Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vrtulníček/auto na dálkový ovládání, Bionicle (je spousty druhů), mobil, výuková hra (angličtiny) na počítač/tablet, tablet, počítač, něco na sportování podle toho co děláte (lyže, tenisová pálka s míčky,…).
Co myslíš @Oopicka?
![]()
Vrtůlníček a asi 3 auta na dálkové ovládání dostal už loni, mobil- není to brzo? Výuková hra by asi šla ![]()
My budeme pro šestiletýho kupovat k Vánocům a narozeninám lego, albi elektronickou tužku, spacák, doplňky na kolo, možná lyže nebo brusle
Albi elektronická tužka? K čemu to je dobré? Budu se muset podívat
Ale děkuji
@lucenka
My mame dva kluky 6 roku a budeme kupovat lego - dalsi vlak a nejaky letadlo. Klucici vonavku, Magic pen, hry Duch https://www.agatinsvet.cz/duch?… a Farmar https://www.planetaher.cz/…armar-deluxe?… a samozřejmě hromadu knížek. No a pak co si napíšou do dopisu ježíškovi.
Co nejaka stolni hra, ktera by zaroven i neco naucila? Je toho spousta, ja jsem loni zname porizovala Byl jednou jeden zivot podle stejn. serialu a byla nadsena - figurky a hra pekna, jednoducha, ale otazky kolikrat, ze ani dospeli nevi, co odpovedet (nauci se znat lidske telo)..
@Oopicka píše:
Vrtůlníček a asi 3 auta na dálkové ovládání dostal už loni, mobil- není to brzo? Výuková hra by asi šla
Jestli ti jde do první třídy, tak se obávám, že na vánoce budou mít mobily všici
Já to tedy nepodporuji, zdá se mi to brzo, ale záleží na okolnostech, kolektivu,.. ![]()
My budeme kupovat lego (to je nej pro něj), globus, nějakou naučnou knížku s tématikou dopravních prostředků, oblečení na fotbal
@Hermio V září šel do první třídy
Asi ten telefon na vánoce nechám být a uvidím, s čím přijde v lednu ze školy a případně by se pořídil k narozeninám, kdyby projevil zájem, ale přijde mi to taky brzo… Když už jsme na to narazily, kolik let si myslíš, že je tak optimální na mobil? Já bych řekla tak 10 let?
U nás mají mobil jen děti, které chodí samy domů. Kdo chodí do družiny a rodiče ho vyzvedávají, mobil nemá a nepotřebuje.
Prvňákovi jsem teď na narozeniny kupovala Sevu Army. Objevil ji ve škole a moc se mu líbí. Lega máme dost, tak jsem ráda za změnu.
Zdravím,
vím, že je ještě asi brzo, ale já mám ráda vše připravené dopředu, než pak dohánět věci na poslední chvíli

Chtěla bych vás požádat o radu, jaký pořídit dárek (dárky) pro 6ti letého kluka - školáka? Jen vím, že různé knížky a omalovánky ho moc nebaví