Hormonální profil - co znamenají výsledky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2672
23.1.12 12:43

hormonální profil

ahoj holky prosím mám výsledky hormonálního profilu,byla jsem 3DC. co jsem si zaznačila: tsh 1,46-norma, myslím ze SSH není že to bylo FSH:8,5-volala jsem a sestra diktovala:DLH:5,Estradiol 59,7, testosteron 0,54 -to je tež pry ok, a TPO-25,1-norma..může te mi poradit co si z toho vzít..?kontrolu mám az za dloouho ještě mě čeká pár vyšetření.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
23.1.12 14:49

ahoj, popravde vobec nechapem,co pises :nevim: ze FSH mas vysoke?a zvysok v norme? dlh bude asi len LH, nie? ako luteuízacny hormon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
23.1.12 14:57

to bylo lh jen tam je smajlík :D no fsh asi nemam doufam vysoke..ja prave premyslim zda to je v norme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.1.12 16:29

ak Ti povedala, ze je vsetko v norme, tak je to v norme.

pokial nevies referencne hodnoty, tak tie cisla nic neznamenaju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
23.1.12 16:36

našla jserm ty ref.hodnoty na netu..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.1.12 17:01
cvana píše:
našla jserm ty ref.hodnoty na netu..:)

toho konkretneho labolatoria? kedze sa mozu dost lisit.
ale vsak to by Ti dok povedala, keby tam bol problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
24.5.12 17:50

Zdravíčko :mavam: nevíte náhodou, jestli v hormonálním profilu zjišťují i srážlivost krve? Asi ne že? Mamka mi totiž teďka řekla, že jí zjistili trombo… nevím jak se to přesně jmenuje, prostě se jí rychle sráží krev a to prý bývá často dědičné a já mám začít brát Utrogestan, tak nevím jestli se do něj pouštět. Hormonální profil mám v pořádku, ale právě nevím, jestli tohle taky zahrnuje nebo zajít radši k Dr. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.12 18:37
@Petiik píše:
Zdravíčko :mavam: nevíte náhodou, jestli v hormonálním profilu zjišťují i srážlivost krve? Asi ne že? Mamka mi totiž teďka řekla, že jí zjistili trombo… nevím jak se to přesně jmenuje, prostě se jí rychle sráží krev a to prý bývá často dědičné a já mám začít brát Utrogestan, tak nevím jestli se do něj pouštět. Hormonální profil mám v pořádku, ale právě nevím, jestli tohle taky zahrnuje nebo zajít radši k Dr. Díky za odpověď.

to ti na HP nikdo nezjisti… my kvuli tomu museli na genetiku… a cekame na vysledky uz 6 tydnu…

• Citovat
  • Upravit
221
24.5.12 18:50

@Petiik
na genetice, ale taky na gynekolog či obvodní doktor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
16.8.13 18:22

Hormonální profil na vlastní žádost

Ahoj, je možné si domluvit u obvodního lékaře hormonální profil bez doporučení (žádanky)? Případně kolik se za něj platí? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.12.13 00:04

Ahoj všem denska jsem byla takéna hormonálním profilu a chtěla jsem se zeptat lékař mi na žádanku napsal také vyšetření hcg nevíte proč? Jsem 4den MS a tak nemohu být těhotná trošku mi to vrtá hlavou. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
30.5.16 22:47

Ahoj holky,
je tu někdo, kdo čeká na výsledky nebo odběry hormonálního profilu? čekám na ms abych mohla jít na krev (nepravidelné a hooodně dlouhé cykly) a ráda bych někoho kdo je na tom podobně. přeci jen snažilek je tu hodně, ale většina už hlídá ovulaci apod, tak by mi bodlo kdyby tu některá byla na tom stejně jako já ať můžem „čekat společně“… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
31.5.16 05:53

@Janulka001 Ahoj,
já sice nečekám na výsledky hormonálního profilu, ale mám podobný problém. Mám hoooodně dlouhé cykly, spíš žádné, nemám ms. Můžu se zeptat jak dlouho se snažíte o mimčo a po jaké době ti gynekolog dělal hormonální profil? Ten můj to totiž moc nechtěl řešit, tak jdu ve čtvrtek k novému a doufám, že tam se začne něco dít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.5.16 14:17

@Janča209 HA neberu přes tři roky a celou tu dobu jsme to nechávali náhodě. na srovnání cyklu jsem dostala duphaston, ale byl mi k ničemu a ani mi nezabral jak měl…tak jsem to celé vzdala a rozhodla se změnit dr, ta původní mi jen řekla vždycky že to jsou holt hormony.na strach z PCO mi řekla že to ne, jen mám rozhozené hormony a budem to řešit až budu chtít dítě. Ze mám chlupatý obličej, k rk, prsa, to vubec neřešila že prý o je těmi hormony. U nové dr jsem na první návštěvu šla uz s tím že chceme mimčo a hned mi napsala právě žádanky na krev včetně štítné zlazy, d elala dlouho vnitřní utz a o objevila náznak PCO na levým vaječníku a podle problémů se jí i nezda ta štítná žláza. Uplne jiný přístup, hodne si i sama všimla (ochlupení těla) a hned mi říkala že s tím snažením už bych čekat neměla. stoprocentni důvěra od první návštěvy

Jak dlouho se snažíte vy a kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
31.5.16 14:24

@Janulka001 My se nesnažíme nějak dlouho, teď teprve 5 měsíc, jenže nemá moc cenu se snažit, když nemám aspoň trošku normální cykly. Bude mi 28 let a snažíme se o první mimčo, takže už podle mně taky není moc co odkládat. Doktor právě taky nic moc neřeší, jen řekl, že to je HA a žádný hormonální profil nic, takže jdu ve čtvrtek k novému doktorovi a doufám, že mi pomůže. Kolik je ti let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.