Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nenašla jsem bohužel žádné příspěvky holčin,které jsou po KETu.Chtěla bych se zeptat,jak jste se cítily do testování a dále…Já jsem dnes 6-tý den po KETu a cítím se…jako bych nikde nebyla,nic mě nepíchá,netlačí,nebolí…Je to naprosto jiný pocit, než když jsem byla po ET,proto mě velmi zajímá,jak jste na tom vy
Děkuji za vaše příspěvky. ![]()
Ahoj, já byla na KETu ve čtvrtek. Ten den večer mě hrozně bolelo břicho, teď kvůli všem lékům mám žaludek jak na vodě. Chvilkami pocit na MS, trochu citlivější prsa. Jinak nic. Co nového u tebe?
Já nic,vůbec nic
Léky máš jaké? Já beru utrogestan 2-2-2,Anopyrin 1-0-0,Estrofem 1-1-1,Medrol 1-0-0 a píchám večer Clexan ![]()
Beru Utrogestan 2-2-2, Prednison, Estrofem 4×1. Listovku. Toho Estrofemu mám víc, při předchozí přípravě jsem odkrvácela dřív, než mohlo k něčemu dojít. Jinak jsem po 1.IVF- ET neúspěšné, teď ze zmrzlíků. Ještě tam čekají 4, ale snad se dočkám už teď.Taky máš 1.IVF? Kdy budeš testovat? (to čekání je síla)
Přihlas se,nejsi přihlášená a já mám vše v popisku.Mám za sebou 2× IVF a ted první KET
Ahoj holky, dneska jsem absolvovala KET.Vložili mi 2 embryjka v šestidenním stádiu, takže budu čekat.. Jak jste na tom vy?
![]()
Sisi…přeji ti ze srdce // na testíku a za devět měsíců krásné miminko v náručí ![]()
Ahoj, dnes jsem týden po KET. Jsem ráda,že nemusím do práce. Posledních pár dní mě pěkně bolelo břicho. Včera jsem lehce zašpinila, řekla bych, že prášky drží to, co už tam dávno není
Jaké jste měly pocity vy? Měla jste některá něco podobného?
Já měla už pátý den // a dnes jsem 9 dnů aposlední testík je dnešní,zkus testnout a třeba tam budou,já taky špinila včera a převčírem
Ale sna d to bude OK
Musí ![]()
Dík, to jsou krásné dálnice. Testovat se bojím, spíš čekám tu mrchu. Pokusím se ještě chvilku počkat. Mám za sebou už rok testování. Kdy jdeš na krev a kontrolu do centra? Já nejdříve za týden.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.