Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@laducha
to jsem dostala loni krásně zabalenou zapékací mísu, speciální druh těstovin, sušená rajčata, olivy a ještě takovou olivovou pastu. Jsem byla nadšená. Klidně bych to dala i hodné tchýni. Já to dostala od partnera sestry, který s námi byl poprvé na Vánoce atakhle pěkně to trefil..
Jinak u nás mělo (v průběhu let) úspěch: permanentky do bazénu, permanentky do sauny, předplatné časopisu, trekové hole, funkční oblečení na běžky, orchideje pro tchýni a kaktusy pro tchána. Autorská keramika na terasu a do zahrady. Opalovací krémy s vysokým faktorem (cestují). No a pak archivní víno, portské a lahůdkové balíčky. Jo a ještě lístky do divadla a na hokej
.
Já teda tchýni a tchána nemám, ale a manželem mým rodičům - táta je pivař, sbírá různé půllitry, tak jsme mu letos sehnali korbel originál z 50.let z pivovaru a naplnili ho různými věcmi typu salámy, sýry ATP. Mamce jsme vybrali strašně hezkou šálu a rukavicemi a sestře žehlící hřeben na vlasy (žehlička a kartáč na vlasy v jednom). + Fotokalendář milované vnučky. Jinak na výročí jsme jim třeba dali poukaz na víkend do Dětenic (oba rodiče jsou takový, že jsou pro strašnou srandu, takže byli nadšení a máme v plánu jim to dát opět příští rok, tento rok jim dává sestra se svým partnerem poukaz na partnerské masáže/pivní lázně a večeři). Ale rodiče jsou relativně mladí (46 a 52). Záleží na tom, co rodiče partnera rádi, nejlépe by ti asi poradil tvůj partner ne? Táta je řidič autobusu, který třeba v životě přečetl max kalendář a slabikář, tak mu těžko koupím novou detektivku a lístky do opery..
mamka je zase na manažerském postu, má ráda kulturu tak mi opravdu neocení poukaz na seskok padákem a nebo jízdu Hammerem ![]()
Tak to jsme zrovna dnes řešili s přítelem a koupili jsme jim Plavbu lodí po Labi ![]()
Oboum - fotky vnoučete. Tchýni - semínka chilli papriček, potravinovej balíček + jí chci naložit sýry - alespoň tři druhy. Tchánovi - farmářské uzeniny a zatím nevím, co dál… ![]()