Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky má někdo zkušenosti s gennetem v Praze ARcha? nejaka paní doktorka Palásková?:Ddíky moc, objednací doba je týden
nevěřím svým očím.. ![]()
cvana píše:
Ahojky má někdo zkušenosti s gennetem v Praze ARcha? nejaka paní doktorka Palásková?:Ddíky moc, objednací doba je týdennevěřím svým očím..
Taky by mě zajímalo jací jsou tam doktoři, zda může někdo někoho doporučit. Na Letné jsou nás schopni objednat až v březnu, tak uvažuji jít taky do Archy, ale nevím ke komu se objednat…
Poradí někdo? ![]()
Andullak píše:
Taky by mě zajímalo jací jsou tam doktoři, zda může někdo někoho doporučit. Na Letné jsou nás schopni objednat až v březnu, tak uvažuji jít taky do Archy, ale nevím ke komu se objednat…
Poradí někdo?
byla jsem u Mudr. Paláskové:) moc hodná paní doktorka!:)byla jsem tam na první konzultaci:)
a jak dlouho si čekala na výsledky z hormonálního profilu..? ![]()
Ahoj! Já jsem také zapsala k paní doktorce Paláskové. Byla jsem tam zatím na prvním vyšetření - UTZ a po první návštěvě musím říct, že je skvělá! Přesně takovou doktorku jsme hledala. Milá, empatická, chápavá, ale taky nohama na zemi a věci podává jak jsou. Také velmi citlivá, vše vysvětlí a člověk se tam cítí, že si skutečně tento čas vyhradila jen na něj, nikam nespěchá a je pečlivá!
to jsem ráda, také jsem k této paní doktorce přihlášená, tak snad budu spokojená.
Andullak píše:
to jsem ráda, také jsem k této paní doktorce přihlášená, tak snad budu spokojená.
Myslím, že budeš. Dnes jsem byla u paní doktorky znovu a opět se jednalo o velmi příjemnou návštěvu (nevěřila bych, že někdy budu něco takového o návštěvě gynekologa říkat
)…Navíc i přístup setřiček a prostředí je tam hezké, moderní, čisté, příjemné!
já jedu k paní doktorce Paláskoví 30.3 - tak jsem zvědavá - byla jsem v HK v Sanusu a vůbec se mi přístup nelíbil.
ahoj já tam jdu na další kontrolu 28.3 k Paláskové:) se všemi výsledky:) jsem zvedavá:-)
tak co holky jak to probíhá v Arše?:)už jste některá těhulka,:)
Ahojky, byla jsem u MUDr. Bartošové a byla bohužel velmi nepříjemná. Na začátku nás skoro nepozdravila a vynadala nám, že s sebou nemáme potřebnou dokumentaci (přitom byla zaslána emailem týden dopředu). Na jakýkoliv dotaz ze strany mého manžela reagovala velmi podrážděně. Určitě požádám o změnu lékaře.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.