Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, poradíte s čím si nejvíc hrají vaši 5 - 6-ti letí kluci? Co plánujete kupovat za dárky na Vánoce? Přestože je předškolák, aktovku, kupovat nechceme, přijde nám to předčasné. Stolní hry, knížky atp. máme v zásobě. Chtělo by to něco… No právě nevím…Díky za tipy.
@Zuzz u nás strašně frčelo a frčí lego, vláčkodráha, logické hry, stolní hry ![]()
Díky, lego technic je v plánu, potom je velká zásoba lega schovaná po tatínkovi, vláčkodráha frčí taky pořád, ale přijde mi to okoukané (ale asi jen pro mě), stolní hry jsou taky fajn, ale máme jich teď dostatek a další bychom už moc neměli kde uskladnit.Ale děkuju!
Mam 5,5leteho syna…dostane freestylovou kolobezku, kterou si moc preje, pak mam predvybrany (mysleno i od ostatnich) Monster truck od Hot Wheel, jerab s otocnym ramenem na dalkove ovladani, vyukovy material k AJ od Helen Doron, zvazujeme neco na hrani her a vyuku zaroven (mozna tuzka od Albi nebo neco na ten zpusob),polstarek na cestovani za hlavu, asi nejakou knizku (libi se mu Mach a Sebestova, tak nejaky dil, co nemame),Lego Creator nebo City.Loni dostal treba prezkace, robota, Lego (u toho se neda udelat chyba
),pak me napada detsky fotak nebo rucickove hodinky…
@Zuzz
u nás je lega 6 velkých krabic a jako má to čim dál tim větší grády… klu má aktuálně postavené celé město, zuby nehty to bránim před malým. Lego se neomrzí ![]()
Já musím koupit velkého plastového dinosaura, rubikovu kostku a lego minecraft ![]()
My máme lega plnou krabici, která se vleze pod postel, fakt je toho hodně, ale teď postupně přecházíme na tecnica
Dnes mi akorát přišlo krásný auto, mám ho sice pro mladšího k narozkám (má těsně před Vánoci), ale počítám, že starší syn (o Vánocích mu bude 5,5R) se z něj zblázní: http://www.ok-hracky.cz/…-skup201.php
Ale záleží na založení tvého syna.
@Zuzz píše:
My máme lega plnou krabici, která se vleze pod postel, fakt je toho hodně, ale teď postupně přecházíme na tecnica
V 5ti letech na technica? To ho male lego nezaujalo?
Mě zaujalo Kouzelné čtení od Albi, už jsem to pro prcka koupila ![]()
Vláčky a jakékoliv konstruktivní hry - něco montovat. Jinak loni naprosté nadšení z elektronické tužky
(to mu bylo 5 a kousek)
Nasemu ted bylo sest…u nas frci hlavne lego
ma uz ho kvanta, ale je to vdecna hracka a vlastne skoro a nicim jinym si ani nehraje. Takze si preje lego, vetsi kolo s prehazovackou, mp3,vysilacky a miluje ted Star Wars, tak povleceni s tim.
Loni na Vanoce mel syn 5,5 a nejvetsi radost mel z toho, co si sam vybral a moc pral. Coz byla aktovka, naramkove hodinky a vytouzena legova policejni stanice. Ostatni darky byly prekvapko a jako dobry, ale stastnej byl opravdu nejvic z tech, o ktere psal Jeziskovi.
Tak se syna otevrene zeptej, co si preje ![]()
Jinak takhle naslepo bych zkusila klasicky lego, vlacky, nejakou hru, neco na dalkov ovladani, kluci treba zijou poratama tedka, takze piratske propriety… ![]()
@majdula1 píše:
Loni na Vanoce mel syn 5,5 a nejvetsi radost mel z toho, co si sam vybral a moc pral. Coz byla aktovka, naramkove hodinky a vytouzena legova policejni stanice. Ostatni darky byly prekvapko a jako dobry, ale stastnej byl opravdu nejvic z tech, o ktere psal Jeziskovi.Tak se syna otevrene zeptej, co si preje
Jinak takhle naslepo bych zkusila klasicky lego, vlacky, nejakou hru, neco na dalkov ovladani, kluci treba zijou poratama tedka, takze piratske propriety…
Tak on je takový skromný, že jsem z něj zatím nic nedostala
Tak snad z něj něco ještě vypadne…