Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, jestli se taky někdo chystáte na IVF (my už na 2. pokus) a máte se s čím podělit - vlastní zkušenosti a rady, tak prosím pomozte… Jen pro vysvětlení - já jsem OK a manžel po chemo (má zamrazeno) a tak jsem šla do 1. pokusu maximálně optimisticky… a bohužel… teď v půlce ledna to chceme zkusit znovu;-)
Ahoj, já se teď zrovna stimuluju:) Ve středu jsem začla. Manžel je O.K.,ale jsme po několika potratech,tak nam doporučili PGD, tak jsme museli na IVF. Tak to už to budu mít skoro zasebou až Ty začneš ![]()
Tak hlavně, ať ti to dopadne…
Já se tam totiž na podzim potkávala s jedním párem, docela jsme občas fajn pokecali, ale bohužel jsme si myslely, že se ještě uvidíme a už nám to pak nevyšlo a jméno netuším… Třeba se nám to ještě někdy povede…
No a já hnedle jak to dostanu, tak jedu taky…moc moc moc bych chtěla, aby už nebylo žádný příště na dalším pokusu… Tak i tobě držím pěstičky a dej vědět…
Ja to asi nechapu-kde ze ses potkavala s tim parem?Ty chodis taky do Heliosu?
Urcite dam vedet…zatim jén chodim na krve a na ultrazvuky, no vzdyt uz to znas:)
Tak ja drzim pesti,at to brzy rijde,at to mas rychle za sebou a hlavne uspesne! ![]()
Dagík píše:
Ja to asi nechapu-kde ze ses potkavala s tim parem?Ty chodis taky do Heliosu?Urcite dam vedet…zatim jén chodim na krve a na ultrazvuky, no vzdyt uz to znas:)
Tak ja drzim pesti,at to brzy rijde,at to mas rychle za sebou a hlavne uspesne!
nene, my jsme byli na Obilňáku…
JJ, moc díky a ![]()
Coece stejne si pripadam,ze IVF podstupujeme v lednu samy dve
Holky? Uz nikdo dalsi tu nejste? ![]()
no hele taky mi to tak přijde, doufala jsem v nějaký rady a psychickou pomoc a nakonec se budeme podporovat my dvě… ale hlavně aby nám to k něčemu bylo;-)
já už zobu kyselinu listovou… jak mi bylo doporučeno… škoda, že to nejde ještě nějak podpořit…
ledulaz píše:
no hele taky mi to tak přijde, doufala jsem v nějaký rady a psychickou pomoc a nakonec se budeme podporovat my dvě… ale hlavně aby nám to k něčemu bylo;-)já už zobu kyselinu listovou… jak mi bylo doporučeno… škoda, že to nejde ještě nějak podpořit…
Jani, neocmrndáváš… máme akorát malinko jiný začátek, ale podstata je stejná;-) chcemem mimi…
Za mě… A JE TO TADY!!!! Menses dorazilo, takže zítra jedeme směr Brno… roztáčí se kolotoč druhého pokusu!!! ![]()
No super! Takze to uz zacinas brat leky? Nebo teprve nafasujes?
Jedu teprve na krev, ultrazvuk a pak teprve fasovat:-D co ty, jak jsi na tom?
No,ja jsem byla v nedeli na krvi,ve stredu na krvi a ultrazvuku,dalsi kontrola v nedeli a pak uz asi budeme ukocnovat stimulaci pry…tak uz se mi to blizi…Trochu se bojim,ale vic se tesim.Budete mit taky PGD?
moc moc drzim pesticky, co je pgd nevim… ceka nas icsi a prodlouzena kultivace
Jo,jo,to mame taky.PGD je kdyz si nechas ty embrijka pak vysetrit,jestli maji v poradku chromozomy. Ja to musim mit,protoze mam za sebou 3 potraty…a take drzim pesti…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.