Hormonální profil - co znamenají výsledky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9349
31.5.16 17:05

@JayLee Ty vogo, to je dost dlouho. Nevím jestli ale můžu takhle dlouho čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.5.16 17:10
@JayLee píše:
zkus ultrogestan ten mi sednul vic nez duphaston a hezky srovnal cyklus na 31 dni ;)

Tak jestliže dr viděla že sliznice roste vpoho, tak bude problém asi někde v té ovulační fázi… takže teď prostě čekat na ms a pak výsledky krve, pak se uvidí…
Hrozně mě nakoplo to že se konečně něco řeší, zjišťuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.5.16 17:17

@JayLee přesně tak.odte doby jsem daleko víc vpohode. Člověk si říká budou výsledky, dostanu tabletky a bude zadelano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
31.5.16 17:18

@JayLee Protože chci první mimčo do 30 a taky kvůli práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
31.5.16 17:24
@Janča209 píše:
@JayLee Protože chci první mimčo do 30 a taky kvůli práci.

No jo, ale to jsi měla vědět trochu dřív… ono je to těžký když bereš HA, přes noc se rozhodnes že chceš dite a večer chceš být těhotná
Neber to zle, jen to myslím tak, ze to nejde tak nahonem a ani po doktorech nemuzes chtít zázraky když se tvoje tělo třeba dyl čistí od HA. Navíc když ji bereš, mela bys mít něco načteno, třeba že právě až rok se tělo dává dokupy…a počítat s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
31.5.16 17:35

@Janulka001 Neboj načteno mám hodně a nikdo nechce být těhotnej přes noc, do 30 mám ještě 2 roky! A moje tělo se od HA nečistí, neměla sem to pravidelně ani předtím. A v mém okolí braly holky HA mnohem déle než já a otěhotněly hned, takže to čištění po HA je spíš jen takový pojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.6.16 22:02

@Janča209 právě proto že máš ještě dva roky, zkusila bych chvíli počkat bez vyvolávání co to s tebou udělá. Ono prostě HA snáší každá jinak. nekdo má pak ms hned, jina s tím bojuje třeba půl roku. nekomu se pak i před tím nepravidelný cyklus srovná. a pak mám kamarádku ktera ji zacla brát hodně brzy a brala dlouho a v 28 ji dr řekla že má malou dělohu a vaječníky. ze sice v pubertě ms dostala ale jak hned začla s HA tak se jí to nestihlo jakoby poradne vyvinout nebo tak nejak… ale to je mimo mísu :-)
Hlavně děj vědět jak jsi dopadla u nového dr ;-) držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
2.6.16 18:39

@Janulka001 Tak je to jak sem si myslela. Mám polycystické vaječníky, levý, který mě bolí je i zvětšený. Mám brát inofolic, vyvolat ms práškama a až mi to vyjde tak přijít na hormonální profil. Do října to necháme a pak mám kontrolu a už to asi budeme řešit víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
3.6.16 03:30

@Janča209 tak super aspoň víš co se děje a hned se to řeší, to je velký krok kupředu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
3.6.16 05:53

@Janulka001 No děje a neděje, v podstatě teď do října se to jakoby nechá a pak se to bude, pokud se tělo nesrovná, vyvolávat hormonama. Takže těhotná přes noc sice nebudu, ale aspoň vidíte, že někdy není špatný to řešit dřív, protože i kdybych to nechala třeba rok, tak se nic nezmění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.6.16 01:13

@Janča209 a kdy jdeš na ten hormonální profil? U mě ms pořád nikde, tak budu v týdnu volat kdy mám přijít na vyvolávačku a doufám za do konce června budu mít vysledky.kdyz to bude „jen“ na clostillbegyt tak ještě žádanka pro přítele na spermiogram než mi ho předepíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
6.6.16 05:29

@Janulka001 To zatím nevím, hned co mi to vyjde. Já totiž teď kvůli práci budu často mimo město. Pokud ms nedorazí sama, tak bych ji chtěla vyvolat utrogestanem někdy na konec června a zajít k dr. Sice to bude cyklus dlouhý jako blázen, ale chci ten hormonální profil co nejdřív. A když se podává clostík, tak musí být vyšetření na spermiogram?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
7.6.16 02:33

@Janča209 on se může brát jen nějakou dobu, asi je to zahul na tělo, tak mě dr řekla že bez spermiogramu mi ho nedá. Tak ono je to i logicky…proč do mě hustit hormony když může být chyba i jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.