Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobrý den, protože jsem nenašla žádnou diskusi na dané téma s dovolením ho přidám. Ráda bych se zeptala je tady někdo mezi vámi kdo se rozhodl pro darovaná embrya? jaké bylo těhotenství a kolik vás to stálo? Stojím před tím to rozhodnutím a ráda bych se o tom dověděla více. Chodíme do sanatoria Helios. Děkuji
Ahoj, já o darovaném embryu čím dál víc přemýšlím, co vás k tomu vede???
Nereaguji na žádnou stimulaci, a to i přesto že FSH mám 8,4 tak mi doktor nabídl darovaná vajíčka, koordinátorka v Heliosu nám to spočetla i s přispěním pojišťovny cca na 70 000kč a to už je pro nás hodně. Darované embryjko stojí 38 500.Máme se rozmyslet a v pondělí zavolat jak jsme se rozhodli. Já bych byla pro embryjko ale hodně se to ve mě pere, že nebude geneticky naše, abych toho jednou nelitovala.je to těžké rozhodování.
My jsme za darovaná vajíčka s přispěním pojištovny doplácely asi 46 0000Kč, v Heliosu jsou předražení, běžte do Reprofitu…Reprofit se navíc specializuje na darovaná vajíčka…
Jedno darované embryo stojí v Reprofitu 24 000 a v Reprogenesis, které se taky specializuje na dárcovský program myslím 23 000Kč už to mám pozjišťované, jen se rozhodnout…
Já jsem taky koukala na ceny jinde a dost se to liší! Nechci ale na poslední 4 pokus odcházet jinam! Primáři Texlovi maximálně důvěřuji. Dnes budeme mít řeč s manželem a rozhodneme se co dál. Hlavou se mi honí spousty myšlenek, škoda že se tu nenajde mamina co prcka s darovaného embryjka má. Mohla by nám hodně říci…
No, já jsem po dvou nevydařených pokusech v xx centru přešla do jiného, někdy to chce jen změnu. a zadařilo se, několikrát, jinou medikací, přístupem, laboratoří.. jen to nevyšlo až do zdárného konce.
My už jsem ve třetím centru! Nejprve jsme byli v Pronatalu,1IVF se nepovedl, po ketu jsem otěhotněla ale byl to zamlklý potrat! Řekli jsme si změna je život a přešli do Artu-velká chyba to byla ale to jsme poznali až po třetím pokusu! Genetiku a imuno jsem si musela vykřičet, mudr to nepovažoval za nutné jelikož už jedno dítko mám dceří je 19 let.Ted se pokouším 5 let s jiným partnerem.Po nevhodně zvolené stimulaci kterou ukončil před odběrem a dalším nepovedeným IVF které následovalo jsme se rozhodli pro Brno a primáře Texla. Nechci už měnit, důvěřuji mu už v pronatalu jsem s ním byla v kontaktu přes email a myslím si, že kdybychom šli hned k němu prcka už bychom měli
Já spíš řeším otázku toho bude a nebude naše. Říkám si, že ho pokud se zadaří, budu ho nosit pod srdcem, porosím ho a bue mi jedno zda něše je a není ale co když to tak nebude a já to budu cítit po porodu jinak? je to veliké rozhodnutí
Ahoj holky,
taky hledám co nejvíce informací ohledně tohoto tématu. Tedy KET s darovanými embryi. Já mám Turnerův syndrom a přítel bez spermií. Jsem ve fázi, kdy už za pár dní začnu stimulovat sliznici. Jen by mě zajímalo, jestli se i před tímto zákrokem dělají nějaké testy. Bylo mi řečeno.. z jiného Caru, že jen celiakie, chlamydie a štítnice. Nic z toho mi v mém caru neudělali, ale myslím, že tyto vyšetření ani tak neovlivní výsledek. Bylo mi řečeno, že záleží na kvalitě embryí. Máme dvě a obě vyšetřené geneticky. Tak snad to vyjde ![]()
Ahoj, jsem adeptka na darovaná vajíčka a zajímalo by mě, jak dlouho trvá stimulace než může být zavedeno embryo? Předpokládám, že mi to doktor řekne ale jdeme se domluvit až za týden a já jsem zvědavá, Případně co všechno stimulace obnáší? Děkuji ![]()
Budu mit DE v unica clinic Praha napište zkušenosti jdu do toho poprvé