Dárky na Vánoce - ručně dělané

313
10.11.15 12:53

Dárky Vánoce - ručně dělané

Ahoj letos bych chtěla vyrobit nějaké dárky namísto kupovaných..ale nic moc mě nenapadá.. pro slečny 17 a 20 a kluka 24..(pro něho spíše něco na jídlo). :)
Nějaký nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8284
10.11.15 12:59

Tak to si počkám :D Absolutně si nedovedu představit ručně vyrobený dárek, který by ocenili dospívající a mladí dospělí. Tedy krom peněz, které ty vlastníma rukama vyděláš a poté předáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
10.11.15 13:02
@Klementyna píše:
Tak to si počkám :D Absolutně si nedovedu představit ručně vyrobený dárek, který by ocenili dospívající a mladí dospělí. Tedy krom peněz, které ty vlastníma rukama vyděláš a poté předáš :)

Taky ne. :nevim: Vyrob jim poukázku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
10.11.15 13:03

Nám mamka dycky plete čepice, šály a teplé ponožky ;) ale oceňuji to až teď ve 30 letech. Pro slečny možná nějaký šperk - třeba korálkový náhrdelník s náušnicemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
10.11.15 13:03
@Klementyna píše:
Tak to si počkám :D Absolutně si nedovedu představit ručně vyrobený dárek, který by ocenili dospívající a mladí dospělí. Tedy krom peněz, které ty vlastníma rukama vyděláš a poté předáš :)

Záleží na osobním nastavení těch lidí. U nás jsou ručně a doma dělané dárečky velmi ceněné a máme je moc rádi. Někde jde o dary hodnotné finančně a u nás hodnotné vzájemnou láskou. Ale k tomu jsme došli časem. U malých dětí tohle moc nejde. U dospívajících s otazníkem. U dospělých to jde krásně.

• Citovat
  • Upravit
18223
10.11.15 13:04

Chtěla jsem napsat pár typů, ale pro tenhle věk to nebude - jako třeba pečený čaj zavíčkovat do sklenic a ozdobit, nebo nasáčkovat vlastní čaj. pro kluka třeba nakládaný hermelín, nebo utopence?
pro slečny by mě napadl třeba ručně zdobený deníček, nebo taška (ale tyhle techniky moc neovládám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.11.15 13:04

@claire2 otázkou, co je baví atd.. u nás celkem frčely čepice na zakázku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17002
10.11.15 13:10

Holkám náušnice, nebo třeba mýdlo ( http://www.libebit.cz/…-vykrajovani ), háčkovanou nebo pletenou šálu, plavky - záleží na tvé šikovnosti..
Klukovi utopence, hermelín, naložené chilli papričky..
Nebo domácí baileys http://www.recepty.cz/…baileys-4272

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
10.11.15 13:13

Holky by možná ocenily nějaké šperky, to není náročné - plstěné, korálkové nebo fimo, vše je dost originální :-)a kluk 24? hmmm.. ten by možná ocenil domácí výrobel ala slivovice či nějký likér, ne? ;-)

• Citovat
  • Upravit
14637
10.11.15 13:29

@Kobliha51 Krásné to záměrem je, ale co s těmi věcmi, pokud jsou mimo vkus a využití. Což tak v dnešní době a v tomhle věku bývá. Já bych z háčkovaných čepic, krajkových deček nebo keramických hrníčků nadšená nebyla ani tehdy, ani dnes. Zbytečné věci, co doma zabírají místo. :(
Když už, tak ať se to dá sníst nebo vypít. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
10.11.15 13:42

Holky třeba nějaký zápisník? Nebo nějaký rámeček na fotky a dekorovat, tím, co je zajímá? Pro kluky, teplá čepice, šála, nebo jídlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
10.11.15 13:46
@Klementyna píše:

no já jsem právě ve stejné zhruba stará..ale pro konkret. osoby mi to příjde těžší..líbí se jim něco jineho naž mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
10.11.15 13:50

Ja chci letos usit obaly na knihy, tak doufam, ze se mi povedou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
10.11.15 13:52
@Elianto74 píše:
Ja chci letos usit obaly na knihy, tak doufam, ze se mi povedou :-)

jj to je skvělý nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
10.11.15 13:53
@claire2 píše:
no já jsem právě ve stejné zhruba stará..ale pro konkret. osoby mi to příjde těžší..líbí se jim něco jineho naž mě..

opr. jsem zhruba stejně stará..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný