Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tina69 ahojky ja jsem na tom podobně třetí pokus 13.12. dnes 9den. 7den jsem jsi delala test a od te doby testuji jak diva. Zatim pozitivně jen doufam ze to neni jen plany poplach. Držím nám palečky.
![]()
@Tina69 ahojky ja jsem na tom podobně třetí pokus 13.12. dnes 9den. 7den jsem jsi delala test a od te doby testuji jak diva. Zatim pozitivně jen doufam ze to neni jen plany poplach. Držím nám palečky.
![]()
![]()
@Lussy4988 @Tina69 Tak paráda vypadá to že jsme tři. Ať nám to vyjde ![]()
Pište všechny novinky ![]()
@amitrama Ďakujem. tak ja dnes 8 den po ket, tiež som skúsila dnes testnúť a je tam slabý duch, uvidíme čo z toho, duchov n teste som mávala aj predtým.
@Lussy4988 super krásne čiarky, ja dnes 8 deň po, prvý krát som testla zatiaľ slabý duch
@amitrama @Lussy4988 dievčatá, žeby fakt vianočný zázrak???? držím vám palce, nech nám čiarky len silnejú
@Tina69 slabý duch je dobre znameni ja mela taky a pak uz to bylo jen lepší a lepší držím palečky
![]()
Ahoj, tak jak se daří? @Tina69 @Lussy4988 tak jak to u Vás vypadá? Věřím, že je všechno v pořádku.
Já dnes na ultrazvuku potvrzené 2 srdíčka
![]()
@amitrama ahoj js byla ve čtvrtek na ultrazvuku a zatim bez akce. 11.1 jdu na další ultrazvuk a uz by mělo být slyšet srdicko. Taky jsem chtěla dvě ale jsem šťastná aspon za jedno. Přeji ti hodně štěstí a hlavně aby bylo vše v pořádku a dařilo se jim dobře. Na fotce je moje malá bakterie
ma 1,7mm a celkem 8,7mm
@Lussy4988 Děkuji moc. Moji mrňousci mají 3,2 mm a 3,3 mm, to že už budou srdíčka jsem nečekala. O to ještě větší překvapení.
Teď rostou rychle, toho 11.1. se nebudeš stačit divit. Držím palce ať hezky roste a srdíčko ať tluče jako o závod.
Já ve čtvrtek jsem byla dost vydešená. Začala jsem špinit a to celkem dost, trvalo to jenom jeden den tak snad se to už nebude opakovat. Ale už začínám cítit nevolnost, do teď jsem na sebe nic nepozorovala, kromě bolesti v podbřišku. Jak se cítíš ty?
@amitrama od pátku se cítím strašně mam nevolnost a zvracení. V sobotu to celkem slo ale dnes uz mi je zase zle a bolí mě břicho. Je to jak na houpačce. A v kolikatem to vlastně jsi?
@amitrama po podle
1dne posl ms jsem 5+6 ale Ket jsem mela 13.12 takze 4+1 5denni embryo
Příspěvek upraven 06.01.19 v 11:42
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.