Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj letos bych chtěla vyrobit nějaké dárky namísto kupovaných..ale nic moc mě nenapadá.. pro slečny 17 a 20 a kluka 24..(pro něho spíše něco na jídlo). ![]()
Nějaký nápad
Tak to si počkám
Absolutně si nedovedu představit ručně vyrobený dárek, který by ocenili dospívající a mladí dospělí. Tedy krom peněz, které ty vlastníma rukama vyděláš a poté předáš ![]()
@Klementyna píše:
Tak to si počkámAbsolutně si nedovedu představit ručně vyrobený dárek, který by ocenili dospívající a mladí dospělí. Tedy krom peněz, které ty vlastníma rukama vyděláš a poté předáš
Taky ne.
Vyrob jim poukázku.
Nám mamka dycky plete čepice, šály a teplé ponožky
ale oceňuji to až teď ve 30 letech. Pro slečny možná nějaký šperk - třeba korálkový náhrdelník s náušnicemi
@Klementyna píše:
Tak to si počkámAbsolutně si nedovedu představit ručně vyrobený dárek, který by ocenili dospívající a mladí dospělí. Tedy krom peněz, které ty vlastníma rukama vyděláš a poté předáš
Záleží na osobním nastavení těch lidí. U nás jsou ručně a doma dělané dárečky velmi ceněné a máme je moc rádi. Někde jde o dary hodnotné finančně a u nás hodnotné vzájemnou láskou. Ale k tomu jsme došli časem. U malých dětí tohle moc nejde. U dospívajících s otazníkem. U dospělých to jde krásně.
Chtěla jsem napsat pár typů, ale pro tenhle věk to nebude - jako třeba pečený čaj zavíčkovat do sklenic a ozdobit, nebo nasáčkovat vlastní čaj. pro kluka třeba nakládaný hermelín, nebo utopence?
pro slečny by mě napadl třeba ručně zdobený deníček, nebo taška (ale tyhle techniky moc neovládám)
@claire2 otázkou, co je baví atd.. u nás celkem frčely čepice na zakázku ![]()
Holkám náušnice, nebo třeba mýdlo ( http://www.libebit.cz/…-vykrajovani ), háčkovanou nebo pletenou šálu, plavky - záleží na tvé šikovnosti..
Klukovi utopence, hermelín, naložené chilli papričky..
Nebo domácí baileys http://www.recepty.cz/…baileys-4272
Holky by možná ocenily nějaké šperky, to není náročné - plstěné, korálkové nebo fimo, vše je dost originální
a kluk 24? hmmm.. ten by možná ocenil domácí výrobel ala slivovice či nějký likér, ne? ![]()
@Kobliha51 Krásné to záměrem je, ale co s těmi věcmi, pokud jsou mimo vkus a využití. Což tak v dnešní době a v tomhle věku bývá. Já bych z háčkovaných čepic, krajkových deček nebo keramických hrníčků nadšená nebyla ani tehdy, ani dnes. Zbytečné věci, co doma zabírají místo. ![]()
Když už, tak ať se to dá sníst nebo vypít. ![]()
Holky třeba nějaký zápisník? Nebo nějaký rámeček na fotky a dekorovat, tím, co je zajímá? Pro kluky, teplá čepice, šála, nebo jídlo ![]()
@Klementyna píše:
no já jsem právě ve stejné zhruba stará..ale pro konkret. osoby mi to příjde těžší..líbí se jim něco jineho naž mě..
Ja chci letos usit obaly na knihy, tak doufam, ze se mi povedou ![]()
@Elianto74 píše:
Ja chci letos usit obaly na knihy, tak doufam, ze se mi povedou
jj to je skvělý nápad
@claire2 píše:
no já jsem právě ve stejné zhruba stará..ale pro konkret. osoby mi to příjde těžší..líbí se jim něco jineho naž mě..
opr. jsem zhruba stejně stará..