Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dagík píše:
A kdy jdes na krev?
Taaak… A ted nevim,jestli je to na me.. Ale kdyby jo,tak na dalsi kontrolu jdu v pondeli…
Ja jdu v pondeli na prvni ultrazvuk, tak si pak sdelime dojmy ![]()
Tak supeeeer..... Uz s tesim na zpravicky od tebe… Ja uvidim jak na tom budu… Zatim spis lezim… Dneska mi nebylo vubec dobre…
No vida, tak to na sebe holky muzete vzajemne myslet
A ja se pripojim,at tady v pondeli ctu same super zpravy:)
Dagík píše:
No vida, tak to na sebe holky muzete vzajemne mysletA ja se pripojim,at tady v pondeli ctu same super zpravy:)
No a ty nam taky pak v patek poreferujes… Uz se tesis na mimiiiska? Ja ted nevim jestli jsme uz o tom psaly… Budes si davat obe a nebo jen jedno?
Kdyz jsme volali na vysledky,tak jsme to konzultovaly.Ty embryja jsou pry pekny a byla by skoda je transferovat obe,tak zkusime jedno ![]()
To je rozumny… Kdyz si vezmu,ze my jsme meli prave jen toho jednoho bojovnicka, ktery porad jeste bojuje a nevzdava se!!! Manzel pece nejaky moucnicek…hmmm…kraaasne to voni…
My jsme taky dali jen jedno a stacilo
Myslim, ze davat dve je risk pro obe strany…
Jani a jak se citis… Ja teda trpim jak pes… Desne me boli v podbrisku,ale snad pry sestrenku ten prvni mesic taky…tak zatim neplasim… Pry to jsou vsechno ty hormony… Tak v pondeli uvidime…jinak Vam semka zkusim hodit fotecku z ,,vyvolavani duchuuu,, jak ja tomu rikam…
Jani, nejsem uplnej pesimista,ale porad nejasam… Raduju se z kazdeho dalsiho dne,kdy tam duchacek je… Moc moc bych si to prala… A aj vsem co se snaziiiiiiii.....
No ja to mam podobne…rikam si, ze test je jen prvni krucek, ted jich bude jeste dalsich milion…
MAME PO DALSIIII KONTROLE KRVE… A hodnoty HCG stoupaji (z 58 uz jsem pres 300)… Zatim jsem T E H O T N A A A A … Boze at to takhle jde i dal… Jupiiiiiii… To je urco kvuli tomu,jak jste mackaly vsechny pesticky…takze diky diky diky…
ledulaz píše:
MAME PO DALSIIII KONTROLE KRVE… A hodnoty HCG stoupaji (z 58 uz jsem pres 300)… Zatim jsem T E H O T N A A A A … Boze at to takhle jde i dal… Jupiiiiiii… To je urco kvuli tomu,jak jste mackaly vsechny pesticky…takze diky diky diky…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.