Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, s mým budoucím manželem čekáme miminko (22t) a zároveň již přes rok stavíme vysněný domeček. Tedy, staví ho hlavně můj muž svépomocí. Prakticky se nevidíme, bylo to dost náročné, ale zvládli jsme to a dokonce počali prcka (ani nevím jak)
a brzy se přestěhujeme do nového…už je na čase. Přesto že bych se měla starat teď hlavně o sebe a rostoucí pupik, chtěla bych dát muži něco za to, jak se obětoval pro náš nový domov. Obětoval tomu opravdu vše, skoro i náš vztah, protože toto skloubit (navíc stavíme úplně jinde než bydlíme a pracujeme), je to opravdu drsné a naučilo nás to velké toleranci. Mám pro něj v plánu udelat vlastní tvorbou knihu s fotkami našeho domu, vše mám krok po kroku zdokumentovano
ale rada bych mu dala i nějaký dárek. Samozřejmě musím vědět hlavně já, co mu udělá radost…ale je to. prostě chlap. Co opravdu chce, si koupí, romantik úplně moc není a radost mu udělá hlavně kufr nářadí
ale hlavně ty, co nemá a kdo se v tom má vyznat?? Takže je nejaké zaručený tip aby to nebylo fopaa??
Všem předem děkuji za tipy, snad mě něco inspiruje…
![]()
A co nějaký společný relaxační víkend. Bude to i poslední na dlouhou dobu než bude dítě hlídatelné takže dvě mouchy jednou ranou. A vynahradíte si to že jste spolu nebyli.
Chyběli jste si navzájem, tak bych se nezaměřovala na hmotné věci ![]()
@Aletheia to je určitě super nápad, ale o tom jsme se už bavili, máme oblíbené místo pro relax a napadlo nás to oba že si zasloužíme chvilku vypnout. Takže to není překvapení, ale spíš takový menší výlet na pár hodin
(máme ještě dva psy takže nějaké cestování delší moc neaplikujeme) proto vymýšlím něco navíc, co by nečekal,… protože žádný dárek nebo překvapení určitě nečeká, nemá čas na to ani myslet ![]()
@Lumpiik
Pokud je domácí kutil tak mu kup SVÁŘEČKU, a pokud stavíte svépomocí tak se bude v příštích letech hodit ![]()
@Anix píše:
@Lumpiik
Pokud je domácí kutil tak mu kup SVÁŘEČKU, a pokud stavíte svépomocí tak se bude v příštích letech hodit
Tak to je dobrý tip, můj muž si ji pořizoval asi před rokem, bydlíme už 4 roky a letos pořád jen svařoval, chtěl si to i natrénovat, baví ho to. Kdybys potřebovala poradit, můžu se zeptat ![]()
@Anix píše:
@Lumpiik
Pokud je domácí kutil tak mu kup SVÁŘEČKU, a pokud stavíte svépomocí tak se bude v příštích letech hodit
To budu muset zjistit jestli už ji nemá teda
právě si dost věcí na stavbu kupoval a na bytě to nenechává takže nemám přehled co má. Ale asi by mu nejaka taková kutilina udelala radost, jen se trefit no, toho se právě bojím ![]()
Tak pokud bys mu chtela dat nejakou hracku jen pro radost, tak memu muzi (a o rok pozdeji i memu otci) udelal moc velkou radost RC vrtulnik na dalkovy ovladani. Kdyby se nerozbil, tas snad doma nedela nic jinyho, nez ze s nim lita.
@LeKi jo nejaky mensi dron by mohl byt super darek.
Pripadne nevim jak moc velky hracicka je, ale pritel si ted poridil 3d bryle (ale chce to mit mobil s gyroskopem)
Dale by mu mohl udelat radost nejaky ten chytry naramek, ktery pocita kroky/delku spanku atd.
Nejaka knizka? Novy stativ na fotak, pripadne lepsi objektiv (ale to uz jsou spis tisice)…
pokud ma rad sport tak listky na nejaky zapas aby si zasli s kamaradama…
Mozna treba i spolecna vecere v nejaky dobry restauraci/burgrarne/pizzerce…
Ta hračka nezní špatně, na takový blbosti ho užije
dnes mi zrovna volal že maj v Lidlu nářadí co dlouho chce a nutně potřebuje a abych se tam stavila… no takže z toho taky nebude překvápko
ale nějaká ta helikoptéra by mohla zabrat aspon na odreagovani…
na večeři jsme byli nedávno, kdy mě požádal o ruku
tak to taky chce spíš až zase nebudeme někde dýl aby to mělo ten správný efekt… takže zajdem na welnes a pak mu dám helikoptéru, když už nic tak se zasmějem
![]()
Můj muž je knihomol, takže naposledy ho potěšila dárková poukázka na nákup v Knihcentru ![]()
Ahoj - chlapům z naší rodiny kupuju například
Holky, prosím o radu. Nebo možná spíš vaše drahé polovičky. Můj přítel mluvil o tom, že by si chtěl pořídit nějakej malej nůž, takovej co chlapi používají. Do přírody. Teď nedávno svůj ztratil. No zavětřila jsem šanci na tip na vánoční dárek, problém je v tom, že vůbec netuším, jak poznám kvalitní nůž. Dáte někdo tip na značku, obchod? Případně podle čeho vybírat. Díky!
@Azeretereza a ten, co přítel ztratil, to byl zavírací? Ať vím, co radit ![]()
Ať zbytečně neposílam tipy na pořádný kudloše, když představou bude obyčejná rybička.