Gennet Praha Archa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nika Shams
26.5.12 16:20
@denese píše:
Ahojky, byla jsem u MUDr. Bartošové a byla bohužel velmi nepříjemná. Na začátku nás skoro nepozdravila a vynadala nám, že s sebou nemáme potřebnou dokumentaci (přitom byla zaslána emailem týden dopředu). Na jakýkoliv dotaz ze strany mého manžela reagovala velmi podrážděně. Určitě požádám o změnu lékaře.

Ahoj, k MUDr. Bartošové chodím také a vždy je v pohodě. Toto pondělí jsem u ní byla a měla opravdu zvláštní náladu. Řekla bych starosti… tak snad to bude příště lepší :-) Je moc fajn a snaží se pomoct všemožně.

• Citovat
  • Upravit
12.6.12 09:05

MUDr. Palásková

Zdravím, dámy … prosím, jaké máte zkušenosti s paní doktorkou Paláskovou? Nějaký úspěšný příběh, nebyl by tu, ať se trošku uklidním? Ideálně někdo s hodně nízkým AMH, kdyby sem napsal své zkušenosti, byla bych moc vděčná. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
3.8.12 14:00

Ahojky, od června také chodím k paní doktorce Paláskové a zatím mohu jen chválit, jsem tam opravdu spokojena!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.9.12 16:33

Ahoj, tak my jdeme s přítelem taky k Paláskové. Chtěli jsme do Gennetu na Letnou, ale tam by nás objednali až na listopad a sem do Archy půjdeme už 2.10. tak jsem zvědavá. Co se děje na té první konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
17.9.12 22:06

Ahoj, ja chodim take k Palaskove, ted jdeme v patek na 1.iui…jsem s ni taky spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
17.9.12 22:11
@Karko píše:
Ahoj, tak my jdeme s přítelem taky k Paláskové. Chtěli jsme do Gennetu na Letnou, ale tam by nás objednali až na listopad a sem do Archy půjdeme už 2.10. tak jsem zvědavá. Co se děje na té první konzultaci?

na prvni konzultaci vas oba vyzpovida, jestli budes mimo ms, tak te i vysetri…asi rovnou necha udelat genetiku, rekne at prijdes na hp a manza na spermio, nas poslala i na imuno, az budou vysledky, tak se objednas znovu na konzultaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.9.12 23:45

@Lucia81 Díky, tak to jsem zvědavá, jak dopadneme.Co máte vy za problém? Držím palce, aby vyšlo IUI ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.9.12 23:46

Ms zrovna mít nebudu, ale někdy okolo toho dne bych měla mít ovulaci, tak jsem zvědavá, co tam uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
18.9.12 13:22
@Karko píše:
Ms zrovna mít nebudu, ale někdy okolo toho dne bych měla mít ovulaci, tak jsem zvědavá, co tam uvidí

tak to ti urcite bude delat folikulometrii…jinak spermiogram objednavaji tak max do 14dnu a na hormonalni profil jdes hned zacatkem MS, pak si zavolej na vysledky, a kdyz nebude vse OK, tak se hned objednej na konzultaci..objednavaji cca do tydne…geneticky testy nam udelali hned ten den, ale na castecne vysledky se ceka minimalne mesic (ty byly moje vysledky) a na kompletni vysledky az 2 mesice…jinak my mame horsi spermio a ja mam geneticky spatne dozravajici vajicka…mam to v podpisu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
18.9.12 15:50

Ahoj holky, tak jsem objednaná na čtvrtek do ARCHY (objednávala jsem se dneska) k panu doktoru Daňkovi…Znáte ho někdo??Nejdřív jsem jásala, že bylo objednání takhle mega rychlý, ale pak jsem si uvědomila, že ten doktor možná bude nějakej divnej, tak k němu nikdo nechce. Nevíte, jakej je???
A co se děje na první konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
21.9.12 14:33
@hlozi píše:
Ahoj holky, tak jsem objednaná na čtvrtek do ARCHY (objednávala jsem se dneska) k panu doktoru Daňkovi…Znáte ho někdo??Nejdřív jsem jásala, že bylo objednání takhle mega rychlý, ale pak jsem si uvědomila, že ten doktor možná bude nějakej divnej, tak k němu nikdo nechce. Nevíte, jakej je???
A co se děje na první konzultaci?

Ahoj, tak jak dopadla konzultace? Dr. Znám pouze z OPU, ale myslim, ze je to profik. Tak držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
4671
21.9.12 15:32

Ahoj holky, tak se hlásím po 1.iui u Paláskové… iui – zákrok bezbolestný, trval asi 5min, pak jsem ještě ležela dalších 5min, než doktorka napsala zprávu. Pak si mně vzala na ultrazvuk a zkontrolovala, jestli se tekutina dostala do vejcovodů – byla tam, to znamená, že mám vejcovody průchozí…dnes večer a zítra to máme ještě pojistit a za 14 dní zavolat s výsledkem testu a buď se objednat na těhukonzultaci a nebo na další iui…od zítřka si mám zavádět utrogestan vaginálně 1–0–1…mám z toho doceta dobrý pocit, hlavně, že ty spermoníci jsou v pořádku …takže už se cítím jak těhulka :mrgreen: aby ne, když mám v sobě pregnyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nika Shams
21.9.12 15:38

@Lucia81 Tak moc držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
561
21.9.12 18:25

@Nika Shams Ahojky, doktor byl nakonec celkem příjemnej, sice takovej pořád stejnej výraz a monotonní mluva, ale všechno vysvětlil několikrát a vypadal, že ví, o čem mluví. Dokonce se u něj byla Dr. Palásková ptát na radu, akorát, když jsme tam seděli. Tak asi dobrý.
Akorát mi dneska volali, že mám v krvi vysoké hodnoty štítné žlázy, takže mě budou posílat na endokrinologii. Nevíte, co to obnáší? Myslela jsem, že vše půjde jak po másle :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
21.9.12 21:23

Ja taky byla na endokrinologii, nic to neni… do 14dnu budes vedet co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.