Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Evulin no, to u nas urcite neklapne, vsichni nic nechteji. :-/
Tak nějaký dárkový koš, kosmetika, šperky nebo tak něco, to by se nelíbilo? něco jim vyrobit k jídlu, likér, pečený čaj, paštika do něčeho pěkného to dát…něco zajímavého, když nechtějí třeba praktické dárky ![]()
@drewlet Mám taky šestiletou a baví ji stavět Lego Friends. Máme Soutěž štěňátek, Veterinářský přívěs, Péče o štěňátka v Heartlake a pak pár menších sad. Já osobně bych to nekupovala, protože to stojí strašné peníze, dceru to sice baví skládat, ale to má na dvě odpoledne (ty velké sady) a pak už si s tím nehraje. Naštěstí to kupuje děda
Jo a z toho, co máme, mi nejlepší přijde ten veterinářský přívěs. To je vážně pojízdné, s tím si přece jen občas hraje.
Jinak Vánoce ještě neřeším, ale kamarádka mi na FB posílala odkaz na jakvybratdarek.cz, jsou tam tipy na dárky pro děti podle věku. Ještě jsem na to moc nekoukala, ale obecně většinou hledám dárky právě stylem „jak vybrat dárek pro dědu“ a strýček google většinou poradí ![]()
@Evulin miluje věci s unicornama, takže dostane nějaké hadříky s tímhle motivem, potom obal na telefon, „obojky“ na krk, vak s motivem kočky a povlečení.
Mamka dostane hedvábný šátek a láhev Baileys. Tatka jako každý rok
kosmetiku Gillette. A jako bonus patchwork vánoční banky, které jsem vyrobila. Děti 11 a 8 hru Twister 2, lego mineraft, bomby do koupele Lush… Babička dostane sypané čaje a župan
Minulý rok jsem mamce dávala tenhle fotokalendář
– mají tam dobrou vychytávku, data narozenin, výročí atd, co si sama zvolíš, takže důležitá data neuniknou. Dost originální.
edit admin - odstraněn odkaz
Tak já konečně pokročila s dárky
dnes jsem objednala hrnečky s fotkama mých dětí a nechala jsem vytisknout i velké fotky do rámečku (pro babičky, dědu a prababičku).
Jinak zatím nemám nic
Blbý je to, že partner má ještě příští narozeniny a já musím vymýšlet dárek nejen k Vánocům, ale i k narozeninám ![]()
Jinak jsme každý rok nechávali od stejné firmy dělat kalendáře s fotkama dětí, ale s tím letos končím, protože v průběhu roku tam mamka nacházela nehorázné chyby (špatná jména, státní svátky jindy) a dokonce tam chyběl list
Pěkně mě to nas.. naštvalo.
@NikysekR Já kupovala minulé Vánoce tuhle, jen jinou barvu. Je naprosto úžasná
https://www.peknepovleceni.cz/…-bezova.html?…
Neporadíte mi prosím, co pořídit kamarádkám k Vánocům?
Něco, co by potěšilo každou ženu a bylo i trochu užitečné?
cenově tak 200 - 300 Kč? Co by potěšilo vás? ![]()
@MilenaP píše:
Neporadíte mi prosím, co pořídit kamarádkám k Vánocům?Něco, co by potěšilo každou ženu a bylo i trochu užitečné?
cenově tak 200 - 300 Kč? Co by potěšilo vás?
Nedáváme si s kamarádkami dárky, ani se sestrou, z několika důvodů - protoze věci si muzeme koupit, a naopak pokud si je zrovna nektera z nás nemohla koupit, tak tím spise by ji financne zatížilo koupit několik dárků kamarádkam.
Dohodly jsme se tak už dávno v době, kdy byly naše děti male a vždycky byl někdo, komu by tisíc korun za „drobnosti“ kamarádkam udělal průvan v rozpočtu.
Dárkem je pro nás setkání ozvlastnene předvánoční atmosférou. Dříve u jedne z nás, ostatní donesly jidlo, piti. Posledních asi deset let si uděláme den pro nás, trhy, kino, večeře, adventní koncert… společný zážitek, vzpomínky..
Tak co třeba všechny pozvat na večeři, koncert, do kina?