Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
máte, někdo zkušenosti s vitamínovým doplňkem pro muže FOLANDROL? děkuji za každou radu. ![]()
@Scarlett 84 Dneska jsem ho na základě rady gynekologa koupila pro muže. Mne doporučil FolGravid. Tak jsem zvědavá.
Přítel dobírá krabičku. A zatím nic.. ale tak zase to není hned uvidíme po druhé krabičce. Já už nějaký měsíc beru Nosifol. I když podle gyndařky jsem v pořádku. S vitamínama nic nezkazím.
Byli jsme na IVF po dvouletém neúspěšném snažení, sice se zadařilo, ale v 6tt jsem potratila. Manžel má horší spermio, oligospermii, morfologii 1%, začal brát Folandrol už během protokolu IVF. Po potratu jsem stihla jen jednou MS a hned jsem přirozeně otěhotněla, těžko říct, čím to, zázrak, nebo se mu spermio zlepšilo po Folandrolu, možná, i když se říká, že se má užívat minim. 3měsíč. cyklus, jako u Nosifolu, aby to měla nějaký účinek, každopádně jsem štastná, máme 6týdenního Adámka ![]()
Jinak Folandrolu mi samozřejmě 2 krabičky zbyly, nevím, jestli už se v Čechách prodává, loni pouze na Slovensku…
Tak to moc gratuluji
Jsem ráda že to někomu pomohlo.Ze to není jen tah na prachy. Nám to doporučil lékař na spermio. Přítel má oligoasthenozoospermii. Šanci prý máme 7 % tak uvidíme. Teď se objednávame zatím na konzultaci a vyšetření tak uvidíme co nám nového řeknou snad jen dobré zprávy. A už se prodává i tady. Přítel bere teď 2 krabičku… kdyby se nezařadilo dalo by se od Vás odkoupit? ![]()
@Scarlett 84 nabídla jsem to zde na bazárku, zatím se nikdo neozval https://www.emimino.cz/…drol-610900/
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Rozhodli jsme se pro IVF, manzel bral selzink, nosifol, fertilman… Uvazuji o folandrolu, myslite, ze to ma smysl porizovat kdyz na podzim pujdeme na IVF? Je to celkem hodne penez, tak nevim jestli koupit nebo to nechat tak byt ![]()
Pul roku jsem uzivala fertility blend.po pul roce nás pan doktor poslal na spermiogram kde vyšlo ze bychom měli podstoupit IVF. Ještě před tim nám doporučil uzivat
@berettka Ahojky, u nás folandrol nepřinesl zlepší ani po dvou měsících, ted jsme přešli na fertilan
je na to přítel asi tak jako vy ![]()
Inofolic a folandrol. Doporučil nám to v červnu letošního roku. Asi se stal zázrak a nyní jsem v 5 týdnu těhotenství. Takže folandrol muzu doporučit. ![]()
Jj to je. Přítel o tom jeste neví. jelikož máme v sobotu svatbu tak to řeknu az manželovi jako překvapení ![]()
@cony hause to bude kraaaaasne prekvapeni, pak napis jak reagoval a jinak moc gratuluji ke svatbe, uzijte si to
![]()
Ahoj holky, kdyby někdo chtěl zbylo mi 26 sáčku folandrolu, tak bych je rada levně prodala. ![]()
Nám Folandrol spolu s inofolicem pomohl po skoro dvouletém snažení ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď