Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky maminky - maly oslaví svůj 2 rok narozenin
chtěla bych připravit na dětskou party nejaky meny - treba jako domácí hranolky nebo rizecky me napadli.. ale co jeste? Mate nápady? Budu rada za všechny tipy
dekuju
U nás je to popkorn, křupky, bombony, ovoce, zelenina, dort. Ale je pravda, že je to vždycky věkový mix dětí.
Jj to jsou pochutinky
ale neni to jídlo ja jsem spis myslela neco vydatneho ![]()
Pizzu, at uz klasickou velkou, nebo minipizzy, bochanky… budes delat doma, tak si asi ohlidas co tam das…
Ze zkušenosti jídlo nedělám, maximálně pro rodiče. Oni ty děti vždycky jen mlsají a jídlo pokaždé zbylo.
Starší už je sedm a jídlo jsme nikdy nepotřebovali ![]()
@Gosi je dekuju super napad ale na neumím to těsto - mam z toho strach
ze se nepovede a jsem v prd*** ![]()
@Netopirek jo takhle
ale jo mate pravdu
asi bude stačit udělat pro dospělé a děti budou zobat
chtěla jsem jen neco originálního - žádné chlebicky ![]()
@Oliinka píše:
@Gosi je dekuju super napad ale na neumím to těsto - mam z toho strachze se nepovede a jsem v prd***
Pokud oslava neni hned zitra, stihnes natrenovat… ![]()
@Oliinka super jsou šneky se šunkou a sýrem, na špalíčky nakrájená okurka s nějakým dippem (dětem stačí i zakys smetana:o), listové tyčinky,…
Mrkni třeba sem , nebo tady , na netu toho najdeš spoustu. U našich dvouletých by jasně vedlo ovoce, zelenina, sýr apod.
@Netopirek píše:
Ze zkušenosti jídlo nedělám, maximálně pro rodiče. Oni ty děti vždycky jen mlsají a jídlo pokaždé zbylo.Starší už je sedm a jídlo jsme nikdy nepotřebovali
Přesně tak. Moje děti pravidelně po návratu z takovýchto akcí doma začnou ječet, že maj hlad
prostě nemaj čas se najíst
Takže určitě něco, co snědí jedním hltem jako jsou šneci z list. těsta, jednohubky apod.
A dospělým bych udělala třeba masovou směs do tortilly, to je u nás teď oblíbený
U nás na podobných hromadných akcích přišla k chuti buď domácí pizza (všechny děti jí milujou, ideálně udělat šunkovou, žádné vymyšlenosti jako houby nebo olivy
) a nebo zapečené toasty. Prostě něco, co se vezme do ruky, párkrát ukousne a zase jít řádit ![]()
A nebo dětská oblíbená klasika - párky v rohlíku (jen pozor na maminky
)
Ja jsem doma pripravila testo a udelala mini pizzy, pak jsem vsechny suroviny dala do misticek a dali jsme na to sugo a deti si na to nahazeli podle sebe hrasek, sunku, syr, atd atd, pak jsme to pekli. Ale bylo to supr a vyblbli jsme se vsichni - 5deti, 5mamin, 3tatkove no a my dospelaci jsme meli stejne meny
curbes ani nebyl