Folandrol - zkušenosti

7.8.15 11:47

Folandrol - zkušenosti

Ahoj,

máte, někdo zkušenosti s vitamínovým doplňkem pro muže FOLANDROL? děkuji za každou radu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
299
4.9.15 13:07

@Scarlett 84 Dneska jsem ho na základě rady gynekologa koupila pro muže. Mne doporučil FolGravid. Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.15 12:18

Přítel dobírá krabičku. A zatím nic.. ale tak zase to není hned uvidíme po druhé krabičce. Já už nějaký měsíc beru Nosifol. I když podle gyndařky jsem v pořádku. S vitamínama nic nezkazím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
21.9.15 19:02

Byli jsme na IVF po dvouletém neúspěšném snažení, sice se zadařilo, ale v 6tt jsem potratila. Manžel má horší spermio, oligospermii, morfologii 1%, začal brát Folandrol už během protokolu IVF. Po potratu jsem stihla jen jednou MS a hned jsem přirozeně otěhotněla, těžko říct, čím to, zázrak, nebo se mu spermio zlepšilo po Folandrolu, možná, i když se říká, že se má užívat minim. 3měsíč. cyklus, jako u Nosifolu, aby to měla nějaký účinek, každopádně jsem štastná, máme 6týdenního Adámka :))
Jinak Folandrolu mi samozřejmě 2 krabičky zbyly, nevím, jestli už se v Čechách prodává, loni pouze na Slovensku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.15 10:55

Tak to moc gratuluji :)Jsem ráda že to někomu pomohlo.Ze to není jen tah na prachy. Nám to doporučil lékař na spermio. Přítel má oligoasthenozoospermii. Šanci prý máme 7 % tak uvidíme. Teď se objednávame zatím na konzultaci a vyšetření tak uvidíme co nám nového řeknou snad jen dobré zprávy. A už se prodává i tady. Přítel bere teď 2 krabičku… kdyby se nezařadilo dalo by se od Vás odkoupit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1324
2.10.15 22:05

@Scarlett 84 nabídla jsem to zde na bazárku, zatím se nikdo neozval https://www.emimino.cz/…drol-610900/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
2.7.16 12:09

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Rozhodli jsme se pro IVF, manzel bral selzink, nosifol, fertilman… Uvazuji o folandrolu, myslite, ze to ma smysl porizovat kdyz na podzim pujdeme na IVF? Je to celkem hodne penez, tak nevim jestli koupit nebo to nechat tak byt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.16 19:29

ahoj

Pul roku jsem uzivala fertility blend.po pul roce nás pan doktor poslal na spermiogram kde vyšlo ze bychom měli podstoupit IVF. Ještě před tim nám doporučil uzivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
17.8.16 19:31

@berettka Ahojky, u nás folandrol nepřinesl zlepší ani po dvou měsících, ted jsme přešli na fertilan :) je na to přítel asi tak jako vy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.16 19:41

Inofolic a folandrol. Doporučil nám to v červnu letošního roku. Asi se stal zázrak a nyní jsem v 5 týdnu těhotenství. Takže folandrol muzu doporučit. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
17.8.16 19:49

@cony hause to je parada :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.16 20:09

Jj to je. Přítel o tom jeste neví. jelikož máme v sobotu svatbu tak to řeknu az manželovi jako překvapení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
17.8.16 20:44

@cony hause to bude kraaaaasne prekvapeni, pak napis jak reagoval a jinak moc gratuluji ke svatbe, uzijte si to :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
28.6.18 00:36

Ahoj holky, kdyby někdo chtěl zbylo mi 26 sáčku folandrolu, tak bych je rada levně prodala. :)
Nám Folandrol spolu s inofolicem pomohl po skoro dvouletém snažení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.18 15:44

@Kristy90 napsala jsem ti zprávu ;) . Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat