Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sisi S píše:No čím větší hladina progesteronu tak je větší úspěch..takže Ti ho předepsal dobře.Já měla ještě k těm dávkám agolutin..to je též progesteron a píchala jsem ho po ket ob den..takže hezky vkládej
Petra Z. - no taky mě můj lékař překvapil že mi toho tolik předepsal, ale prej mu nové průzkumy ukázaly větší úspěšnosttak uvidíme..
Kriplice : to mě mrzí, a eni to jen silnější špinění??
Ahojík..
No ono ležet po každém zavedení s dvouleťákem doma moc nejde.....
Sisi,,díky za info
Denisa 75 - takže je to možné, super
Já si nepíchám agolutin, ale na ředění krve Clexan 4000..
Petra Z - to máš pravdu,že nejde ležet když máš mimíska 2 letého, ale hlavně ho nenos a nenamáhej se, taťka musí zaskočit
Jinak neni zač… ![]()
Ahojky holky,
když jsem byla na Obilňáku tak jsme píchli agolutin v den transferu a pak 2-2-2 utroš a pregnyl. Teď co jsem přešla je to jinak pregnyl a k tomu Agolutin ve stejnou dobu. Prý s těch léků je nej agolutin, pak utroš a ten třetí jsem zapoměla jak se jmenuje.
Jsem před Ket a chtějí abych brala utroš od 16 - 25 DC pak mrcha 28den. No a pak zase od 16- utroš a pak asi 19 den zavedou mi sněhuláčka. No uvidím jdu 17.2. na utz a krev kvůli štítce, tak se uvidí ![]()
Sisi S píše:agolutin není na řední krve..je to čistý progesteron jako utrogestan..já si též píchala lék na ředění krve,ale Fraxík.Kolik jsi píchala toho Clexane??? Já jenom 0,3 ml denně..měla jsem to v přeplněném peru
Denisa 75 - takže je to možné, superJá si nepíchám agolutin, ale na ředění krve Clexan 4000..
Petra Z - to máš pravdu,že nejde ležet když máš mimíska 2 letého, ale hlavně ho nenos a nenamáhej se, taťka musí zaskočitJinak neni zač…
radka_marie píše:No já jsem s tím přišla do car od jiného lékaře..tedy jsem si to píchala sama,ale v car usoudili,že je to dobrý a v den transferu to dávají na podporu těhu. asi těm,který tam jsou tolik let jako já
Ahojky holky,když jsem byla na Obilňáku tak jsme píchli agolutin v den transferu a pak 2-2-2 utroš a pregnyl. Teď co jsem přešla je to jinak pregnyl a k tomu Agolutin ve stejnou dobu. Prý s těch léků je nej agolutin, pak utroš a ten třetí jsem zapoměla jak se jmenuje.
Jsem před Ket a chtějí abych brala utroš od 16 - 25 DC pak mrcha 28den. No a pak zase od 16- utroš a pak asi 19 den zavedou mi sněhuláčka. No uvidím jdu 17.2. na utz a krev kvůli štítce, tak se uvidí
Denisa 76 no já vím, že agolutin neni na ředění krve..to jsem srovnala s tím, že si píchám taky injkeci,ale jinou..
a co se týká toho Clexanu, píchám si ho každý večer 4000 anti-XA IU/0,4 ml
radka marie : já beru utrogestan 4-2-4, ráno večer zavádím a odpo polykám..
agolutin si nepíchám, prej u mě stačí to co mám a tu mi utroš zavedl přímo po KETU..
Sisi S píše:Tak já to špatně pochopila
Denisa 76 no já vím, že agolutin neni na ředění krve..to jsem srovnala s tím, že si píchám taky injkeci,ale jinou..a co se týká toho Clexanu, píchám si ho každý večer 4000 anti-XA IU/0,4 mlradka marie : já beru utrogestan 4-2-4, ráno večer zavádím a odpo polykám..
agolutin si nepíchám, prej u mě stačí to co mám a tu mi utroš zavedl přímo po KETU..
Jak to tak čtu, v létě jdete na třetí IVF? A co náhradní mateřství? Uvažovala jsi o tom už? My čekáme…a pokud se to do třetice nepovede, tak máme náhradní matku..ale raději chceme své,to je jasný…
Jinak jsem se tě chtěla zeptat,prosím tě jak se to bere? V listopadu jsme byli na prvním IVF a ET, teď máme první KET a pokud se nepovede tak kolikátý budeme podstupovat pak IVF? Druhý? Třetí? Nebo jak se to počítá? Děkuju..
Sisi S píše:kety se jako ivf nepočítaj..je to zásobička použití z ivf..náhradní matka nevím jestli byla odsouhlasená..sice v cizích zemím někde to možné je,ale za mě né..tedy já to odmítám
Jak to tak čtu, v létě jdete na třetí IVF? A co náhradní mateřství? Uvažovala jsi o tom už? My čekáme…a pokud se to do třetice nepovede, tak máme náhradní matku..ale raději chceme své,to je jasný…
Jinak jsem se tě chtěla zeptat,prosím tě jak se to bere? V listopadu jsme byli na prvním IVF a ET, teď máme první KET a pokud se nepovede tak kolikátý budeme podstupovat pak IVF? Druhý? Třetí? Nebo jak se to počítá? Děkuju..
Ano, ve Zlínském centru je již povolení s náhradní matkou..Je tam hodně úspěchů a mě tohle doporučovali hned po druhé návštěvě.Tehdy jsem o tom nechtěla ani slyšet,ale teď už to máme tak nějak v pořadníku. Pokud to 3 x nevyjde, necháme náhradní matku, tedy manželku bratrance mého manžela..Byli nám i za svědky a pokud jsou pořtění, necháme je za kmocháčky, což jsou náhradní rodiče, pokud se něco stane bilologickým… Nemám s tím problém,a vím o hodně holek,které to podstoupily a jsou šťastné ![]()
Je to jak se moderně říká :pronájem dělohy" Je to sice nepředstavitelné, ale za to štěstí to stojí.. ![]()
sisi to je nehorázná kravina, to v našich zákonech není ustanovený, vždyť ani adoptovat dítě nelze jak se ti zlíbí, to je prostě blbost.
Dárkyně vajíček to ano, ale ne náhradní matka copak jsme v Americe tohle není sci-fi, tohle je naše zdravotnictví. Bohužel zatím to lepší nebude ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď