Oslava narozenin dcerky 5let

Anonymní
6.10.16 22:12

Oslava narozenin dcerky 5let

Ahoj,

jdu se s Vámi poradit, plánuji dcerky oslavu narozenin (5let), plánuji oslavu v salonku v restauraci, dort budeme mít svůj. Myslela jsem, že by jsme tam byli na oběď, poté odpoledne s dortem a dárky a posezení. Jsme malá rodina, je nás 17cca, když dorazí všichni :)
Nebo mě napadlo spíše, sejít se až třeba na 14h, aby se naobědvali doma, a udělat pěkné pohoštění na stoly, případně tatarák, nebo něco menšího :)

Poraďte :-P
Dík moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mila.dka1
6.10.16 22:25

My děláme oslavy doma, pro menší rodinu, ale scházíme se až po obědě, na kávu, dort, připravuju tácy s dobrotami - ovocné minišpízy, salát caprese, švestky ve slanině apod…

• Citovat
  • Upravit
3839
6.10.16 22:48

Na 5. narozeninách má být zábava, klaun, skákací hrad, kamarádi ze školky, balonky nebo podobné dětské nesmysly… ale ne tatarák či salonek v restauraci..

nebo oslava je myšlená pro rodinu a s děckem budete dělat party zvlášť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
6.10.16 22:50

To asi zalezi ciste na vas.Ja treba party pres obed moc nevyhledavam, jelikoz po jidle je kazdej spis ospalej a lenivej a pokud jsou mezi pozvanymi i mensi deti, tak ty po obede vetsinou spi ;) narozeninove oslavy deti delame vetsinou od 15,da se dort, kafco, darky atd. a nasleduje vecere, po ktere se pomalu ukoncuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
6.10.16 22:59

Asi bych se rozhodovala podle dcerky, aby se jí oslava líbila. A podle toho, kterou variantu ona lépe zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21566
7.10.16 05:54

Taky mi to zni spis jako oslava pro dospele a ne pro dite. My delavame detske oslavy odpoledne, ted tedy jednu planujeme na 10. Deti se naji v klidu doma a nemusis resit jidelnicky, pripadne doety atd. V prubehu oslavy jsou studene dobroty na stole a na veceri jdou domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
7.10.16 06:11

A bude dceru to posezení bavit? Spíš bych jí pozvala kamarády a zamluvila radši dětskou hernu
Jinak za mě lepší sejít se na 14 hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
7.10.16 08:24

Zvolila bych bud dětskou kavárnu, nebo nějakou dětskou hernu. Nebo doma, pozvat pár dětí ze školky a udělat jim hezké odpoledne. Narozeniny jsou přece její, ne vaše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24150
7.10.16 08:24
@Anonymní píše:
Ahoj,

jdu se s Vámi poradit, plánuji dcerky oslavu narozenin (5let), plánuji oslavu v salonku v restauraci, dort budeme mít svůj. Myslela jsem, že by jsme tam byli na oběď, poté odpoledne s dortem a dárky a posezení. Jsme malá rodina, je nás 17cca, když dorazí všichni :)
Nebo mě napadlo spíše, sejít se až třeba na 14h, aby se naobědvali doma, a udělat pěkné pohoštění na stoly, případně tatarák, nebo něco menšího :)

Poraďte :-P
Dík moc.

jaký program tam bude pro dítě? Je to přeci jeho oslava, ne? Jinak my jsme si na oslavu 5 tých narozenin pronajali společenskou místnost na úřadě u nás v obci, donesli jsme tam počítač s hudbou, koš s balonky, konfety a vymysleli jsme pár her, které by mohli dělat. Dcerka tam měla pozvané děti. Jinou oslavu jsme moc nedělali, v rodině jsme popřáli, dali dortík a dárečky. Oslava s dětmi byla hlavní oslava dcerčiných narozenin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
7.10.16 08:33

My slavíme nadvakrát..prvvní oslava-děcká…dceřiny kamaradky…vyzdobím dvůr-narozky má v létě..takže balonky, hovadinky na ozdobu, dětský šampáňo..pořádně ho proštěrchám a by špunt odletěl nejlíp k sousedům..:-) to děcka milujou!! :)..začínáme kolem třetí..Druhá oslava pro babičky atd… přijedou na oběd..klasika..sedí se v obýváku a klábosí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.16 09:19

My dělali oslavu 5. narozenin teď v sobotu. Měli jsme štěstí, že bylo krásně a mohli jsme být na zahradě. Dcera si pozvala pár kamaradů, měli jsme balónky, dort, pohoštění pro děti i dospělé (chlebíčky, jednohubky, buchta), večer opékání špekáčů. Děti hledaly poklad, musely splnit pár úkolů… Dcera byla nadšená, myslím, že si to opravdu užila. A o to šlo :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.16 09:50

Žádné děti další nemáme, pouze z rodiny dva osmileté kluky. Je to o rodičích, babičkách, opravdu nechceme oslavu s jinými dětmi. Vyloženě jako máme oslavy doma, ale oslavu v salonku jsme zvolili, jelikož máme měsíční mimčo ještě a doma čivavu a 15lidí do obýváku nedáme :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.16 09:52

V tomto salonku je dětský koutek krásný, hernu opravdu nechceme.

• Citovat
  • Upravit
53190
7.10.16 09:52
@Anonymní píše: Žádné děti další nemáme, pouze z rodiny dva osmileté kluky. Je to o rodičích, babičkách, opravdu nechceme oslavu s jinými dětmi. Vyloženě jako máme oslavy doma, ale oslavu v salonku jsme zvolili, jelikož máme měsíční mimčo ještě a doma čivavu a 15lidí do obýváku nedáme :D

A nemělo by to být o tom, co chce dcerka? Jsou to přeci jen její narozeniny a už není mimino…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.10.16 09:53
@Anonymní píše:
V tomto salonku je dětský koutek krásný, hernu opravdu nechceme.

Aspoň, že tak. Představila jsem si 5ti letou holčičku, jak sedí s babičkami a tetičkami někde u stolu a spořádaně krájí dort :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný