Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sisi.....nějak jsme se nedostala k tomu,abych si přečetla,co máš vše za sebou…večer to udělám…
náhradní mateřství.....za mě super věc,ale spíš bych ti přála tvoje bříško ![]()
Já ted na KET stimuluju,tak se uvidí koncem února ![]()
radka_marie : musíš být na něj hrdá,je skvělý a moc pozorný!!!
simi11 : strašně moc děkuju!!!je to nádherné číst takové příspěvky..opravdu si toho vážím,že lidé jako jsi ty dokážou tak povzbudit, pochválit.. ![]()
Nemoc kterou jsme prošla byla boj,ale dalo mi to do nového života něco jako nový směr,více si vážím lidí kolem sebe,neřeším maličkosti…Jsem ráda že jsem tu s vámi a přeji ti aby se vše podařilo a miminko přišlo co nejdříve!!!! ![]()
PetraZ : přečti,ale opatrně..je dost těžký na takové večery..každopádně ti přeji aby se to povedlo a těšila ses na svého broučka!
![]()
Sisi.....četla jsme to na 4krát.....
vždy jsme musela přestat,můj malej se mě ptal proč brečím…
teda když se to sere
tak pořádně vid.....
Koukám,že máš pár dní do testování a strašně strašně moc ti držím palce a doufám,že to ošklivé už sis vybrala a ted už máš před sebou jen to hezké ![]()
PatraZ : jejda ten malý drobeček nechápal,proč jeho maminka pláče ![]()
Ale přece už neni proč plakat,všechno dobře dopadlo!!! A já věřím tomu,že to testování dopadne dobře,protože cítím že „tam někdo je“
![]()
Děkuji mnohokrát, držím i tobě palce aby to vyšlo ![]()
Sisi…no jooo nechápal… ![]()
Cítíš???ty joooo super,to je dobřeeee,kdy bude testík????nebo krev????
sisi smekám holka před Tebou…Tvůj deníček mě dal zase o trochu víc síly bojovat..Po přečtení si říkám sama sobě..Co fnukáš debile..nemáš jenom vejcovody,tak si nestěžuj na život,kterej tak vzácnej a krásnej..nejdůležitější je zdraví..to mě říká můj doktor v car,když vidí jak se mě vždycky valí slzy po neúspěchu..ted vím o čem mluví
![]()
denisa 76 : jsem ráda,že jsem ti mohla pomoci, byť jen maličko..u každého je problém individuální a je to bolestivé jinak..Každý problém se dá řešit. A vidíš,ikdyž nemáš vejcovody,díky IVF miminko můžeš mít
takže držím palce a určitě to pujde,jen to chce čas..jako u mě.Moc děkuju ![]()
Holky chcu se zeptat spinil nekdo po ket (ket jsem mela ve st 7.8.) a dopadlo to i tak dobre? V ne a dnes jsem trosicku spinila tak uz se zacinam bat
Mám týden po Ket a nevím co si mám myslet. Je mi tak nějak relativně dobře, jen mě trochu pobolívá bříško a občas se víc zadýchám. Testit chci zkusit v sobotu. Co, není to brzo???
@Martina32 píše:
@Mišelinka84 tak jak jsi dopadla. já byla na ketu 3.9.
ahojky, dopadla jsem tak, že jsem to dostala a těhu test jsem si dělala a byl negativní. Jedu 26.9. na ko. A jak jsi dopadla ty??
@Mišelinka84 zatím jsem test nedělala. Moc se bojím. Stejně má jít zítra na krev. Po 1. IVF jsem testila 10 den po ET a a byl pozitivní. Po prvním KETU jsem testila 12 den a byl negativní. V obou případech to byly osmibuňky. Na OPU jsem měla jenom 5 schopných vajíček. A teď při druhém KETU po rozmrazení se začalo dělit. A nakonec před transférem to byla jedenácti buňka.
CO to znamená jedenáctibuňka??? Mě zaváděli jedno a nechytlo se. Z prvního IVF máme krásnou holčičku Marušku a teď se bohužel nezadařilo.
Tak budu na zítra moc moc držet palečky, aby jsi byla těhulka.
@Mišelinka84 z prvního IVF bylo po oplodnění 3 den PK osm buněk. A to poslední po rozmrazení už se začalo zase dělit. A bylo jich jedenáct. Nevím, v kolik hodin to začínají rozmrazovat, ale ten den jsem byla objednána na 13.00
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď