Daroval někdo vajíčka ve Zlíně?

Anonymní
9.2.12 21:31

Daroval někdo vajíčka ve Zlíně?

Dobrý den,je tu nějaká dárkyně,která darovala vajíčka ve Zlíně na Tomášově?Jak to probíhá a jaký je přístup sester a doktorů? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
9.2.12 21:37

Jo ja proc??? Co chces vedet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 21:42

Jak to probíhá?Jestli tam můžu čekat příjemné „zacházení“?Už jsem je kontaktovala emailem,mám si zavolat první den menstruace,tak jestli hned půjdu na krev.V Brně se mnou chtěli nejdřív mluvit osobně,volali mě na mobil.To se mi zdálo takové osobnější,jenže Zlín je blíž.Tak díky za info :P

• Citovat
  • Upravit
6956
9.2.12 21:59

Jj, vemou ti hned krev a vyplnis dotaznik. Pak tam jeste nekolikrat budes dochazet na krev a na vysetreni. Budes se muset naucit pichat si ty hormony, pro me to nebyl problem :mrgreen: ale nekomu to dela zle. Budou te hlidat jestli ti to dobre zraje. Pak ti je pod narkozou odsajou. Me bylo po odberu docela zle, takze tyden dovolena ale za nekolik let po darcovstvi jsem tam sla na umele oplodneni a to je vlastne uplne to same, jen mi ty vaji zamrazily a dve do me vpravili. Dve hodky po zakroku muzes domu a hned ti daji tech 15000. Vsichni jsou tam neskutecne hodni :palec: klidne ti ty injekce budou pichat pokud se necitis a budes schopna tam kazdej den behat! Jeste neco co by jsi chtela vedet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.12 22:03

Moc děkuju,takže všechno bylo v pohodě,tak to ráda slyším(čtu) :mrgreen: Takže si zavolám a oni mě hned objednají.A jak dlouho to všechno asi trvá?Měsíc,dva?

• Citovat
  • Upravit
6956
9.2.12 22:42

No nez jsem si zacala pichat ty injekce tak trvalo tak dva mesice ale po tom co jsem zacala tak za deset dni to bylo:) to je podle toho jak se jim hodis. Pokud zrovna maji nekoho kdo by chtel vajicka od tebe podle dotazniku tak te zavolaji driv:) jsou tam perfektni:) na umele jsem tam dochazela od ledna az do kvetna a tak jsem si na ne zvykla ze je mi po nich smutno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.