Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucia81 hm, no tak to nevím teda ![]()
nám při tom prvním pohovoru doktor vše vysvětloval a pak mi udělal vyšetření, sestry nám vzali krev, muž šel za pár dní na spermiogram a já druhý den cyklu znovu na krev. Ještě si mám dojít na tu endokrinologii…A jsem objednaná na UTZ 23. den cyklu…Jinak nic. A muž má spermouše v pořádku…
Tak to my to samy plus nam doporucila imunologii…u nas to vypada na 2.iui, to 1.asi nedopadne, v patek mam delat test.jsem delala dnes a nic. neverim tomu
@Lucia81 Tak já jdu rovnou na IVF, takže možná proto, že spermouši půjdou rovnou do vajíčka??? ![]()
@hlozi píše:
Teda holky, jak je možný, že nám žádnou imunologii nedělali? A o moči taky nic neříkali…Podle čeho se dělají tyhle testy?? Hlavně ta genetika???
@Lucia81 No, teď 16. jdu na kontrolní UTZ a příští cyklus bych měla začít stimulovat, takže pokud jsem to dobře pochopila, tak snad na konci října…a prý v listopadu bych už mohla na IVF…
@panikralickova tak já nevím, nám nedělali a ani o tom nemluvili. Chodíme k Daňkovi, tak snad ví, co dělá…
@hlozi Tak vidíš to bude tím. U nás se třeba neví, proč to nejde, oba jsme fyzicky v pořádku.
@Karko No, já mám endometriozu a neprůchozí minimálně levej vejcovod…Tak snad doktoři ví, co dělají…Když se ví, kde je problém, tak asi není imunologie nutná..Doufám ![]()
Ahoj, nechodíte náhodou někdo v Mudr Bukvové? Jsem k ní objednaná na 22.11. tak ať vím jaká je a na co se mám připravit. Chodila jsem k Paláskové ale zkrátila si úvazek tak mi to s ní nějak moc nevychází. Jinak ta je super, hrozně příjemná a pečlivá a tak doufám, že Bukvová taky bude. Ještě jsem zažila Bartošovou-taky v pohodě, jen někam spěchala tak mi to iui udělala tak šup šup a ještě se mi tam nemohla dostat tak byla nervózní
četla jsem že tady někdo psal že tam pak ještě chvíli ležel a dělala mu ultrazvuk jestli se tam dostala tekutina- mně to teda Bartošová nedělala. Trvalo to asi 10 minut, nemohla se do mně tou hadičkou dostat, zkoušela to na několikrát. Pak jen řekla že příště to snad půjde líp. na ultrazvuk jsem šla až po zákroku a jen mi řekla že folikul ještě nepraskl (pak jsme ale zjistili že praskl a na druhé straně mi narostl ještě jeden)jestli se tekutina někam dostala vůbec nezkoumala.
K paní doktorce Mudr. Bartošové ta je fajn má příjemný přístup k pacientovi můžu doporučit ![]()
Já chodím k paní mudr. bartošové milá doktorka je doporučuji
Ahoj, je tu jeste nekdo kdo chodi nebo se v nejblizsi dobe chysta do Archy?
@karla2 : ahoj
, my se chystame teprve na prvni navstevu. Mohu se zeptat ke komu chodis?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.