Dárek pro kluka (6 let) - vánoce

Oopicka
5.10.16 11:40

Dárek pro kluka (6 let) - vánoce

Zdravím,

vím, že je ještě asi brzo, ale já mám ráda vše připravené dopředu, než pak dohánět věci na poslední chvíli :)
Chtěla bych vás požádat o radu, jaký pořídit dárek (dárky) pro 6ti letého kluka - školáka? Jen vím, že různé knížky a omalovánky ho moc nebaví :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
928
5.10.16 11:49

Vrtulníček/auto na dálkový ovládání, Bionicle (je spousty druhů), mobil, výuková hra (angličtiny) na počítač/tablet, tablet, počítač, něco na sportování podle toho co děláte (lyže, tenisová pálka s míčky,…). :think: Co myslíš @Oopicka? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oopicka
5.10.16 11:51

Vrtůlníček a asi 3 auta na dálkové ovládání dostal už loni, mobil- není to brzo? Výuková hra by asi šla :)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
5.10.16 11:51

My budeme pro šestiletýho kupovat k Vánocům a narozeninám lego, albi elektronickou tužku, spacák, doplňky na kolo, možná lyže nebo brusle

• Citovat
  • Upravit
Oopicka
5.10.16 11:54

Albi elektronická tužka? K čemu to je dobré? Budu se muset podívat :) Ale děkuji :) @lucenka

• Citovat
  • Upravit
5257
5.10.16 11:58

My mame dva kluky 6 roku a budeme kupovat lego - dalsi vlak a nejaky letadlo. Klucici vonavku, Magic pen, hry Duch https://www.agatinsvet.cz/duch?… a Farmar https://www.planetaher.cz/…armar-deluxe?… a samozřejmě hromadu knížek. No a pak co si napíšou do dopisu ježíškovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
5.10.16 11:59

@Oopicka :mrgreen: hi hi, tak to raději ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oopicka
5.10.16 12:00

@mona77 Ta hra Duch vypadá moc dobře :) Díky :)

• Citovat
  • Upravit
Oopicka
5.10.16 12:00
  • Citovat
  • Upravit
2451
5.10.16 12:06

Co nejaka stolni hra, ktera by zaroven i neco naucila? Je toho spousta, ja jsem loni zname porizovala Byl jednou jeden zivot podle stejn. serialu a byla nadsena - figurky a hra pekna, jednoducha, ale otazky kolikrat, ze ani dospeli nevi, co odpovedet (nauci se znat lidske telo)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oopicka
5.10.16 12:09

@Lada84 Děkuji za typ :)

• Citovat
  • Upravit
928
5.10.16 12:10
@Oopicka píše:
Vrtůlníček a asi 3 auta na dálkové ovládání dostal už loni, mobil- není to brzo? Výuková hra by asi šla :)

Jestli ti jde do první třídy, tak se obávám, že na vánoce budou mít mobily všici :? Já to tedy nepodporuji, zdá se mi to brzo, ale záleží na okolnostech, kolektivu,.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
5.10.16 12:12

My budeme kupovat lego (to je nej pro něj), globus, nějakou naučnou knížku s tématikou dopravních prostředků, oblečení na fotbal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Oopicka
5.10.16 12:12

@Hermio V září šel do první třídy :) Asi ten telefon na vánoce nechám být a uvidím, s čím přijde v lednu ze školy a případně by se pořídil k narozeninám, kdyby projevil zájem, ale přijde mi to taky brzo… Když už jsme na to narazily, kolik let si myslíš, že je tak optimální na mobil? Já bych řekla tak 10 let?

• Citovat
  • Upravit
172
5.10.16 12:20

U nás mají mobil jen děti, které chodí samy domů. Kdo chodí do družiny a rodiče ho vyzvedávají, mobil nemá a nepotřebuje.

Prvňákovi jsem teď na narozeniny kupovala Sevu Army. Objevil ji ve škole a moc se mu líbí. Lega máme dost, tak jsem ráda za změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný