Dárek pro muže, tipy

258
12.10.16 20:10

Dárek pro muže, poraďte :)

Ahoj holky, s mým budoucím manželem čekáme miminko (22t) a zároveň již přes rok stavíme vysněný domeček. Tedy, staví ho hlavně můj muž svépomocí. Prakticky se nevidíme, bylo to dost náročné, ale zvládli jsme to a dokonce počali prcka (ani nevím jak) :oops: a brzy se přestěhujeme do nového…už je na čase. Přesto že bych se měla starat teď hlavně o sebe a rostoucí pupik, chtěla bych dát muži něco za to, jak se obětoval pro náš nový domov. Obětoval tomu opravdu vše, skoro i náš vztah, protože toto skloubit (navíc stavíme úplně jinde než bydlíme a pracujeme), je to opravdu drsné a naučilo nás to velké toleranci. Mám pro něj v plánu udelat vlastní tvorbou knihu s fotkami našeho domu, vše mám krok po kroku zdokumentovano :) ale rada bych mu dala i nějaký dárek. Samozřejmě musím vědět hlavně já, co mu udělá radost…ale je to. prostě chlap. Co opravdu chce, si koupí, romantik úplně moc není a radost mu udělá hlavně kufr nářadí :D ale hlavně ty, co nemá a kdo se v tom má vyznat?? Takže je nejaké zaručený tip aby to nebylo fopaa?? :) Všem předem děkuji za tipy, snad mě něco inspiruje… :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7212
12.10.16 20:20

A co nějaký společný relaxační víkend. Bude to i poslední na dlouhou dobu než bude dítě hlídatelné takže dvě mouchy jednou ranou. A vynahradíte si to že jste spolu nebyli. :) Chyběli jste si navzájem, tak bych se nezaměřovala na hmotné věci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.10.16 20:26

@Aletheia to je určitě super nápad, ale o tom jsme se už bavili, máme oblíbené místo pro relax a napadlo nás to oba že si zasloužíme chvilku vypnout. Takže to není překvapení, ale spíš takový menší výlet na pár hodin :D (máme ještě dva psy takže nějaké cestování delší moc neaplikujeme) proto vymýšlím něco navíc, co by nečekal,… protože žádný dárek nebo překvapení určitě nečeká, nemá čas na to ani myslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
12.10.16 20:56

@Lumpiik
Pokud je domácí kutil tak mu kup SVÁŘEČKU, a pokud stavíte svépomocí tak se bude v příštích letech hodit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
12.10.16 21:12
@Anix píše:
@Lumpiik
Pokud je domácí kutil tak mu kup SVÁŘEČKU, a pokud stavíte svépomocí tak se bude v příštích letech hodit :lol:

Tak to je dobrý tip, můj muž si ji pořizoval asi před rokem, bydlíme už 4 roky a letos pořád jen svařoval, chtěl si to i natrénovat, baví ho to. Kdybys potřebovala poradit, můžu se zeptat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
12.10.16 21:41
@Anix píše:
@Lumpiik
Pokud je domácí kutil tak mu kup SVÁŘEČKU, a pokud stavíte svépomocí tak se bude v příštích letech hodit :lol:

To budu muset zjistit jestli už ji nemá teda :lol: právě si dost věcí na stavbu kupoval a na bytě to nenechává takže nemám přehled co má. Ale asi by mu nejaka taková kutilina udelala radost, jen se trefit no, toho se právě bojím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
12.10.16 21:45

Tak pokud bys mu chtela dat nejakou hracku jen pro radost, tak memu muzi (a o rok pozdeji i memu otci) udelal moc velkou radost RC vrtulnik na dalkovy ovladani. Kdyby se nerozbil, tas snad doma nedela nic jinyho, nez ze s nim lita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
12.10.16 21:47

@LeKi jojo, my mame doma kvadrokopteru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
12.10.16 21:53

@LeKi jo nejaky mensi dron by mohl byt super darek.

Pripadne nevim jak moc velky hracicka je, ale pritel si ted poridil 3d bryle (ale chce to mit mobil s gyroskopem)
Dale by mu mohl udelat radost nejaky ten chytry naramek, ktery pocita kroky/delku spanku atd.
Nejaka knizka? Novy stativ na fotak, pripadne lepsi objektiv (ale to uz jsou spis tisice)…
pokud ma rad sport tak listky na nejaky zapas aby si zasli s kamaradama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
12.10.16 21:55

Mozna treba i spolecna vecere v nejaky dobry restauraci/burgrarne/pizzerce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
13.10.16 14:03

Ta hračka nezní špatně, na takový blbosti ho užije :pankac: dnes mi zrovna volal že maj v Lidlu nářadí co dlouho chce a nutně potřebuje a abych se tam stavila… no takže z toho taky nebude překvápko :D ale nějaká ta helikoptéra by mohla zabrat aspon na odreagovani… :) na večeři jsme byli nedávno, kdy mě požádal o ruku :kytka: :mrgreen: tak to taky chce spíš až zase nebudeme někde dýl aby to mělo ten správný efekt… takže zajdem na welnes a pak mu dám helikoptéru, když už nic tak se zasmějem :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.16 10:28

Můj muž je knihomol, takže naposledy ho potěšila dárková poukázka na nákup v Knihcentru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
21.12.16 10:37

Ahoj - chlapům z naší rodiny kupuju například

• předplatné novin,
  • vybavení na outdoor a sport - konkrétně spodní prádlo a čelovku / ta se hodí i do přírody, mít ji při ruce,
  • knihy - detektivky, l
  • etenky po Evropě,
  • startovné na běh - chtěl Spartan race,
  • osobní vzkaz na láhev jsem sehnala u alkohol.cz
  • maluju obraz
  • diář
  • flashku
  • náhradní zdroj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.11.20 23:46

Holky, prosím o radu. Nebo možná spíš vaše drahé polovičky. Můj přítel mluvil o tom, že by si chtěl pořídit nějakej malej nůž, takovej co chlapi používají. Do přírody. Teď nedávno svůj ztratil. No zavětřila jsem šanci na tip na vánoční dárek, problém je v tom, že vůbec netuším, jak poznám kvalitní nůž. Dáte někdo tip na značku, obchod? Případně podle čeho vybírat. Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
7.11.20 06:42

@Azeretereza a ten, co přítel ztratil, to byl zavírací? Ať vím, co radit ;)
Ať zbytečně neposílam tipy na pořádný kudloše, když představou bude obyčejná rybička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný