Gennet Praha Archa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2672
10.1.12 14:58

Gennet Praha Archa

Ahojky má někdo zkušenosti s gennetem v Praze ARcha? nejaka paní doktorka Palásková?:Ddíky moc, objednací doba je týden :Dnevěřím svým očím.. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nika Shams
10.1.12 18:54
Ahoj, neznám, chodím k Beneové, ale taky jsme dlouho nečekali :-) Nevíš, jestli tam dělaj i o víkendu? :mavam:
cvana píše:
Ahojky má někdo zkušenosti s gennetem v Praze ARcha? nejaka paní doktorka Palásková?:Ddíky moc, objednací doba je týden :Dnevěřím svým očím.. :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Andullak
20.1.12 13:51

Taky by mě zajímalo jací jsou tam doktoři, zda může někdo někoho doporučit. Na Letné jsou nás schopni objednat až v březnu, tak uvažuji jít taky do Archy, ale nevím ke komu se objednat…
Poradí někdo? :roll:

• Citovat
  • Upravit
2672
20.1.12 14:09
Andullak píše:
Taky by mě zajímalo jací jsou tam doktoři, zda může někdo někoho doporučit. Na Letné jsou nás schopni objednat až v březnu, tak uvažuji jít taky do Archy, ale nevím ke komu se objednat…
Poradí někdo? :roll:

byla jsem u Mudr. Paláskové:) moc hodná paní doktorka!:)byla jsem tam na první konzultaci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
20.1.12 15:55

MUDr.Bartošová, omluva :-)

• Citovat
  • Upravit
2672
20.1.12 15:59

a jak dlouho si čekala na výsledky z hormonálního profilu..? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
21.1.12 09:51

Ahoj, výsledky max 2 týdny :)

• Citovat
  • Upravit
27
7.2.12 17:51

Ahoj! Já jsem také zapsala k paní doktorce Paláskové. Byla jsem tam zatím na prvním vyšetření - UTZ a po první návštěvě musím říct, že je skvělá! Přesně takovou doktorku jsme hledala. Milá, empatická, chápavá, ale taky nohama na zemi a věci podává jak jsou. Také velmi citlivá, vše vysvětlí a člověk se tam cítí, že si skutečně tento čas vyhradila jen na něj, nikam nespěchá a je pečlivá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
7.2.12 20:47

december souhlasím!!!:) :mrgreen: je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andullak
15.2.12 15:39

Tak

to jsem ráda, také jsem k této paní doktorce přihlášená, tak snad budu spokojená.

• Citovat
  • Upravit
27
15.2.12 19:57
Andullak píše:
to jsem ráda, také jsem k této paní doktorce přihlášená, tak snad budu spokojená.

Myslím, že budeš. Dnes jsem byla u paní doktorky znovu a opět se jednalo o velmi příjemnou návštěvu (nevěřila bych, že někdy budu něco takového o návštěvě gynekologa říkat :lol:)…Navíc i přístup setřiček a prostředí je tam hezké, moderní, čisté, příjemné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nia13
20.3.12 09:56

Mudr. Palásková

já jedu k paní doktorce Paláskoví 30.3 - tak jsem zvědavá - byla jsem v HK v Sanusu a vůbec se mi přístup nelíbil.

• Citovat
  • Upravit
2672
20.3.12 11:44

ahoj já tam jdu na další kontrolu 28.3 k Paláskové:) se všemi výsledky:) jsem zvedavá:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
23.4.12 11:09

tak co holky jak to probíhá v Arše?:)už jste některá těhulka,:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.5.12 17:29

Ahojky, byla jsem u MUDr. Bartošové a byla bohužel velmi nepříjemná. Na začátku nás skoro nepozdravila a vynadala nám, že s sebou nemáme potřebnou dokumentaci (přitom byla zaslána emailem týden dopředu). Na jakýkoliv dotaz ze strany mého manžela reagovala velmi podrážděně. Určitě požádám o změnu lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.