Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tina69 ahojky ja jsem na tom podobně třetí pokus 13.12. dnes 9den. 7den jsem jsi delala test a od te doby testuji jak diva. Zatim pozitivně jen doufam ze to neni jen plany poplach. Držím nám palečky.
![]()
@Tina69 ahojky ja jsem na tom podobně třetí pokus 13.12. dnes 9den. 7den jsem jsi delala test a od te doby testuji jak diva. Zatim pozitivně jen doufam ze to neni jen plany poplach. Držím nám palečky.
![]()
![]()
@Lussy4988 @Tina69 Tak paráda vypadá to že jsme tři. Ať nám to vyjde ![]()
Pište všechny novinky ![]()
@amitrama Ďakujem. tak ja dnes 8 den po ket, tiež som skúsila dnes testnúť a je tam slabý duch, uvidíme čo z toho, duchov n teste som mávala aj predtým.
@Lussy4988 super krásne čiarky, ja dnes 8 deň po, prvý krát som testla zatiaľ slabý duch
@amitrama @Lussy4988 dievčatá, žeby fakt vianočný zázrak???? držím vám palce, nech nám čiarky len silnejú
@Tina69 slabý duch je dobre znameni ja mela taky a pak uz to bylo jen lepší a lepší držím palečky
![]()
Ahoj, tak jak se daří? @Tina69 @Lussy4988 tak jak to u Vás vypadá? Věřím, že je všechno v pořádku.
Já dnes na ultrazvuku potvrzené 2 srdíčka
![]()
@amitrama ahoj js byla ve čtvrtek na ultrazvuku a zatim bez akce. 11.1 jdu na další ultrazvuk a uz by mělo být slyšet srdicko. Taky jsem chtěla dvě ale jsem šťastná aspon za jedno. Přeji ti hodně štěstí a hlavně aby bylo vše v pořádku a dařilo se jim dobře. Na fotce je moje malá bakterie
ma 1,7mm a celkem 8,7mm
@Lussy4988 Děkuji moc. Moji mrňousci mají 3,2 mm a 3,3 mm, to že už budou srdíčka jsem nečekala. O to ještě větší překvapení.
Teď rostou rychle, toho 11.1. se nebudeš stačit divit. Držím palce ať hezky roste a srdíčko ať tluče jako o závod.
Já ve čtvrtek jsem byla dost vydešená. Začala jsem špinit a to celkem dost, trvalo to jenom jeden den tak snad se to už nebude opakovat. Ale už začínám cítit nevolnost, do teď jsem na sebe nic nepozorovala, kromě bolesti v podbřišku. Jak se cítíš ty?
@amitrama od pátku se cítím strašně mam nevolnost a zvracení. V sobotu to celkem slo ale dnes uz mi je zase zle a bolí mě břicho. Je to jak na houpačce. A v kolikatem to vlastně jsi?
@amitrama po podle
1dne posl ms jsem 5+6 ale Ket jsem mela 13.12 takze 4+1 5denni embryo
Příspěvek upraven 06.01.19 v 11:42
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď