Dárky pro 3leté a 9leté holčičky

101
1.10.21 14:04

Darky pro 3lete a 9lete

Dobry den.
Vánoční svatky se nam blizi a proto bych vas ráda požádala o pomoc nebo spis inspiraci na darky pro skoro 3lete a 9lete deti (holčičky). Mladsi ma hodne veci po te starsi, takze vyber hraček je slozitejsi. A u starší pockam, co si napise ale taky bych už pomalu chtěla neco nakoupit.
Dekuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
1.10.21 14:22

Pro starsi - mam stejne stareho kluka - kolo, kolobezka, pennyboard, skateboard, koleckove brusle, notebook, tablet, herni konzole, povleceni, osusky s oblibenym motivem, lego friends. U holky uz bych v tomto veku povazovala za darek i obleceni, ruznou koupelovou kosmetiku.
S mladsi neporadim, nepamatuju se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
1.10.21 14:35

Starší přesně tak jak bylo napsáno, mladší: sada prasatko pepa, petshop, lol panenky, barbie, klasická panenka - je k tomu mraky doplňků, takže se určitě najde něco, co ještě nemáte :nevim: oblečení, kostým,… stačí se rozhlídnout v hračkářství a onspirace je na světě :lol:
Jinak třeba lístky do kina, kosmetika, deskova hra, vstupy do zabaviho parku… to jsou věci, co ocení obě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.10.21 14:39

Já budu kupovat klavesy.. vypadá to že jí to dost zaujalo (já jsem na klavír hrála tak to zkusíme) ( Nebo jinej hudební nástroj) děti milují flétnu zkouší to nebo je i Dětská kytara. Pokud je tam nějaká šance na hudební nadání či hudební sluch.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
1.10.21 14:41

Jinak pokud ještě nemáš tak určitě Albi tužku to u nás má obrovský úspěch ( holčička teď dostala k 3. Narozeninám)

Interaktivní knížky nebo prostě knížky… Začíná vysloveně vyžadovat čtení před spaním.

Různé malování vytváření..

Další stavebnice

Další puzzle ideálně 25 kusů to se jí skládá dovre jsou i dřevěné ty více vydrží.

Jo mluvím o ty tříletý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.21 14:47

Mám stejně staré holky a velká mi občas kouká přes rameno, tak pardon za anonym :-)
U nás si velká píše dopis Ježíškovi, takže se inspiruji (nedostane teda vše). Letos se tam chystá (co o tom pořád mluví, napsáno samozřejmě ještě není) hodně knížek, nové naušnice, mobil (doteď fungovala se starým tlačítkáčem, tak bude třeba), další rozšíření oblíbené stolní hry, kabelka, LOL panenka, Lego friends… Kdyby už neměla, tak kolo/ koloběžka, brusle lední i kolečkové, tablet (ocení i pro online výuku)…
Malá už ocení šatičky s oblíbenou figurkou (momentálně frčí prasátko Peppa), další Duplo, doplňky do kuchyňky, doplňky k vláčkodráze, taky knížky. Kdyby už neměla, tak kolo/koloodrážedlo/koloběžka, kuchyňka, kočárek pro panenky.

• Citovat
  • Upravit
9066
1.10.21 15:01

Moje 9ti letá chce k Vánocům a narozkám foťák, chytré hodinky, hru Fauna a zavírací nůž. Potěší ji ještě i LOL panenka nebo Hatchimals do sbírky, nebo zvířátka - sbírá šelmy od Schleich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AndyBr
10.10.21 21:45

Dobrý večer, minulý rok jsem kupovala pro ty naše rarachy (5 + 7 + 10 let) projektor na malování. A musím říct, že to mělo velký úspěch u všech, i u mě, a to mám přes 30 let. :-D Konečně jsem si připadala, že umím kreslit. :-D Kdybyste chtěla poradit, kde jsem koupila, nebo ukázat jak to funguje, tak písněte.

• Citovat
  • Upravit
4622
18.3.23 17:00

Zdravim a ozivuji. Za mesic ma moje dcera uz 9 let a nevim co poridit. Ma uz toho hodne, tablet, pocitac, mobil, hodinky, je sportovne nadana takze ma brusle, kolo, lyze, skaebord. Ma rada sleich, ale uz toho ma od nich hodne, lego friends taky u nas frci. Je manualne zrucna takze plete naramky z gumicel, korale a to uz vse taky ma. Od moji mamky dostane sici stroj( moc si ho preje). Ale vubec nevim, co dal. Je paradnice takze ma plno gumicek, sponek, celenek, retizku. I nejaky makeup uz ma. Jako lesk, stiny, lak na nehty. Budu rada za napady. Nevim jestli by mela radost z obleceni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
18.3.23 17:22

Mám skoro stejně starou dceru, tak přihodím pár tipů, které u nás zabodovaly:

Hvězdářský dalekohled
Svítící glóbus
Rubikova kostka
Křídy na vlasy (smývatelné) Švihadlo
 Puzzle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16132
18.3.23 17:33
@scentini píše:
Zdravim a ozivuji. Za mesic ma moje dcera uz 9 let a nevim co poridit. Ma uz toho hodne, tablet, pocitac, mobil, hodinky, je sportovne nadana takze ma brusle, kolo, lyze, skaebord. Ma rada sleich, ale uz toho ma od nich hodne, lego friends taky u nas frci. Je manualne zrucna takze plete naramky z gumicel, korale a to uz vse taky ma. Od moji mamky dostane sici stroj( moc si ho preje). Ale vubec nevim, co dal. Je paradnice takze ma plno gumicek, sponek, celenek, retizku. I nejaky makeup uz ma. Jako lesk, stiny, lak na nehty. Budu rada za napady. Nevim jestli by mela radost z obleceni. :nevim:

Ten šicí stroj už je nějaký, co fakt šije? To mi přijde jako dost velký dárek, nakoupila bych k tomu látky, střihy, doplňky (různé gumičky, šňůrky, knoflíky, nažehlovačky, sadu na šití i s kvalitními nůžkami, metrem atd.) a třeba nějakou velkou knihu o šití, ke které by se mohla i vracet.
Nevím, u nás dostal v listopadu syn k 9. narozeninám 3 díly knižní série, dort a nové sportovní oblečení a byl šťastný.
Neteři jsem dávala lístek do Mirakula a knížku (po domluvě s rodiči samozřejmě, jinak by jeden lístek byl na nic), ten lístek měla v knize jako záložku a měla z toho fakt radost, když to objevila.
Nebo Exit Puzzle od Ravensburger, jsou to puzzle s únikovkou, resp. musíš vyluštit nějaké záhady, to zase baví synovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
18.3.23 17:44

Puzzle, deskové hry (nebo i PC, když pises ze má počítač), knížky ji neberou? Nějaké výtvarné potřeby? Třeba plátno a barvy? O rok mladšího syna to dost baví. Kolobezku. Nějaký zážitek nebo vstupenky, třeba permamnetka do zoo, bazenu, kina, divadla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2008
18.3.23 17:50

Vstupenky na muzikál, na koncert?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
18.3.23 17:51
@zrcadlo píše:
Ten šicí stroj už je nějaký, co fakt šije? To mi přijde jako dost velký dárek, nakoupila bych k tomu látky, střihy, doplňky (různé gumičky, šňůrky, knoflíky, nažehlovačky, sadu na šití i s kvalitními nůžkami, metrem atd.) a třeba nějakou velkou knihu o šití, ke které by se mohla i vracet.
Nevím, u nás dostal v listopadu syn k 9. narozeninám 3 díly knižní série, dort a nové sportovní oblečení a byl šťastný.
Neteři jsem dávala lístek do Mirakula a knížku (po domluvě s rodiči samozřejmě, jinak by jeden lístek byl na nic), ten lístek měla v knize jako záložku a měla z toho fakt radost, když to objevila.
Nebo Exit Puzzle od Ravensburger, jsou to puzzle s únikovkou, resp. musíš vyluštit nějaké záhady, to zase baví synovce.

Ano sici stroj sije. Latky a blbosti k tomu koupim. Ale chci jeste nejaky darek. Na knizky neni, to jsem rada, kdyz precte knizky do skoly. To stejne puzzle. Deskovky hrajeme, ale taky uz toho mame hromadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
18.3.23 17:52
@dana.dv píše:
Vstupenky na muzikál, na koncert?

Jo to by bylo fajn, dik mrknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek