KET a pocity do testování

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
65276
8.2.12 17:59

Sisi.....nějak jsme se nedostala k tomu,abych si přečetla,co máš vše za sebou…večer to udělám…
náhradní mateřství.....za mě super věc,ale spíš bych ti přála tvoje bříško ;)
Já ted na KET stimuluju,tak se uvidí koncem února :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.2.12 19:11

radka_marie : musíš být na něj hrdá,je skvělý a moc pozorný!!!

simi11 : strašně moc děkuju!!!je to nádherné číst takové příspěvky..opravdu si toho vážím,že lidé jako jsi ty dokážou tak povzbudit, pochválit.. :srdce:
Nemoc kterou jsme prošla byla boj,ale dalo mi to do nového života něco jako nový směr,více si vážím lidí kolem sebe,neřeším maličkosti…Jsem ráda že jsem tu s vámi a přeji ti aby se vše podařilo a miminko přišlo co nejdříve!!!! :hug:

PetraZ : přečti,ale opatrně..je dost těžký na takové večery..každopádně ti přeji aby se to povedlo a těšila ses na svého broučka! :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65276
8.2.12 20:40

Sisi.....četla jsme to na 4krát.....
vždy jsme musela přestat,můj malej se mě ptal proč brečím…
teda když se to sere :oops: tak pořádně vid.....
Koukám,že máš pár dní do testování a strašně strašně moc ti držím palce a doufám,že to ošklivé už sis vybrala a ted už máš před sebou jen to hezké :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
8.2.12 22:15

PatraZ : jejda ten malý drobeček nechápal,proč jeho maminka pláče :mrgreen:
Ale přece už neni proč plakat,všechno dobře dopadlo!!! A já věřím tomu,že to testování dopadne dobře,protože cítím že „tam někdo je“ :mrgreen: :mrgreen:
Děkuji mnohokrát, držím i tobě palce aby to vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65276
8.2.12 22:26

Sisi…no jooo nechápal… :D
Cítíš???ty joooo super,to je dobřeeee,kdy bude testík????nebo krev????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
8.2.12 23:41

sisi smekám holka před Tebou…Tvůj deníček mě dal zase o trochu víc síly bojovat..Po přečtení si říkám sama sobě..Co fnukáš debile..nemáš jenom vejcovody,tak si nestěžuj na život,kterej tak vzácnej a krásnej..nejdůležitější je zdraví..to mě říká můj doktor v car,když vidí jak se mě vždycky valí slzy po neúspěchu..ted vím o čem mluví :* :hug: :hug: :hug: :hug: :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
9.2.12 08:18

denisa 76 : jsem ráda,že jsem ti mohla pomoci, byť jen maličko..u každého je problém individuální a je to bolestivé jinak..Každý problém se dá řešit. A vidíš,ikdyž nemáš vejcovody,díky IVF miminko můžeš mít :mrgreen: takže držím palce a určitě to pujde,jen to chce čas..jako u mě.Moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1116
13.8.13 12:57

Holky chcu se zeptat spinil nekdo po ket (ket jsem mela ve st 7.8.) a dopadlo to i tak dobre? V ne a dnes jsem trosicku spinila tak uz se zacinam bat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7839
5.9.13 10:31

Mám týden po Ket a nevím co si mám myslet. Je mi tak nějak relativně dobře, jen mě trochu pobolívá bříško a občas se víc zadýchám. Testit chci zkusit v sobotu. Co, není to brzo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
16.9.13 14:19

@Mišelinka84 tak jak jsi dopadla. já byla na ketu 3.9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7839
16.9.13 14:23
@Martina32 píše:
@Mišelinka84 tak jak jsi dopadla. já byla na ketu 3.9.

ahojky, dopadla jsem tak, že jsem to dostala a těhu test jsem si dělala a byl negativní. Jedu 26.9. na ko. A jak jsi dopadla ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
16.9.13 14:44

@Mišelinka84 zatím jsem test nedělala. Moc se bojím. Stejně má jít zítra na krev. Po 1. IVF jsem testila 10 den po ET a a byl pozitivní. Po prvním KETU jsem testila 12 den a byl negativní. V obou případech to byly osmibuňky. Na OPU jsem měla jenom 5 schopných vajíček. A teď při druhém KETU po rozmrazení se začalo dělit. A nakonec před transférem to byla jedenácti buňka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7839
16.9.13 14:48

CO to znamená jedenáctibuňka??? Mě zaváděli jedno a nechytlo se. Z prvního IVF máme krásnou holčičku Marušku a teď se bohužel nezadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7839
16.9.13 14:49

Tak budu na zítra moc moc držet palečky, aby jsi byla těhulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
16.9.13 15:20

@Mišelinka84 z prvního IVF bylo po oplodnění 3 den PK osm buněk. A to poslední po rozmrazení už se začalo zase dělit. A bylo jich jedenáct. Nevím, v kolik hodin to začínají rozmrazovat, ale ten den jsem byla objednána na 13.00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.