Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
potřebuju poradit s tipy na auto pro našeho mlaďase. Potřebuju něco, co zvládne jezdit po trávě, nevybijou se tomu baterky za 20 minut, ovládání nebude mít na 2 páčky - pro každou stranu auta zvlášť, a bude to stát do 700.
Existuje takové? Původně jsme chtěli Nano Vaporizra, ale tam právě je to blbé ovládání ![]()
Je na to ještě malý, pořádně ovládat zvládnou až děti kolem 6 - 7 let, vlastní zkušenost…
@Moucharda Proto nechci každou páčku zvlášť. Máš nějaký tip na konkrétní auto?
Muzes zkusit auticko Nabij a jed od Chicca, syn kamaradky ho bravurne ovladal jiz v roce. Nase kluky to nejak nechytlo. Ale zas jim nedela problem ten packovy ovladac. Mame Nicco Vaporizer od synovych 3 let.
My jsme teď kupovali v tescu ve výprodeji ferrari. Stálo do 300 a ovládání má kolečko jako volant a takovou páčku, jako spoušť(dopředu, dozadu)
Můj syn dostal auto na ovládání ke 3. narozeninám a sice mu chvilku trvalo, než to pochopil, ale pak ho to moc bavilo. Myslím, ze ve 3,5 to zvládne v pohodě!
Teď mají ve velkých Tesco hypermarketech modely jako třeba Audi na ovládání zlevněný asi z 900 na 400 nebo tak nějak…
Jenže ty Audi, Ferrari, apod., to jsem přesvědčená, že trávu a hrbolatý terén rozhodně nezvládne..
@janiczka82 @murra Tak to ráda slyším, že to zvládli ty 2 páčky
Ještě ho z výběru tedy nevyřadím
A jezdí to i venku v pohodě? Nemyslím jen chodníky, ale třeba právě zahradu..
@PetiteFillette píše:
Jenže ty Audi, Ferrari, apod., to jsem přesvědčená, že trávu a hrbolatý terén rozhodně nezvládne..@janiczka82 @murra Tak to ráda slyším, že to zvládli ty 2 páčkyJeště ho z výběru tedy nevyřadím
A jezdí to i venku v pohodě? Nemyslím jen chodníky, ale třeba právě zahradu..
Tak s tou zahradou bych to moc neviděla
Syn s tím jezdí jen po bytě.
My máme na zahradu to velké auto, ve kterém se dá jezidt. Ale to je už jiná cenová relace ![]()
@PetiteFillette Mame to velke Nicco a jezdi i na zahrade i ve vode. Jen baterka se rychle vybije, tak mame jeste druhou a stridame je.
Aha, to jste mě teda nepotěšily. Mě se to velké strašně strašně nelíbí
Cena je teda taky vyšší, ale víc mi vadí ten vzhled. Doufala jsem, že Nano bude jen malej brácha ve stejné kvalitě.
@murra Jak dlouho to jede na jednu baterku?
@janiczka82 A zvládne to třeba prahy? Podkluzujou kola na dlažbě?
@PetiteFillette Uprimne receno nevim, je to hracicka deti a manzela
Ale zjistim to.
@PetiteFillette píše:
@janiczka82 A zvládne to třeba prahy? Podkluzujou kola na dlažbě?
My doma prahy nemáme
Máme v celém bytě plovoucí podlahu a nic nepodkluzuje…
Pak máme ještě takovou tu velkou bugynu Erevo Traxxas a ta teda venku jezdí naprosto perfektně. Je to neskutečně odolné, může skákat z výšky, všechno…
Ale cena je ještě někde úplně jinde než to velké auto. Ale ovládání už 4leťák nezvládne
Bylo by to spíš pro tatínka. Ale ten by se určitě z dárku zbláznil radostí ![]()
@PetiteFillette Teď prohlížím leták Lidl a našla jsem toto…
To by mohlo zvládnout terén!
http://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?…