Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Zkusíš je ukecat aby ti vzali krev dřív? Když máš tak hezké čárky?
Ne,neřeknu jim to ,minule mi vynadali,že jsem testovala brzy a jak to dopadlo ![]()
A jak se cítíš? Ležíš, nebo děláš vše jako jindy? Já ležím, není mi OK.
Já neležím,bolej mě hrozně záda
sedim a chodim a tak,ale neležim a co ti je????
bolí mě břicho, leze mi to do nohou. Jako před MS, ale když si lehnu, je to mnohem lepší. Už mě to válení se nebaví.
Holky kolik zažíváte Utrogestanu? Mě lékař napsal zcela nové užívání,které podle nových studií prokázaly větší úspěch. Ráno zavádím 4, odpoledne polykám 2 a večer zavádím zase 4 ks… Jinak utrogestan způsobuje nevolnosti jako během těhu a můžete i špinit…To jen na okraj, jinak ale přeji hodně štěstí!!!
No ale stejně, když zavádíme utrogestan, nezavedeme ho přece až do dělohy? Přes čípek neprojdeme ne? Tak jaká je jistota,že se dostane až do dělohy? Jedině že bych měla nožky nahoře celý dne,že? Co si o tom myslíte? A nevíte, kdy se může 6 denní embryjka zavrtat do dělohy? Který den se asi uhnizďují? Hezký večer přeji ![]()
Ahojík holky…jen nakukuju,na další KET se teprve chystám…
Sisi.....tolik utršů?????teda tak snad to k něčemu bude
a vše držím palce a Dagmarianě gratuluju ![]()
Ahoj holky, tak je vše v háji. Začala jsem krvácet. Snad to vyjde příště, máme 4 v mrazáku. Všem přeji lepší konec a vytoužené miminko.
Petra Z. - no taky mě můj lékař překvapil že mi toho tolik předepsal, ale prej mu nové průzkumy ukázaly větší úspěšnost
tak uvidíme..
Kriplice : to mě mrzí, a eni to jen silnější špinění?? ![]()
Sisi S píše:Ahojky
Petra Z. - no taky mě můj lékař překvapil že mi toho tolik předepsal, ale prej mu nové průzkumy ukázaly větší úspěšnosttak uvidíme..
Kriplice : to mě mrzí, a eni to jen silnější špinění??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.