Dárky pro devítiměsíčního chlapečka

47
21.9.16 20:08

Dárky pro devítiměsíčního chlapečka

Holky prosím o radi, co k Vánocům prp devítiměsíčního chlapečka? Je to naše první miminko tak nemám vůbec nápady děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4398
21.9.16 20:22

Nasazovaci krouzky, kelimky pyramida, tatra, odrazedlo, vkladacka… Za chvili k tomu doroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
21.9.16 20:23

Kup mu štěně a sadu na holení bude happy! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21579
21.9.16 20:43

Víš co, nejvíc ho budou zajímat ozdoby na stromečku a balicí papír :mrgreen: V obchodech bych koukala po hračkách pro 12 měsíců. V tomto věku u mých dětí vedly hračky co šustily, super byly látkové knížečky, ty šly i připnout k madlu kočárku. A pak různé kroužky, vkládačky, hrající hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
21.9.16 20:50

Zkuste ukecany micek, syna bavi jeste ted (23 mes),pak vodolepky, pejsek od fisher price, hasicska stanice od bright starts u nas frcela, hudebni stolecek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
21.9.16 21:03

Fotky napr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
22.9.16 13:38

My jsme měli vloni na Vánoce 7mi měsíčního kloučka. Nejlepší dárek byl ten balicí papír, jak už tu někdo psal /ozdob si zatím moc nevšímal/. Koupila jsem pouze skládací kelímky a zbytek dárků dostal od rodiny /takže dárky i pro mě :lol: / - hrací farma, aktivní kostky, textilní šustivé kostky, dřevěná stavebnice, mluvící pejsek. V tomhle věku to ještě tak nevnímá a zase tolik hraček, které by se daly kupovat a k něčemu byly na trhu není :roll: Letos už budu muset vymýšlet víc, teď už je bystřejší :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
19.10.16 18:11

Markétko, já jsem synovi pořídila super fotoknížku, na kterou jsem narazila na FB, jmenuje se 30 vzpomínek na šťastné dětství. Mrkněte, třeba se Vám bude líbit. Nic takového jsem ještě na trhu neviděla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný