Narozeninové dětské meníčko

2516
10.10.16 14:49

Narozeninové dětské menicko

Ahojky maminky - maly oslaví svůj 2 rok narozenin :) chtěla bych připravit na dětskou party nejaky meny - treba jako domácí hranolky nebo rizecky me napadli.. ale co jeste? Mate nápady? Budu rada za všechny tipy :) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23966
10.10.16 14:52

U nás je to popkorn, křupky, bombony, ovoce, zelenina, dort. Ale je pravda, že je to vždycky věkový mix dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
10.10.16 14:54

Jj to jsou pochutinky :) ale neni to jídlo ja jsem spis myslela neco vydatneho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
10.10.16 14:56

Pizzu, at uz klasickou velkou, nebo minipizzy, bochanky… budes delat doma, tak si asi ohlidas co tam das…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
10.10.16 14:57

Ze zkušenosti jídlo nedělám, maximálně pro rodiče. Oni ty děti vždycky jen mlsají a jídlo pokaždé zbylo. :mrgreen: Starší už je sedm a jídlo jsme nikdy nepotřebovali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
10.10.16 14:58

@Gosi je dekuju super napad ale na neumím to těsto - mam z toho strach :D ze se nepovede a jsem v prd*** :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
10.10.16 15:00

@Netopirek jo takhle :D ale jo mate pravdu :) asi bude stačit udělat pro dospělé a děti budou zobat :) chtěla jsem jen neco originálního - žádné chlebicky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
10.10.16 15:04
@Oliinka píše:
@Gosi je dekuju super napad ale na neumím to těsto - mam z toho strach :D ze se nepovede a jsem v prd*** :D

Pokud oslava neni hned zitra, stihnes natrenovat… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
10.10.16 15:06

@Oliinka super jsou šneky se šunkou a sýrem, na špalíčky nakrájená okurka s nějakým dippem (dětem stačí i zakys smetana:o), listové tyčinky,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2516
10.10.16 15:08

@MisaHanuska dekuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16220
10.10.16 15:10

Mrkni třeba sem , nebo tady , na netu toho najdeš spoustu. U našich dvouletých by jasně vedlo ovoce, zelenina, sýr apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
10.10.16 15:12
@Netopirek píše:
Ze zkušenosti jídlo nedělám, maximálně pro rodiče. Oni ty děti vždycky jen mlsají a jídlo pokaždé zbylo. :mrgreen: Starší už je sedm a jídlo jsme nikdy nepotřebovali ;)

Přesně tak. Moje děti pravidelně po návratu z takovýchto akcí doma začnou ječet, že maj hlad :cert: prostě nemaj čas se najíst :mrgreen: Takže určitě něco, co snědí jedním hltem jako jsou šneci z list. těsta, jednohubky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
10.10.16 15:16

A dospělým bych udělala třeba masovou směs do tortilly, to je u nás teď oblíbený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
10.10.16 15:38

U nás na podobných hromadných akcích přišla k chuti buď domácí pizza (všechny děti jí milujou, ideálně udělat šunkovou, žádné vymyšlenosti jako houby nebo olivy :D ) a nebo zapečené toasty. Prostě něco, co se vezme do ruky, párkrát ukousne a zase jít řádit :)
A nebo dětská oblíbená klasika - párky v rohlíku (jen pozor na maminky :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
10.10.16 15:44

Ja jsem doma pripravila testo a udelala mini pizzy, pak jsem vsechny suroviny dala do misticek a dali jsme na to sugo a deti si na to nahazeli podle sebe hrasek, sunku, syr, atd atd, pak jsme to pekli. Ale bylo to supr a vyblbli jsme se vsichni - 5deti, 5mamin, 3tatkove no a my dospelaci jsme meli stejne meny :lol: curbes ani nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný