CAR Brno někdo na IVF v lednu 2012?

1873
7.1.12 13:50

CAR Brno někdo na IVF v lednu 2012???

Ahojky holky, jestli se taky někdo chystáte na IVF (my už na 2. pokus) a máte se s čím podělit - vlastní zkušenosti a rady, tak prosím pomozte… Jen pro vysvětlení - já jsem OK a manžel po chemo (má zamrazeno) a tak jsem šla do 1. pokusu maximálně optimisticky… a bohužel… teď v půlce ledna to chceme zkusit znovu;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
821
8.1.12 14:28

Ahoj, já se teď zrovna stimuluju:) Ve středu jsem začla. Manžel je O.K.,ale jsme po několika potratech,tak nam doporučili PGD, tak jsme museli na IVF. Tak to už to budu mít skoro zasebou až Ty začneš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
8.1.12 14:34

Tak hlavně, ať ti to dopadne…

Já se tam totiž na podzim potkávala s jedním párem, docela jsme občas fajn pokecali, ale bohužel jsme si myslely, že se ještě uvidíme a už nám to pak nevyšlo a jméno netuším… Třeba se nám to ještě někdy povede…

No a já hnedle jak to dostanu, tak jedu taky…moc moc moc bych chtěla, aby už nebylo žádný příště na dalším pokusu… Tak i tobě držím pěstičky a dej vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
9.1.12 12:50

Ja to asi nechapu-kde ze ses potkavala s tim parem?Ty chodis taky do Heliosu?

Urcite dam vedet…zatim jén chodim na krve a na ultrazvuky, no vzdyt uz to znas:)

Tak ja drzim pesti,at to brzy rijde,at to mas rychle za sebou a hlavne uspesne! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lendulaz
9.1.12 17:23
Dagík píše:
Ja to asi nechapu-kde ze ses potkavala s tim parem?Ty chodis taky do Heliosu?

Urcite dam vedet…zatim jén chodim na krve a na ultrazvuky, no vzdyt uz to znas:)

Tak ja drzim pesti,at to brzy rijde,at to mas rychle za sebou a hlavne uspesne! :pankac:

nene, my jsme byli na Obilňáku…
JJ, moc díky a :mavam:

• Citovat
  • Upravit
821
11.1.12 11:23

Coece stejne si pripadam,ze IVF podstupujeme v lednu samy dve :)Holky? Uz nikdo dalsi tu nejste? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
11.1.12 16:31

no hele taky mi to tak přijde, doufala jsem v nějaký rady a psychickou pomoc a nakonec se budeme podporovat my dvě… ale hlavně aby nám to k něčemu bylo;-)

já už zobu kyselinu listovou… jak mi bylo doporučeno… škoda, že to nejde ještě nějak podpořit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.1.12 17:44

Ja jdu v lednu jenom na KET, tak vam tady nechci ocmrndavat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
11.1.12 21:25
No ještě dobrou náladou myslím:)Tade alepsoň to tvrdím můj lékař, že psychika udělá strašně moc:)Ale od té doby, co k němu chodím,tak s psychikou fakt nemám problém :mrgreen:
ledulaz píše:
no hele taky mi to tak přijde, doufala jsem v nějaký rady a psychickou pomoc a nakonec se budeme podporovat my dvě… ale hlavně aby nám to k něčemu bylo;-)já už zobu kyselinu listovou… jak mi bylo doporučeno… škoda, že to nejde ještě nějak podpořit…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
12.1.12 09:24

Jani, neocmrndáváš… máme akorát malinko jiný začátek, ale podstata je stejná;-) chcemem mimi…

Za mě… A JE TO TADY!!!! Menses dorazilo, takže zítra jedeme směr Brno… roztáčí se kolotoč druhého pokusu!!! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
12.1.12 15:08

No super! Takze to uz zacinas brat leky? Nebo teprve nafasujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
12.1.12 15:28

Jedu teprve na krev, ultrazvuk a pak teprve fasovat:-D co ty, jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
12.1.12 18:57

No,ja jsem byla v nedeli na krvi,ve stredu na krvi a ultrazvuku,dalsi kontrola v nedeli a pak uz asi budeme ukocnovat stimulaci pry…tak uz se mi to blizi…Trochu se bojim,ale vic se tesim.Budete mit taky PGD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
12.1.12 20:41

moc moc drzim pesticky, co je pgd nevim… ceka nas icsi a prodlouzena kultivace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
821
12.1.12 21:36

Jo,jo,to mame taky.PGD je kdyz si nechas ty embrijka pak vysetrit,jestli maji v poradku chromozomy. Ja to musim mit,protoze mam za sebou 3 potraty…a take drzim pesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.