Playstation - jaký vybrat?

4603
5.10.16 10:58

Playstation,jaký vybrat

Ahoj,
syn si přeje na vánoce Playstation, problém je že jsem zjistila že už je řada číslo 5 a teď babo raď kdo se v tom vyzná co koupit? Nemyslím že bych musela koupit zrovna tu poslední řadu, nebo ano? Podle čeho vybrat? Děkuji za případné rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1185
5.10.16 11:07

Jo, musíš koupit to poslední, na to starší už nejsou nové hry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.10.16 11:12

Jestli chceš koupit opravdu to co si syn přeje, tak kup PS5. Pochybuji, že by si přál starší řadu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
5.10.16 11:12

Jak máte starého syna? To s těma hrama není pravda, jsou i na starší tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
5.10.16 11:16

Já bych se rozmýšlela mezi PS 2 a PS 4. Záleží pro jak velké dítě to je. S pětkou nemám zkušenosti… Měli jsme PS 2, PS 3 a teď máme PS 4 a za mě teda nejlepší ta dvojka. U trojky se mi vůbec nelíbí grafika třeba u Tekkena, to jsou hrozný postavy :mrgreen: zas ale dvojka nemá bezdrátový ovladač… čtyřka je taky dobrá, do trojky bych nešla. Tu trojku jsme měli chvilku a prodali jsme, fakt na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
5.10.16 11:27
@Nikollett93 píše:
Jak máte starého syna? To s těma hrama není pravda, jsou i na starší tipy.

nejsou moc nové a za chvilku už nebudou vycházet vůbec… předpokládám, že chce, aby mu ten playstation chvilku vydržel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4603
5.10.16 11:34

Syn má 9 let.
Já si za mlada koupila dvojku :lol:
Hm když koupím 5 za jak dlouho vyjde 6?
Jde to nějak rychle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.10.16 11:37

Určitě kup pětku ;) ať na tom ma nejnovější hry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
5.10.16 11:39

Zeptej se syna, zda radsi nechce PC.

Zahraje si na tom víc a nemusí to být jen na hraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
5.10.16 11:41

Máme PS 3 starého 10 let a máme na něj nejnovější hry. Jestli je zakladatelky syn starší cca 2. stupeň ZŠ asi bych tu pětku koupila, pokud je malý, řešila bych to 4, popř. 3 a asi bych ani nekupovala novej, počkala bych až bude větší a pak bych pořídila nejnovější typ.
Můj názor. Hlavně si myslím, že děti maji běhat venku, takže 6ti letemu synovi neporidim PS za 15 tis aby ho to jen drželo doma, nebo abych si pak rvala vlasy, že sem s malým co nejvíc venku a na PS se pouze praší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4603
5.10.16 11:47
@AlphaOmega píše:
Zeptej se syna, zda radsi nechce PC.Zahraje si na tom víc a nemusí to být jen na hraní.

PC má, nějak extra hry nehraje, jen jednu, spíš si pouští písničky a nebo nějaké animáky.
@Nikollett93 Já ho právě moc kupovat nechci, takže uvažuji co a jak kdybych se rozhodla že ano. Třeba mu to ještě vymluvím.

Nemá totiž v pokoji TV takže by se musela koupit ještě Tv, protože v obyváku si to určitě zapojovat nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.10.16 12:48

Myslím, že není nutné hned kupovat ten nejnovější.. navíc to bude téměř totéž, co 4ka. Jen na něj budou vycházet (kolikrát i stejné) hry v 4K kvalitě a předpokládám, že tv, která přehraje 4K nemáte.. :D Na PS4 jsou kvalitní hry a myslím si, že bude i tak spokojenej. :) Až bude starší může si na novej PS vidělat sám. I ta PS4 stojí dost peněz.
Na PS4 se dá sehnat opravdu hodně her a chvíli bude trvat, než nějakou dohraje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.10.16 11:24

Tady sice všichni radí, ale problematice vůbec nerozumí. PS5 neexistuje a další 2-3 roky ještě existovat nebude. V tuhle chvíli se vyplatí koupit pouze PS4 (podpora her a především případný budoucí bazarový prodej).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný