Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Uz druhým rokem kupuji dospělákům zážitky. To znamená lístky na koncert, na muzikál, pobyty, wellnes, masáže atd..Pro děti takhle malé kromě hraček fakt nevím
. Stavebnice by se mu nelíbila?
@Anonimka5621 píše:
Dobrý den, co budete kupovat své drahé polovicce a dětem k Vánocům? Mám dva syny… Jednomu bude 5 měsíců a druhému 22 měsíců (hračky ho nezajímají a oblečení má tunu) tak vůbec Netuším :/
To přece musíš sama vědět nejlíp, co udělá komu radost ne? Pokud staršího syna nic nebaví a vše má, tak bych koupila něco, co využije do budoucna, knížky, stavebnici, pastelky atd. S mladším bych si hlavu vůbec nedělala, klidně nějakou mimi hračku. Manžela znáš nejlíp ty, nevím ani, v jakých cenových relacích si dáváte dárky.. Takže asi tak.
Jinak my chceme kupovat dětem dohromady Hubelino (kulčková dráha pasující na Duplo), to je celkem fajn pro většinu předškoláků ![]()
@Anonimka5621 chlap mi to zkomplikoval, přestal závodně hrát pinčes
takže lístky na festival, oblečení s oblíbenýma kapelama.. mrněti vláčkodráhu, pro 10letého to bude horší, zvažuju tablet a nějaké knížky.
Já právě teď objednala synovi (o Vánocích 23 m) leporela od Svojtky, myslím, že by se mu mohla líbit. Hejbací, nalepovací, doufám, že budou mít úspěch ![]()
Manželovi dávám většinou nějaký lístek na koncert, ale on je hudební maniak, takže to je jednoduchý.
@Anonimka5621 píše:
Dobrý den, co budete kupovat své drahé polovicce a dětem k Vánocům? Mám dva syny… Jednomu bude 5 měsíců a druhému 22 měsíců (hračky ho nezajímají a oblečení má tunu) tak vůbec Netuším :/
To nemůžeme vědět, když nevíme, co máte, nemáte, co chlapa baví. U dětí jdi třeba spotřební cestou - barvy, plastelína. A co nějaká zajímavější stavebnice pro staršího. Mladšímu bych dala něco šustivého
Jestli máte zahradu, co něco tam - houpačku, pískoviště?
Já si tipy na dárky píšu už od léta, abych vysledovala, o co by daný člověk stál.
A co ho teda baví, když ne hračky? nějaké „reálné“ věci? nějaká fabka s klíčema, apod, by nepotěšila? ![]()
Pro 22M ještě koloodrážedlo, mě napadlo.
a pro manžela třeba njaký zážitek ![]()
A co třeba sehnat retro promitacku Diax s pohádkami? Mladšímu se budou líbit obrázky, starší chlapeček se naučí říkat pohádky(já vím, ještě asi moc nemluví, ale do budoucna se to bude hodit) a jako bonus při pouštění budete všichni spolu, a to je nejvíc ![]()
U nás měla promitacka velký úspěch, akorát potřebuju sehnat další pohádky, furt tocime jen tu o velké řepe ![]()
@Anonimka5621 teď o víkendu jsem byla se svým klukem a dalšími dětmi a nejvíc se vyřádili s prázdnými krabicemi
![]()
(Děti skoro 2, 2, 7 a 9)
Syn je ten skoro 2 a taky nedá dopustit na „vaření“ nejlépe s dospěláckými pomůckami a jakýmkoliv množstvím brambor a cibule (akorát ta cibule je pak všude)
@Anonimka5621 příteli budu kupovat ležérní, ne oblekovou, košili s drobnou kostickou ne o prouzkem. Příslušenství k dymce a možná ještě nějaký 3D zážitek. Máme zároveň i výročí, tak k tomu koupim bzd večeři na parníku nebo wellnes vikend.
Deti máme oba uz větší a dostanou lyže a oblečení na ně. Prostě komplet vybavu. K zomu nejakou drobnost.
Já už nakupuji jen na internetu, nebaví mě chodit do obchodů. Tak se zkus podávat na aliexpress, ebay, slevomat ![]()
To je tezky… myslim ze pro starsiho by mohlo byt odrazedlo nebo kolobezka… nejaka stavebnice, nebo treba penove puzzle s obrazkama??… mladsimu cokoliv od lamaze, fisher price nebo jakoukoliv miminkovskou hracku, svitici, hraci, interaktivni, na kocarek…cokoliv. a pro chlapa co treba neco do auta, nebo dilny, nebo jake ma konicky??
Ja skoro ctyrlete dcerce koupila postel s klouzackou, dostane penove puzzle s dr. plysakovou, cepici a rukavice…
Synovi kteremu bude 8m na Vanoce kupuju interaktivniho krokodyla. Krokobloko. Je velkej a vyhraje si s nim cca do 4let.
S chlapem si. porizujem spolecne… ale tentokrat porizuji zelvu, vzdy jsme ji chteli a on o tom nevi…
ale to je darek pro celou rodinu… jinak chce primocarou pilu, nebo cokoliv do dilny ci na motorku…
pro psa pelech ![]()
Nevím, zda už by se tomu staršímu třeba nelíbila fotoknížka. Narazila jsem na ni na FB a je to opravdu originální dárek. Jmenuje se 30 vzpomínek na šťastné dětství.
Já koupila parfém, kravatu a neviditelné tričko, ještě mě napadá poukázka na koncert, masáž nebo společnou večeři.