Mám jít do Centra asistované reprodukce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2672
9.1.12 10:35

mám jít do caru?

Ahojky mám problém takovy komlikovaný, byla jsem na operaci únoru minulého roku endometriozy 4stupně,vše vyčistili kromě cysty na střevu jen to očistili, kdyz začne zlobit půjde ven ale na chirurgii, tento rok jsem mela jit na kontrolní laparoskopii endometriozy a zda mam pruchodny vejcovod-vrozeny jen jeden..nicméne střevo začalo zlobit, musí ven bojím se moc ale ted otázka půl roku nejde miminko , i pres ovulační testy atd..i kdyz vím ze je brzy, ale po operaci streva pravdepodobne bude nasledovat dalsí ta kontrolní:( a to ja nechci,bud zkusím jít na kontrolu k mému operatérovi zda jde zkombinovat operace kontrolní se střevem, což asi nepujde …co myslíte? ale také četla jsem že v caru pronatal mají nejakou Transvaginální hydrolaparoskopii, a celkově by mě vyšetřili i partnera, což muj gynekolog odmíta že spěchám na to ale sam rikal ze si mysli ze normálně otěhotnět nepůjde..kdež to muj operatér říka ze odstranil vse a ze si myslí ze probém nebude ale jak rikam pul roku a prd..tak co ted kdy se objednat do karu..jeste me chybí pul delohy amám ten jeden vejcovod vrozená vada…díky moc :oops: ještě dodatek mě ja 24 let letos 25 a příteli 34 letos 35…slovák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
9.1.12 10:46

jestli chces zjistit, zda mas pruchodny vejcovod, tak se domluv s mudr, at ti napise HSG, je to rentgenove vysetreni, kdy ti vaginalne vstriknou tekutinu a divaji se rentgenem, zda to proleze az k vajecniku, zakrok trva asi 5 min, sice to je neprijemne, ale vydrzet se to da a vysledek vys hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
9.1.12 10:53
jizvíková píše:
jestli chces zjistit, zda mas pruchodny vejcovod, tak se domluv s mudr, at ti napise HSG, je to rentgenove vysetreni, kdy ti vaginalne vstriknou tekutinu a divaji se rentgenem, zda to proleze az k vajecniku, zakrok trva asi 5 min, sice to je neprijemne, ale vydrzet se to da a vysledek vys hned.

MUJ gynekolog to odmíta když mě léčili na homolce a chtějí udělat laparoskopii kontrolní at ji udelají… :zed: chci noveho gynekologa uz co jsem presla tak se na me diva jak na zjev!:(ze s temito problemy jestli si myslim ze otehotnim normalne jsem na omylua pritom me nechce nikam posilat!:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.1.12 11:07
cvana píše:
jizvíková píše:
jestli chces zjistit, zda mas pruchodny vejcovod, tak se domluv s mudr, at ti napise HSG, je to rentgenove vysetreni, kdy ti vaginalne vstriknou tekutinu a divaji se rentgenem, zda to proleze az k vajecniku, zakrok trva asi 5 min, sice to je neprijemne, ale vydrzet se to da a vysledek vys hned.
MUJ gynekolog to odmíta když mě léčili na homolce a chtějí udělat laparoskopii kontrolní at ji udelají… :zed: chci noveho gynekologa uz co jsem presla tak se na me diva jak na zjev!:(ze s temito problemy jestli si myslim ze otehotnim normalne jsem na omylua pritom me nechce nikam posilat!:(

tak bez do caru, ja byla v iscaru a po hormonalnich profilech a kontrole ovulace mi nabidli pruchodnost bud rentgenem nebo laparo a jelikoz jsem netrpeliva a chci vsechno hned, sla jsem na hsg, na bulovce jsem byla hospital, jeden den, dopoledne jsem dostala oblbovak, pak bylo vysetreni, pak pro me prijel manzel a sla jsem domu a vedela jsem, ze pruchodnost je a nemusela jsem mit laparo a byt tam dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
9.1.12 11:11

jinak nekde v caru maji prave limit 12 mesicu snazeni, ale kdyz mas endometr. tak myslim, ze problemy delat fakt nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
9.1.12 11:32
jizvíková píše:
jinak nekde v caru maji prave limit 12 mesicu snazeni, ale kdyz mas endometr. tak myslim, ze problemy delat fakt nebudou

to vím to mi uz doporučovali jednou po mailu..s mymi vadami:)jest eme napadlo zmenit sveho gyndare kdyz je debil treba mi novy poradi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.1.12 17:42

Mozna bych zkusila prvni udelat spermiogram, vetsinou je stejne problem v chlapovi, at nechodis na vysetreni a nejaky slozity zakroky zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
magdík123
8.5.12 17:59

@Bubu25 , ahoj prosim te, muzes mi rici kde si byla, my se snazime teprve 4 mesice, ale rikam si, proc to nezjistit hned zda je vse v poradku. dekuji za radu

• Citovat
  • Upravit
magdík123
8.5.12 20:21

Dekuji, zkusim nekam zavolat…Ono je to lepsi zjistit hned zda je vse v poradku, teda tak ssi myslim ja…

• Citovat
  • Upravit
magdík123
9.5.12 11:51

@Bubu25 Prosím tě, a platila si něco nebo ne??Jak to probihalo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.