Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den. Poraďte jaký dárek pro ženu a jaký pro muže nebo společný pro cizince. Něco spíš na památku. A něco českého. Díky. ![]()
Neni to teda na pamatku, ale ja bych privezla jidlo: horalky, studentskou pecet, mila rezy, balicek slavii apod. Pro pana navic treba becherovku. Kristal nebo karlovarsky porcelan je dost nesikovny na prevoz…
Hodně si cizinci vozí český granát, sklo a porcelán, lázeňské oplatky, kosmetiku manufaktura, swarovskiho
Jablonecká bizuterie, český granát, vánoční ozdoby z Poniklé, sklo, knížka,
Ja mam vzdy velky uspech s lazenskyma oplatkama. Pokud neco drazsiho, tak neco s vltaviny nebo granaty. Nebo treba CD s ceskou klasikou (Dvořák, Janáček, Smetana),proste podle toho, kdo to je. Znas je dobre, co maji radi?
Jeste me napadlo, ze mi kolega co byl v Praze ukazoval, ze si koupil krasnou kopii…byl to A. Mucha.
Určitě ne sklo a porcelán. Je to rozbitné a těžké do letadla. Napadne někoho něco, co by reprezentovalo Česko, tedy kromě piva a becherovky? Spíš něco trvalejšího, tedy ne k jídlu ![]()
Ještě mě napadl šátek od firmy zádruha - mají s motivy Muchy, hradu. Je to decentní, skladný do letadla
Děkuji za nápady. Pohledám šátky a jeden nápad pro ženu jsem našla tady http://www.ceskeubrusy.cz/…anou-krajkou#…
Jeste me napadlo, co treba kalendar s obrazky od Lady nebo od Muchy? Nebo v zahranici je dost znamy Kafka a Kundera, tak treba nejakou jejich knizku v anglictine…
@Amado nemáš za co
já na ně narazila kdysi náhodou, když jsem hledala nějaký dárek. Snad udělají rsdost ![]()