Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Doktorka mi dělala hormonální profil a mám ho v pořádku až na štítnou žlázu, na tu ted beru léky, ale zajímalo by mě jestli můžu mít i tak polycystická ovaria když mi vyšel hormonální profil v pořádku? Stalo se to někomu?
Aha, jenže já mám ms pravidelnou každý měsíc po těch 28 dnech plus mínus o 3 dny, je ale slabší tak kolem 4 dní, dřív jsem jí měla i týden. Ovulaci asi také mám,,ale četla jsem že ty proužky na potvrzení ovulace nejsou vůbec spolehlivé, potvrdí se jedině ultrazvukem.
@JayLee píše:
tim je nejlepší ji potvrdit ale me dle ovu testu vždy sedelaaha tak ty ms mas i ovulaci no a kdo ti řekl ze mas pco nebo jak se to u tebe projevuje?
Já se jen ujištuju, jestli je to vše jen tou štítnou že nemůžu otěhotnět, při ní prý ovulace také nemusí být, ale dle proužků jí mám pokaždé tak nechápu že jsem do ted neotěhotněla, možná to bude spíš přítelem jak má pomalé spermie.
Ahojky,
Mam hypotyreozu a beru Letrox na štitnou žlázu. Mam taky nepravidelnou menstruaci. Chci se zeptat nejsou lidé s onemocněním štítné žlázy náchylnější k PCO? popřípadě může znamenat nepravidelná menstruace (kterou mám už od doby co jsem poprvé dostala měšíčky) PCO? Do ted jsem brala antikoncepci a na ultrazvuku vždy na preventivce doktorka nic neříkala ale ted jak neberu mam tak nejak větší strach. Děkuju moc