDomecek.
Ale když není domek, tak to chce něco jiného
libi se mi jak jsou na pinterestu fotky s krabici plnou dárečků vyladenych do jedné barv.. Nemusi tk byt nic velkeho ale to jak to vypada taky dela hodně, ze to udělá radost.
@Anonymní píše:
Koupit dobrý dárek je vždycky těžké.. Nás potěšilo originální domovní číslo. Doporučuju. Sami jsme pak nějaké koupili pro další přátelé a byli nadšení. Na fleru maji profil NaDomecek.
Ale když není domek, tak to chce něco jinéholibi se mi jak jsou na pinterestu fotky s krabici plnou dárečků vyladenych do jedné barv.. Nemusi tk byt nic velkeho ale to jak to vypada taky dela hodně, ze to udělá radost.
Nenápadná reklama
. Měla bys zapracovat na svých výrobcích, věci z NaDomecek nejsou vůbec hezké.