Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebuju pro dceru kostým princezny, víly (éterické bytosti, nikoli Zvonilky) ve velikosti 146. Možná i 152. (Dcera má étericky 146 cm ve druhé třídě
). Nemusí stát tři stovky, nechci úplnou hadru. Nemáte někdo tip, odkud objednat?
Jestli 152 tak bych koukala po kostymech pro dospele (nejaky vic kryci ne moc sexy) a velikost S mozna dokonce XS.
Co mimibazar? Třeba tohle
https://www.mimibazar.cz/…ove-kralovna
Jinak tam toho, pravda, moc není. ![]()
Taky jsem řešila. V zásadě, pokud chceš poradny kostým, ze kterého nelezou nitě a za týden se nerozpara, nezbyde, než ho ušít. Případně nechat ušít. Zkoušela jsem objednat v této velikosti z mimibazaru, ale je to vše preprodej z Ali a ani těch pár kostýmů, které se tváří jako větší, větší nejsou. Jen mají nasite jiné cedulky. Odpovídaly zhruba velikosti 122,mozna 128. A nebo pak kostýmy pro dospělé. Ale poměr kvalita/cena je celkem šílený.
Mně se pro starší dceru vyplatilo brát přes MMB kvalitní šaty z kolonky slavnostní oblečení, vpodstatě plesové nebo svatební šaty dobrých značek. Naposledy jsem koupila úžasný kousek Next Singanure, jako nové, za 290
Vypadají nádherně, jak na focení, a kvalita nesrovnatelně lepší jak u kostýmu (dcera je má na hraní na princeznu) ![]()