Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky prosím o radi, co k Vánocům prp devítiměsíčního chlapečka? Je to naše první miminko tak nemám vůbec nápady děkuju ![]()
Nasazovaci krouzky, kelimky pyramida, tatra, odrazedlo, vkladacka… Za chvili k tomu doroste.
Víš co, nejvíc ho budou zajímat ozdoby na stromečku a balicí papír
V obchodech bych koukala po hračkách pro 12 měsíců. V tomto věku u mých dětí vedly hračky co šustily, super byly látkové knížečky, ty šly i připnout k madlu kočárku. A pak různé kroužky, vkládačky, hrající hračky.
Zkuste ukecany micek, syna bavi jeste ted (23 mes),pak vodolepky, pejsek od fisher price, hasicska stanice od bright starts u nas frcela, hudebni stolecek
My jsme měli vloni na Vánoce 7mi měsíčního kloučka. Nejlepší dárek byl ten balicí papír, jak už tu někdo psal /ozdob si zatím moc nevšímal/. Koupila jsem pouze skládací kelímky a zbytek dárků dostal od rodiny /takže dárky i pro mě
/ - hrací farma, aktivní kostky, textilní šustivé kostky, dřevěná stavebnice, mluvící pejsek. V tomhle věku to ještě tak nevnímá a zase tolik hraček, které by se daly kupovat a k něčemu byly na trhu není
Letos už budu muset vymýšlet víc, teď už je bystřejší ![]()
Markétko, já jsem synovi pořídila super fotoknížku, na kterou jsem narazila na FB, jmenuje se 30 vzpomínek na šťastné dětství. Mrkněte, třeba se Vám bude líbit. Nic takového jsem ještě na trhu neviděla. ![]()